Tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına al inşallah. Benim de şuan 8 gün var canımın ayran çekmesi ve iki gündür kasıklarımda batma gibi durumlar var, acaba test yapmaya değer belirtiler mi bunlar diye anlamaya çalışıyorum benzer örnekleri yaşayanlardanYok canim göğüs kafesimiin orda acayip bi agri vardi doktora gidecektim rontgen falan isterler diye tedbir amacli yaptim
Bir de yarım cizgi çıkmış
Evet 2 gün önce aynı marka ile yaptım aynı bu şekilde içini açtım hiçbirŞey yoktu sadece bunda çıktıBir de yarım cizgi çıkmış
Bende de çıkmıştı bu şekilde(erken gebelik testiydi hatta). Bu doğru sonuç değil yani negatifti o ay, bir daha yap ve testi düz bir zeminde tut eline alma yaparken ve sonrasındaki 15 dk boyunca.
Zaten düz zeminde tuttum testin ele alınmaması gerektiğini biliyorum:)Bende de çıkmıştı bu şekilde(erken gebelik testiydi hatta). Bu doğru sonuç değil yani negatifti o ay, bir daha yap ve testi düz bir zeminde tut eline alma yaparken ve sonrasındaki 15 dk boyunca.
O zaman başka sebeple hatalı çalışmış test, bir tane daha yapın hemen evde varsa. Umarım sağlıklı şekilde ikinci çizgiyi görürsünüz:)Zaten düz zeminde tuttum testin ele alınmaması gerektiğini biliyorum:)
İnşallah normalde adetten önce cok üşürüm elim ayağım normalde de hiç ısınmaz ama son 3 gündür ciddi derecede sıcağım elim ayağım yanıyor ayaklarımı basacak buz gibi zemin arıyorumO zaman başka sebeple hatalı çalışmış test, bir tane daha yapın hemen evde varsa. Umarım sağlıklı şekilde ikinci çizgiyi görürsünüz:)
Başka belirtin var mı? Kaç gün var adete? Yeni testi ne zaman yapacaksın? (Çok soru olduİnşallah normalde adetten önce cok üşürüm elim ayağım normalde de hiç ısınmaz ama son 3 gündür ciddi derecede sıcağım elim ayağım yanıyor ayaklarımı basacak buz gibi zemin arıyorumumarım hislerimde yanılmam
20 Aralık yani bugün batBaşka belirtin var mı? Kaç gün var adete? Yeni testi ne zaman yapacaksın? (Çok soru oldu)
Ooo maşallah belirtiler çokmuş20 Aralık yani bugün batalt karında şişlik var göğüslerim inanılmaz hassas ve uçları büyüdü:) sürekli uyku isteği 10 da yattım mesela mutfağı bile toplamadım eşim yola gitti 12 de ona kalktım mutfağı topladım şimdi yine yatıcam normalden daha çok uyuyorum bu aralar normalde sabaha kadar otururdum, onun haricinde sık idrara çıkıyorum ve çok gazım var
Ooo maşallah belirtiler çokmuştesti tekrar ne zaman yapabileceksin?
U
Mudunuz kesildiği ay hamile kalıyorsunuz misal ben eşimi hastaneye gidecekti ve gerek kalmadi hamile olduğumu öğrendim. Ya da elinizden geleni yapin ama kafaniza takmayin başka seylerle oyalayin kendinizi
Tamamen iyi niyetle soylenilmis bir cümle benim de ilk bebeğim olacak ve gercekten kafamdan cikarip umudumu kaybettigim an ard arda hamile kaldim.yani demem o ki o stres de gecikmesine sebep oluyo. Bi kursa kayit yaptirilabilir ya da kafanizi mesgul edecek biseyler yoksa baska manada demedim onlayan anlamistir beni yanlis anlaşıldığımi sanmiyorum.katılıyorum size ama isteyen insanların kafası bebekten başka birşey düşünmüyor yaşadığım için geçmişte çok iyi biliyorum yani öyle takmayın düşünmeyin demekte ne kadar doğru bilmiyorum çok şükür benim kızım var olursa ikinciyi de yapıcaz bakalım ben pek takılmıyorum zaten şükür bir tane var allahım olmayanlara da nasip etsin amin.
Tamamen iyi niyetle soylenilmis bir cümle benim de ilk bebeğim olacak ve gercekten kafamdan cikarip umudumu kaybettigim an ard arda hamile kaldim.yani demem o ki o stres de gecikmesine sebep oluyo. Bi kursa kayit yaptirilabilir ya da kafanizi mesgul edecek biseyler yoksa baska manada demedim onlayan anlamistir beni yanlis anlaşıldığımi sanmiyorum.
Biseylerle oyalaninca inanin düşünecek vakit kalmiyo. Ilk düşükten sonra hemen ardina hamilr kalinca inanamadim bile taki kalp atimini duyana kadar cok zorlu bi surec bilirim ama dediğim herşey gercek ve dogru ben de bu sayfalarda okumuştum hep diyorlardi umudunuzu kaybettiginiz an aklinizdan cikardiginiz an olur diye gercekten öyle.yok ben size yanlış birşey söylüyorsunuz demiyorum sadece o insanlara hani takma desenizde pek kabullenemiyorlar durumu yani her iki tarafta haklı bebek yolu beklemek zor ya hakkaten zor allahım isteyen herkese versin bu cuma vakti inşallah duam kabul olur size de hayırlı doğumlar olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?