Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim doktor bana beklemeye gerek yok dedi tam 40 gün leke geldi 40.gün kesildi 14 gün önce yumurtlama testi yaptım belirtilerdede yumurtlama cıktı adet gibi değil şimdiki gelen daha önce subattada düşük oldu 6 ay bekledim hamile kaldım 10.haftada kalbi durduo yüzden bekleme dedi doktor genetik testlerimizde yapıldı inşaallah sağlıkla gelir Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin

Amin canım ınsallah degerlerin sıfırlanmısmıyfı benım de 6 haftada gelısimi durmustu

Canım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah ben buraya ne zamandan beri girmiyordum inşallah bu sefer sağlıkla gelicek

Inşallah canım çok zor şeyler yaşadım Rabbim yaşarmasın bi daha senin nasıl gidiyor iyi insaallah
Evet canım 2. Cide böyle olunca zordur Rabbim sana sağlık versin öyle düşün ve en hayırlısı sağlıklısı olsun bundan sonra inşallah Ben iyiyim şükür Ağrılar filan var ama olsun o kadar birazda ağırlaştık

Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah canim

Bide şimdi test yaptim çok silik var ama hayırlisiyla insaallah

Eklentiler

• 20191223_114059.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 92
Sifirlanmisti canım testlede kontrol etmiştim tam 1 ay Önce de 28 dı kurtajdan en geç 6 haftaya düşer demişti doktor.. benim 8 haftaya yaklaştı kürtaj olalı

Be

İyi geceler arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? Ben bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim acayip ağrıdı uykumdan bile uyanmıştım acısından. Ama adete yakın azaldı. Bugün 3 gün gecikiyor adetim. Göğüslerimde dokunduğumda sızlama, çok fazla idrara çıkma, sürekli adet olacakmışım gibi sancılar ve sızlama, kasıklarımda batmalar var karnım şiş ve gaz sorunlarım var test yapmaya korkuyorum resmen sizce hamile olabilir miyim klomenden midir belirtilerim ve gecikmem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…