• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı

Merhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı
Bende ne var o his aşırı derecede ve kabızlık hatta kasıkta guruldama var ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım

Mrb benimde ovulasyon gunu degerlendirildi var 20 aralık heyecan var ama bugün test yaptım negatifti..sanirim erken oldu yumurtlamamin 11.gunu🤔 beklemede fayda var allah sanada gonlynlundekini versin inşallah.. 🙏

Bat 20 aralık kasiklarimda dolgunluk hissi çok fazla gaz hafif kabızlık baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti var suanlik. Birde iştah artışı..herkes bu süreç o heyecan yapıp erken test ile görmek istiyor ancak benim sabah testim negatif çıktı..3 gün kala kan vericem bakalim🙈

Ella kaç gün koruma sağlıyor acaba bilginiz var mı ? Mesela ilişkinin ertesi günü içilse 5 gün sonra tekrar bir ilişki yaşansa koruma sağlar mı

ben test ile hiç evde denemedim. burda ne kadar cok yazan olmus cunku testin dogru cıkmadıgını. regl iniz uzarsa aile hekimine gidip kan testi yapmanızı oneririm. kesin sonuc iciniz rahat eder. hayırlısı olsun
Testler doğru canim art arda iki gebelik yaşadım ikisinde de laboquick testini kullandim ve sonuc göründü. Ilki düşükle sonuclandi şu an saglikla devam ediyo cok şükür. Malum her zaman doktora gitmek mümkün değil merakini giderip ona göre tedbirli davraniyosun.bata 9 _10 gün kala hayalet cizgiyle öğrendim gebeliğimi

Herkese merhabalar,

Ben de belirtilerimi yazmak istedim, zira kişiden kişiye oldukça farklılık gösteriyormuş hakikaten :) Belki fikir olur.

Öncelikle, yumurtlama dönemimden bir iki gün sonra kendini fazlasıyla hissettirecek kasık ağrım oldu. Ağrı da değil, batma gibi ama epey fark edilecek derecede.

Ve benim esas belirtim, adet belirtilerimin olmayışıydı :) Örneğin saçlarım o dönemde asla şekil almazken bu defa parlaktı ve bukle bukle döküldüler :) Yüzümde kesin sivilce çıkardı, sivilce çıkmadığı gibi cildim de hoşuma giden bir aydınlanma vardı.
Adetime bir iki gün kala libido düşüşü yaşayan ben bu sefer hiç de öyle değildim :) Tüm bunlar beni bu düşünceye ama itti ama pek konduramadım, çünkü daha denemelere tam anlamıyla başlamamıştık bile. Ben 1 yıl olmaz kafasındaydım hep.

Ve o meşhur belirtiler, sık idrara çıkma, metal tadı, hassasiyet gibi şeyler hiç olmadı bende.

Neticede adetim 4 gün gecikti, her yanımda pedlerle dolaşmaya devam ediyorum her an olacağım diye ama bir yandan diyorum,olabilir mi acaba?
Dayanamadım test aldım geçen cuma, pozitif çıktı :) Bugün de kan verdim bakalım değerler ne durumda.

Herkese merhabalar,

Ben de belirtilerimi yazmak istedim, zira kişiden kişiye oldukça farklılık gösteriyormuş hakikaten :) Belki fikir olur.

Öncelikle, yumurtlama dönemimden bir iki gün sonra kendini fazlasıyla hissettirecek kasık ağrım oldu. Ağrı da değil, batma gibi ama epey fark edilecek derecede.

Ve benim esas belirtim, adet belirtilerimin olmayışıydı :) Örneğin saçlarım o dönemde asla şekil almazken bu defa parlaktı ve bukle bukle döküldüler :) Yüzümde kesin sivilce çıkardı, sivilce çıkmadığı gibi cildim de hoşuma giden bir aydınlanma vardı.
Adetime bir iki gün kala libido düşüşü yaşayan ben bu sefer hiç de öyle değildim :) Tüm bunlar beni bu düşünceye ama itti ama pek konduramadım, çünkü daha denemelere tam anlamıyla başlamamıştık bile. Ben 1 yıl olmaz kafasındaydım hep.

Ve o meşhur belirtiler, sık idrara çıkma, metal tadı, hassasiyet gibi şeyler hiç olmadı bende.

