Canim doktor bana beklemeye gerek yok dedi tam 40 gün leke geldi 40.gün kesildi 14 gün önce yumurtlama testi yaptım belirtilerdede yumurtlama cıktı adet gibi değil şimdiki gelen daha önce subattada düşük oldu 6 ay bekledim hamile kaldım 10.haftada kalbi durduo yüzden bekleme dedi doktor genetik testlerimizde yapıldı inşaallah sağlıkla gelir Rabbim isteyen herkese sağlıkla versinInsallah cıkar canım ben kürtaj oldugum da da adete kadar kahverengi akıntılarım hep devam etmıstı bız korunmıstık ama doktor tembıhledi rahim duvarı ıncelir saglıklı bebek olusmaz dıye. Kahverengi akıntı dan sonra adet oldum adet bitti bı kez de nasıl sarı akıntım oldu anlatamam ıc camasırım kirleniyordu kokusuz olunca enfeksiyona yormadan doktora gıttım doktor oradan bıseyler aldık orayı iyileşmekte olan bir yara gıbı dusun sarı akıntı ondadır buda ıyı bıseu dedı ıkı ay korunduk kürtajfan sonra 4 ay bitti 5. Ayın içindeyim acele etme kendini üzme Rabbım ayarlıyor Allaha sırtını daya ınsallah
Amin canım ınsallah degerlerin sıfırlanmısmıyfı benım de 6 haftada gelısimi durmustuCanim doktor bana beklemeye gerek yok dedi tam 40 gün leke geldi 40.gün kesildi 14 gün önce yumurtlama testi yaptım belirtilerdede yumurtlama cıktı adet gibi değil şimdiki gelen daha önce subattada düşük oldu 6 ay bekledim hamile kaldım 10.haftada kalbi durduo yüzden bekleme dedi doktor genetik testlerimizde yapıldı inşaallah sağlıkla gelir Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin
Canım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahGunaydin kızlar daha öncede yazmıştım 58 gün önce kürtaj oldum ve adet olmadım 4 gündür de sadece damla damla pembe kahve leke geliyodu kan verdim inşallah sağlıklı sonuç çıkar dua edin bu sefer sağlıkla bebegim gelsin
1 ay önce sıfırlandı rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin insllahAmin canım ınsallah degerlerin sıfırlanmısmıyfı benım de 6 haftada gelısimi durmustu
Inşallah canım çok zor şeyler yaşadım Rabbim yaşarmasın bi daha senin nasıl gidiyor iyi insaallahCanım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahben buraya ne zamandan beri girmiyordum inşallah bu sefer sağlıkla gelicek
Hadi gözün aydin saglikla gelsin bebişinbugün test yaptım ikinci çizgi çıktı bat bugündü :)
Evet canım 2. Cide böyle olunca zordur Rabbim sana sağlık versin öyle düşün ve en hayırlısı sağlıklısı olsun bundan sonra inşallahInşallah canım çok zor şeyler yaşadım Rabbim yaşarmasın bi daha senin nasıl gidiyor iyi insaallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah canimEvet canım 2. Cide böyle olunca zordur Rabbim sana sağlık versin öyle düşün ve en hayırlısı sağlıklısı olsun bundan sonra inşallahBen iyiyim şükür Ağrılar filan var ama olsun o kadar birazda ağırlaştık
İnşallah canım sağlıcakla tez zamanda sana ve tüm isteyenlere de rabbim nasip etsinSağlıkla kucağınıza alın inşaallah canim
Hadi inşallah bu sefer güzel olsun canımBide şimdi test yaptim çok silik var ama hayırlisiyla insaallah
Canım sıfırlanmışmıydı peki sıfırlanıpts şuan bu değer olduysa yükselebilir3.56 çıkmış sonuç yukselirmi ki
N
Nasıl çalışmalarà devam dersiniz ki. Yumurtlama ayda bir kez ve adetten hemen sonraki haftalar değil mi. Adete 4 gün kala ne her An hersey olabilir. Anlamadım
[/QUOT
Benim basımada böyle bir durum geldi arkadaslarsen yumurtlama 18 ekim son reglim kasım 20 kan verdim negatif 27 birdaha verdim 159.8 ekimde ve kasım il zamanlarında yumurtlamamışım işte arkadaslar tuhaf durum doktor 12-14 de hamile kalmışsın dedi çok değişik bir durum haftalık hesabıda normalde 9 haftalık olması lazımken 7 haftalık gebelik ama ben aslında 5 haftalık hamileymişim
Sanırım ben bu şekilde hamile kaldımValla canım adetten birgün önce hamile kalan bile duydum geç döllenmeyle alakalı bazen yumurtlama dönemi hesapları tutmaZ
Hamileyim canimEdiyorum canim çünkü beklemek zor biliyorum bi yandan cevre baskısı kimseye anlatamamak en yakinlarina bile anlatsan da anlamiyolar. Hayirli haberlerle gel ins
Hayırlısı olsun canım Hayırlı evlat versin Allah ım.Hamileyim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?