• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam.kizlar adetime 3 gün var.Gebelik testimde pembe çizgi cıktı.Daha öncede böyle çıktığı olmuştu ama kimyasal gebelik yaşadım.Cizgi yokta benmi görüyorum.acaba.Sizde görüyor musunuz?

Eklentiler

• 20191221_193019.jpg
    20191221_193019.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 67
Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen😣

Bugünkü sonucum çıktı çok şükür🙏
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu dr'u anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım🤦

İdrar testi de yapmıştım ben, ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdım🤗dr'u dinlemiycem ,eşimle konuştum pazar gününe kadar bekleyip acilde vericez, baya yükselmiş olur inşallah🤗
Çok şükür değerim artmış🤰
pazarı yani yarını bekleyemedim gece gittik,sonuç çıkmış,, sonkini 18aralıkta yaptırmıştım( 12.7 ) 21aralık (107.9)😍
Artış iyimi sizce🙏
17aralık....,7.6
18aralık....,12.7
21aralık....,107.9
Screenshot_20191222-022106~2.jpeg

Selam.kizlar adetime 3 gün var.Gebelik testimde pembe çizgi cıktı.Daha öncede böyle çıktığı olmuştu ama kimyasal gebelik yaşadım.Cizgi yokta benmi görüyorum.acaba.Sizde görüyor musunuz?
Var bende gördüm, adetine daha varmış, evet geçtiğimiz aylarda bende adetten önce test yaptığımda silik çıkıyordu tam adet günümde çizgi olmuyordu ve gününde adet oluyordum parçalı ve pıhtılı.
Hatta haziranda 4gün kala kan testim 5.4tü Dr düşük değer 2gün sonra yaptır demişti, ben dayanamayıp ertesi gün yaptırmıştım 0 çıkmıştı, tam günündede adet oldum, Dr bana dediki kimyasal yaşsmışsın, eğer önceden test yaptırmasaydın tsm gününde adet olunca bişey bilmiycektin, kadınların çoğu bu sessiz düşüğü yaşıyor merak edilecek bişey değil,

Düşündümde evet doğru eğer bulsdar acele edipte yaptırmasaydım gebelik yok diyip önüme bakıcaktım, böyle üzülüyo insan, siz siz olun adet gecikmeden ne kan nede idrar testi yapmayın, en güzeli gecikmenin yaşanması, ben aylardır hep erkenden yapardım, çokta kafaya taktım ama olmadı, stres en büyük etken bunu bildiğim halde elimde olmuyordu, geçen ay adet bittikten 7gün sonra ara kanama yaşadım kahverengi lekelenme 4gün sürdü hiç başıma gelmemişti, çok sinirim bozulmuştu dengem bozuldu diye bu ayı sallıycam diğer ay bebek çalışmalarına devam ederiz dedim, ara kanamamın bittiği gün tam yumurtlama günümdü öylesine ilişki oldu, adet günüm 9aralıktı, 7ve 8inde yüne öylesine ilişki yaşadık, kafamda bebek düşüncesi yoktu nasılsa yarın adet olucam diye,,, ama olmadım tam 8gün gecikince kan testinde çıktı, kesin 7veya 8indeki ilişkiden kaldım ve geç döllenme yaşıyorum hiç beklemediğim bi ay böyle mucize :)

10yıl önce ilk bebeğim oğlum, adetin bittiği günkü tek ilişkiden olmuştu,kızımada hiç beklemediğim bi ay kalmıştım,ve bu seferkide ümitsiz olduğum bi ay geldi🙏rabb'im isterse herşey mümkün sakın kafaya takma cnm🙏

Beklemekten başka çarem yok.Cok teşekkür ederim.Insallah yine kimyasal değildir.Hatta bu sabah ovulasyon yaptım gebelik testi yoktu elimde.Pozitif cikti

Eklentiler

• 20191222_095425.jpg
    20191222_095425.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 55
Beklemekten başka çarem yok.Cok teşekkür ederim.Insallah yine kimyasal değildir.Hatta bu sabah ovulasyon yaptım gebelik testi yoktu elimde.Pozitif cikti
Canim ben şu an hamileyim bundan hemen onceki ay kimyasal geçirdim ve kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik geçiren cok var şükür ben de onlardan biriyim. Hatta burda sayfa var orasi beni inanilmaz motive etmisti aynen de oyle oldu. Adetin gecti mi bi de ne zaman kimyasal gecirdin