Neticede adetim 4 gün gecikti, her yanımda pedlerle dolaşmaya devam ediyorum her an olacağım diye ama bir yandan diyorum,olabilir mi acaba?
Dayanamadım test aldım geçen cuma, pozitif çıktı :) Bugün de kan verdim bakalım değerler ne durumda.
Cok sevindim bende ümitle bekliyorum pko oldgum için ümitlenmiyorum bile napcam bilmiyorum belirti desen adet olacak gibi arada karın agrım oluyor başka da hiç belirti yok

Cok sevindim bende ümitle bekliyorum pko oldgum için ümitlenmiyorum bile napcam bilmiyorum belirti desen adet olacak gibi arada karın agrım oluyor başka da hiç belirti yok
Hayırlısı ile, en doğru zamanda size de nasip olsun inşallah.
Pko olan yakın bir arkadaşım şu an 2. bebeğine hamile, pozitif düşünün pozitif olsun her şey :)

Hayırlısı ile, en doğru zamanda size de nasip olsun inşallah.
Pko olan yakın bir arkadaşım şu an 2. bebeğine hamile, pozitif düşünün pozitif olsun her şey :)
Bende de pkos var ve çok endişeliyim birde 11 gün önce ella kullandım ters bir durum olur mu sizce

Mrb bat 20 aralik ..yumuertlama takibi ilk deneme 3 aralık pik gün ve 4 aralik ilişki dun test yaptim negatif😕 beklemedeyim..yarin sabah ilk idrarla erken gebelik yapicam.duruma göre kan vericem öğle sonra.sizce çıkar mi erken mi

Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum. Daha önce yorumları okuyordum sadece ama bizde artık bebek istiyoruz. Daha ilk denememiz ama 2-3 gündür sürekli karın ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi hiç kesilmiyor ama adet olmama daha 9 gün var. Bir de kasıklarımda batma oluyor. Biliyorum çok erken ama içim içime sığmıyor ne yapayım :110: heyecanımı sizinle paylaşmak istedim :110:

20191217_110619.jpg

Merhaba hanımlar. Adet günüm iki gün gecikti. Test yaptım sizce var mı bişi. Çok istiyorum gebe kalmayı artık kendi kendime hayali çizgi görüyorum 😓😓

Kızlar bişi sorcam üstüne görme yoğun olur mu yada yaşayan var mı benim adetim çok düzenli normalde günü gününe adet olurum bu ay 5 gün erken oldum 2.günüm ilk gün soluk pembe çok az geldi ama bugün daha yoğun ve kırmızıydı tabi başka Bi çok belirti var 15 gündür göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum zaten gece miğde yanması ara ara oluyor idrarım koyu turuncu gibi geldi 1 hafta boyunca ama şuan normal gibi pek ayırt edemiyorum adetten dolayı kasık ve bel ağrısını söylemiyorum bile 10 gündür adım atamaz hale geldim ağrıdan bu belirtiler le hamile olan var mı çok ümitliydim ama bugün kırmızı ve yoğun gelince değilim diye düşündüm üstüne görmemi bilmiyorum lütfen bilgi verir misiniz?

🙋Ben geldiim,, Kaldımı eskilerden bilmiyorum en son 13kasımda yazdığımdan sonra 50sayfa birikmiş okuyamadım,,özledim burdaki anıları ama burdan uzak kalmak insana iyi geliyor aslında kafaya takmamış oluyoruz, hamile olursam gelirim diyodum geldim🤗gerçi inşallah devamı gelirde bağıra bağıra hamileyiiiim derim..😃

Konu açmıştım ordan cvb verirseniz sevinirim, çok takipte olamıyorum burdan yazıları link aşağıda, şimdiden teşekkürler🙏

Gunaydin kızlar 11 gün önce ovulasyon testim 1.test
Alttakide bugün ki ovulasyon testim 11 gun once yumurtam catladi diye biliyorum çünkü ondan sonra siliklesti iyice adete 3 gun kalada koyulaşmaya başladı tekrar hamilelikte de koyulasiyo gebelik olabilirmi

Eklentiler

• 20191218_095848.png
    20191218_095848.png
    354 KB · Görüntüleme: 37
  • 20191218_095702.jpg
    20191218_095702.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 35
Back