Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne var o his aşırı derecede ve kabızlık hatta kasıkta guruldama var ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalımMerhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı
Aynen ben de böyleyim adet gecikeli 4. Gün bitiyor bugün karnım davul gibi bunlara ek olarakBende ne var o his aşırı derecede ve kabızlık hatta kasıkta guruldama var ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım
Mrb benimde ovulasyon gunu degerlendirildi var 20 aralık heyecan var ama bugün test yaptım negatifti..sanirim erken oldu yumurtlamamin 11.gunu beklemede fayda var allah sanada gonlynlundekini versin inşallah..Merhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı
Testler doğru canim art arda iki gebelik yaşadım ikisinde de laboquick testini kullandim ve sonuc göründü. Ilki düşükle sonuclandi şu an saglikla devam ediyo cok şükür. Malum her zaman doktora gitmek mümkün değil merakini giderip ona göre tedbirli davraniyosun.bata 9 _10 gün kala hayalet cizgiyle öğrendim gebeliğimiben test ile hiç evde denemedim. burda ne kadar cok yazan olmus cunku testin dogru cıkmadıgını. regl iniz uzarsa aile hekimine gidip kan testi yapmanızı oneririm. kesin sonuc iciniz rahat eder. hayırlısı olsun
Cok sevindim bende ümitle bekliyorum pko oldgum için ümitlenmiyorum bile napcam bilmiyorum belirti desen adet olacak gibi arada karın agrım oluyor başka da hiç belirti yokHerkese merhabalar,
Ben de belirtilerimi yazmak istedim, zira kişiden kişiye oldukça farklılık gösteriyormuş hakikaten :) Belki fikir olur.
Öncelikle, yumurtlama dönemimden bir iki gün sonra kendini fazlasıyla hissettirecek kasık ağrım oldu. Ağrı da değil, batma gibi ama epey fark edilecek derecede.
Ve benim esas belirtim, adet belirtilerimin olmayışıydı :) Örneğin saçlarım o dönemde asla şekil almazken bu defa parlaktı ve bukle bukle döküldüler :) Yüzümde kesin sivilce çıkardı, sivilce çıkmadığı gibi cildim de hoşuma giden bir aydınlanma vardı.
Adetime bir iki gün kala libido düşüşü yaşayan ben bu sefer hiç de öyle değildim :) Tüm bunlar beni bu düşünceye ama itti ama pek konduramadım, çünkü daha denemelere tam anlamıyla başlamamıştık bile. Ben 1 yıl olmaz kafasındaydım hep.
Ve o meşhur belirtiler, sık idrara çıkma, metal tadı, hassasiyet gibi şeyler hiç olmadı bende.
Neticede adetim 4 gün gecikti, her yanımda pedlerle dolaşmaya devam ediyorum her an olacağım diye ama bir yandan diyorum,olabilir mi acaba?
Dayanamadım test aldım geçen cuma, pozitif çıktı :) Bugün de kan verdim bakalım değerler ne durumda.
Hayırlısı ile, en doğru zamanda size de nasip olsun inşallah.Cok sevindim bende ümitle bekliyorum pko oldgum için ümitlenmiyorum bile napcam bilmiyorum belirti desen adet olacak gibi arada karın agrım oluyor başka da hiç belirti yok
Rabbim hayrlısı ise nasip etsın herkese inşallhHayırlısı ile, en doğru zamanda size de nasip olsun inşallah.
Pko olan yakın bir arkadaşım şu an 2. bebeğine hamile, pozitif düşünün pozitif olsun her şey :)
Bende de pkos var ve çok endişeliyim birde 11 gün önce ella kullandım ters bir durum olur mu sizceHayırlısı ile, en doğru zamanda size de nasip olsun inşallah.
Pko olan yakın bir arkadaşım şu an 2. bebeğine hamile, pozitif düşünün pozitif olsun her şey :)
İnanın o ilaç ile ilgili hiçbir fikrim yok. Hiç kullanamadım da.Bende de pkos var ve çok endişeliyim birde 11 gün önce ella kullandım ters bir durum olur mu sizce