Canim ben şu an hamileyim bundan hemen onceki ay kimyasal geçirdim ve kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik geçiren cok var şükür ben de onlardan biriyim. Hatta burda sayfa var orasi beni inanilmaz motive etmisti aynen de oyle oldu. Adetin gecti mi bi de ne zaman kimyasal gecirdin
Canım ben kimyasalı 10 ay önce geçirdim.Adetim geçmedi henüz 2 gün var daha.Ama bulantılarım başladı göğüslerim.cok şişti

Seni anlayabiliyorum kimyasaldan sonra ayni seyleri yaşamaktan korkuyosun. Ben bildigim halde adet günüme kadar gitmedim doktora sadece testleri tekrarlayip koyulasip koyulasmadigini kontrol ettim ki keseyi görüp kalp atimini duyana kadar da inanamadim. Kimyasal oldugunda da da adetten once mi ogrenmistin testle peki

Seni anlayabiliyorum kimyasaldan sonra ayni seyleri yaşamaktan korkuyosun. Ben bildigim halde adet günüme kadar gitmedim doktora sadece testleri tekrarlayip koyulasip koyulasmadigini kontrol ettim ki keseyi görüp kalp atimini duyana kadar da inanamadim. Kimyasal oldugunda da da adetten once mi ogrenmistin testle peki
Adetim 2 gün geçtikten sonra öğrenmiştim.Hic ağrım sızım yoktu.Evde test yapmıştım pozitifti.Kanda da 27 gibi bir değerdi ama adet gördüm değerim sıfırlandı

Adetim 2 gün geçtikten sonra öğrenmiştim.Hic ağrım sızım yoktu.Evde test yapmıştım pozitifti.Kanda da 27 gibi bir değerdi ama adet gördüm değerim sıfırlandı
Umut vermek istemem yani hayal kırıklığı m yasamani istemem ama saglikli gebelik şu an yuksek ihtimal çünkü ben de adetim gectikten 3 4 gun sonra ogrenmistim kimyasalda silik cizgiyle ama bunda bi on gun once hayalet cizgiyle ogrendim 1 2 gun arayla koyulasip koyulasmadigini takip ettim. En son adet gunu arkadasimin israri ile gittim doktora 92 cikti sevinemedim yine 1 gun sonra gittigimde 199 cikti 4+4te keseyi gördüm. Bence git canim doktora. Ben eeken gittim kan uyuşmazlığı falan vardi bilmiyorum var mi sen de ama cok umut baglama git test yaptir benim gibi söyleme kimseye.zaten keseden 1 hafta 10 güne kalp atimini duyarsin tekrar gittiginde ama devlette biraz daha gec olabilirmis cihazlardan dolayi.icin rahatlar git kimseye soyleme forum haric bi de eşine söyle yormasin seni cok fazla tutunana kadar dinlen guzelce zaten 5 te en gec tutunmmus olur gec döllenme degilse

Umut vermek istemem yani hayal kırıklığı m yasamani istemem ama saglikli gebelik şu an yuksek ihtimal çünkü ben de adetim gectikten 3 4 gun sonra ogrenmistim kimyasalda silik cizgiyle ama bunda bi on gun once hayalet cizgiyle ogrendim 1 2 gun arayla koyulasip koyulasmadigini takip ettim. En son adet gunu arkadasimin israri ile gittim doktora 92 cikti sevinemedim yine 1 gun sonra gittigimde 199 cikti 4+4te keseyi gördüm. Bence git canim doktora. Ben eeken gittim kan uyuşmazlığı falan vardi bilmiyorum var mi sen de ama cok umut baglama git test yaptir benim gibi söyleme kimseye.zaten keseden 1 hafta 10 güne kalp atimini duyarsin tekrar gittiginde ama devlette biraz daha gec olabilirmis cihazlardan dolayi.icin rahatlar git kimseye soyleme forum haric bi de eşine söyle yormasin seni cok fazla tutunana kadar dinlen guzelce zaten 5 te en gec tutunmmus olur gec döllenme degilse
Inşallah canım sevinemiyorum bile korkudan.Insallah dediğin.gibidir.Esimde korktu adetin gecsin bekleyelim haftaya kan verelim diyor

