Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canim göğüs kafesimiin orda acayip bi agri vardi doktora gidecektim rontgen falan isterler diye tedbir amacli yaptim
Tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına al inşallah. Benim de şuan 8 gün var canımın ayran çekmesi ve iki gündür kasıklarımda batma gibi durumlar var, acaba test yapmaya değer belirtiler mi bunlar diye anlamaya çalışıyorum benzer örnekleri yaşayanlardan

benim bu ay adet olmadım test yaptım negatif çıktı hala hasta olmadım çok istiyorum bhcg de 1.20 ne yapmam lazım hiç adet belirtiside yok ((

Ya kızlar ben sabah test yaptım negatifti ama akşam mutfakta üst rafa uzandım ayağımın üstüne geri bastığımda birden kasığıma ağrı saplandı acı hissettim ara ara sancı giriyor çıkıyor halbuki test negatif çıkmıştı o yüzden rahattım ama şimdi içim içimi yiyor testi de ekliyorum buraya bi bakın lütfen

O zaman başka sebeple hatalı çalışmış test, bir tane daha yapın hemen evde varsa. Umarım sağlıklı şekilde ikinci çizgiyi görürsünüz:)
İnşallah normalde adetten önce cok üşürüm elim ayağım normalde de hiç ısınmaz ama son 3 gündür ciddi derecede sıcağım elim ayağım yanıyor ayaklarımı basacak buz gibi zemin arıyorum umarım hislerimde yanılmam

Başka belirtin var mı? Kaç gün var adete? Yeni testi ne zaman yapacaksın? (Çok soru oldu )

Başka belirtin var mı? Kaç gün var adete? Yeni testi ne zaman yapacaksın? (Çok soru oldu )
20 Aralık yani bugün bat alt karında şişlik var göğüslerim inanılmaz hassas ve uçları büyüdü:) sürekli uyku isteği 10 da yattım mesela mutfağı bile toplamadım eşim yola gitti 12 de ona kalktım mutfağı topladım şimdi yine yatıcam normalden daha çok uyuyorum bu aralar normalde sabaha kadar otururdum, onun haricinde sık idrara çıkıyorum ve çok gazım var

Ooo maşallah belirtiler çokmuş testi tekrar ne zaman yapabileceksin?

U

Mudunuz kesildiği ay hamile kalıyorsunuz misal ben eşimi hastaneye gidecekti ve gerek kalmadi hamile olduğumu öğrendim. Ya da elinizden geleni yapin ama kafaniza takmayin başka seylerle oyalayin kendinizi

katılıyorum size ama isteyen insanların kafası bebekten başka birşey düşünmüyor yaşadığım için geçmişte çok iyi biliyorum yani öyle takmayın düşünmeyin demekte ne kadar doğru bilmiyorum çok şükür benim kızım var olursa ikinciyi de yapıcaz bakalım ben pek takılmıyorum zaten şükür bir tane var allahım olmayanlara da nasip etsin amin.

Tamamen iyi niyetle soylenilmis bir cümle benim de ilk bebeğim olacak ve gercekten kafamdan cikarip umudumu kaybettigim an ard arda hamile kaldim.yani demem o ki o stres de gecikmesine sebep oluyo. Bi kursa kayit yaptirilabilir ya da kafanizi mesgul edecek biseyler yoksa baska manada demedim onlayan anlamistir beni yanlis anlaşıldığımi sanmiyorum.

yok ben size yanlış birşey söylüyorsunuz demiyorum sadece o insanlara hani takma desenizde pek kabullenemiyorlar durumu yani her iki tarafta haklı bebek yolu beklemek zor ya hakkaten zor allahım isteyen herkese versin bu cuma vakti inşallah duam kabul olur size de hayırlı doğumlar olsun .

Biseylerle oyalaninca inanin düşünecek vakit kalmiyo. Ilk düşükten sonra hemen ardina hamilr kalinca inanamadim bile taki kalp atimini duyana kadar cok zorlu bi surec bilirim ama dediğim herşey gercek ve dogru ben de bu sayfalarda okumuştum hep diyorlardi umudunuzu kaybettiginiz an aklinizdan cikardiginiz an olur diye gercekten öyle.Ins herkes meleklerini kucagina alir bi an önce

Gunaydin kızlar 3 gündür sadece sabahları ilk idrarimi yapınca sadece peceteye pembe akıntı geliyo gün içinde olmuyo ama ve hafif sancim oluyo daha önceki hamileliklerimde yaşamadım yaşayan varmı yerleşme olabilirmi bide 55 gün önce kürtaj oldum hala adet olmadim

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…