Inşallah canım sevinemiyorum bile korkudan.Insallah dediğin.gibidir.Esimde korktu adetin gecsin bekleyelim haftaya kan verelim diyor
Ben de oyleydim canim ilkinde eşime surpriz yapacaktim hevesim kursagimda kaldi bu defa aman dikkat edeyim o da yardimci olsun bana surprizi kalsin bebeğim saglikla g3lsin de dedim söyledim eşime. Adetin 4.Günü test yap canim baktin epey koyu git doktora ins hayirlisiyla hamilesindir. Cok zor çünkü benim ilk bebegim olacak seni bilmiyorum cok guzel bi duygu isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasin

Ben de oyleydim canim ilkinde eşime surpriz yapacaktim hevesim kursagimda kaldi bu defa aman dikkat edeyim o da yardimci olsun bana surprizi kalsin bebeğim saglikla g3lsin de dedim söyledim eşime. Adetin 4.Günü test yap canim baktin epey koyu git doktora ins hayirlisiyla hamilesindir. Cok zor çünkü benim ilk bebegim olacak seni bilmiyorum cok guzel bi duygu isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasin
Benimde ilk bebeğim olcak canım.Bende ilkte sürpriz yapmıştım şuan hemen söyledim sürprizi kalsin dedim.2,5 yıllık evliyim hiç korunmadik

Merhaba birşey sormak istiyorum Bununla ilgili konu da açtım , :) yumurtlama dönemim üç gün önce bitti ve üç dört gündür Karnım çok şiş ve alt kısım sert , kasıklarımda ve belimde ara sıra ağırlar oluyor bazen batma şeklinde bazen sızı şeklinde bir kaç dk snra geçiyor , göğsümün ucundaki halkalar genişledi ve biraz rengi koyulaştı gibi çok değil ama ,, daha snra bu halkaların içinde küçük küçük gözle görülür derece de kabarcıklar oluşmaya başladı göğsümde hafif şiş gibiydi şuan fazla hissetmiyorum , henüz test yapmadım 1 ocakta normal adet günüm bakalım , acaba hamiş miyim ki merakta ediyorum ümitlenmekte istemiyorum 🥺

Gunaydin kızlar daha öncede yazmıştım 58 gün önce kürtaj oldum ve adet olmadım 4 gündür de sadece damla damla pembe kahve leke geliyodu kan verdim inşallah sağlıklı sonuç çıkar dua edin bu sefer sağlıkla bebegim gelsin
Insallah cıkar canım ben kürtaj oldugum da da adete kadar kahverengi akıntılarım hep devam etmıstı bız korunmıstık ama doktor tembıhledi rahim duvarı ıncelir saglıklı bebek olusmaz dıye. Kahverengi akıntı dan sonra adet oldum adet bitti bı kez de nasıl sarı akıntım oldu anlatamam ıc camasırım kirleniyordu kokusuz olunca enfeksiyona yormadan doktora gıttım doktor oradan bıseyler aldık orayı iyileşmekte olan bir yara gıbı dusun sarı akıntı ondadır buda ıyı bıseu dedı ıkı ay korunduk kürtajfan sonra 4 ay bitti 5. Ayın içindeyim acele etme kendini üzme Rabbım ayarlıyor Allaha sırtını daya ınsallah 🙏🙏

Biseylerle oyalaninca inanin düşünecek vakit kalmiyo. Ilk düşükten sonra hemen ardina hamilr kalinca inanamadim bile taki kalp atimini duyana kadar cok zorlu bi surec bilirim ama dediğim herşey gercek ve dogru ben de bu sayfalarda okumuştum hep diyorlardi umudunuzu kaybettiginiz an aklinizdan cikardiginiz an olur diye gercekten öyle.😊Ins herkes meleklerini kucagina alir bi an önce

bugün test yaptım ikinci çizgi çıktı bat bugündü :)

günaydın bilgili hanımlar, beni de aydınlatın lütfen.

benim normalde cumartesi adet olmam gerekiyordu. üşütsem de stresli de olsam adet düzenim değişmez hep zamanında gelir ama adet olmadım 2 defa test yaptım hiç bir şey çıkmadı karnım da ağrıyor adet olacakmışım gibi ama tık yok.

değişiklik olarak hayıt otu içiyordum 20 gündür falan ama o da geciktirmez tam tersi düzene koyar diye okuyorum... hamile olsam da kesin çıkardı çok zor ya bu durumlar :(

Back