Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yarın ki testte çıkmazsa hamilelik yoktur canım bat a 3 gün kala çıkıyor çünkü tecrübeyle sabittir.

belirti için çok erken batma falan bu kadar erken olmaz canım battan 3-4 gün önce batma başlar 2-3 gün kadar sürer.sızlama gibi ve seri olarak olur bu batma.

Eki Görüntüle 2566047

Merhaba hanımlar. Adet günüm iki gün gecikti. Test yaptım sizce var mı bişi. Çok istiyorum gebe kalmayı artık kendi kendime hayali çizgi görüyorum
ben göremedim ama yarın tekrar yap istersen varsa çıkmalıydı yumu kesin tespit ettiysen günün geçinde bayağı koyu çizgi çıkıyor çizgi ama geç yumurtladıysan bekle yarın tekrar yap.

buraya niye yazdınız ki burası hamilelik isteyenlerin olduğu bir platform sizin zaten çocuklarınız var ve istemiyorsunuz galiba biraz alakasız olmuş hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim biri ister ama olmaz diğeri istemez ama sürekli hamile kalır rabbim bilir iyiyi kötüyü çok şükür halimize.

İstesem de istemesem de bir takım belirtilerden şüphelendiğim için okudum ve yazdım. Başlık "erken hamilelik üzerine paylaşım alanı", "bebek isteyenlerin paylaşım alanı" değil farkındaysanız.

Eki Görüntüle 2566047

Merhaba hanımlar. Adet günüm iki gün gecikti. Test yapt
belirti için çok erken batma falan bu kadar erken olmaz canım battan 3-4 gün önce batma başlar 2-3 gün kadar sürer.sızlama gibi ve seri olarak olur bu batma.

Ben kendi kendimidinlediğim için öyle gibi geldi zaten. Şu an öyle belirtiler yok. Zaten daha ilk deneme tutma ihtimali düşüktü çok isteyince insan kendini dinliyormuş :))

Mrb benim adete 7 gün var ama bugün içimde bir kıpırtı ve heyecanlıymış gibi bir his var. Birde erken mi bilmem ama bnm sabahtan beri farklı olarak sağ elimdeki orta parmağım seğrime yapıyor sürekli ve 2 gündür de gözbebeklerimde büyüdü. Birde adete 1 hafta kala göğüs üm ağrır şişer ve sertlik oluşmaya başlardı ama şimdi ise ne ağrı ne şişlik nede sertlik var hatta yumuşacık lar olabilir mi bu belirti

Birde dün sanki adet olacakmışım gibi bir karın e kaaıklara ince bir ağrı girdi çıktı. Bugün de 3 defa sol kasıkta hafif bir sızı girip çıktı

Olabilir mi bu belirtilerle bilmiyorum ama işde şüphelenmek de elde değil ama fazlada kafama takmıyorum. Bnm bir oğlum var ondanda hiç belirti yaşamadım 12 haftalık oldu kasıkta bir çok kuvvetli batmalar yaşadım o zaman öğrendim çünkü adet düzensizliğim ve stres de vardı bilemedim

Şuan aynıları bende de var dün adet olmam lazımdı olmadım ama başka hiç bir belirti yok ayrıca test yaptım 2 gün önce negatifti belki de stresten ama çok merak ediyorum niye hala adet olamadım

Mrb bat 20 hala regl olmadım ama bugün kan verdim gebelik yok maalesef kısmet artık demekki zamanı değilmiş..sanirim bu ay umut bitti..olsa çıkardı çünkü..

Kızlar sizce varmi gebelik

Eklentiler

• 20191218_180403.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 20191218_180234.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 77

Bugünkü sonucum çıktı çok şükür
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu dr'u anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım

İdrar testi de yapmıştım ben, ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdımdr'u dinlemiycem ,eşimle konuştum pazar gününe kadar bekleyip acilde vericez, baya yükselmiş olur inşallah

yumdan 10 gün sonra çıkıyor canım çizgi
Canim ben adete 9 10 gün kala hayalet cizgi ile ogrendim gün ve gün koyulasarak gitti. Öyle bi hayaletti ki cok zor görünüyordu resimlerde yok gibiydi ama sonraki gunler gittikce koyulasti ve en son dayanamayip adet olucam gün hastaneye gidip kan verdim 92 çıktı beta. Daha onceki ay kimyasal gecirdigim icin inanasim gelmedi sonra kese göründü kalp atımini duyana kadar sevinemedim bile sonra daha cok üzülürüm diye. Adet 4 gün gecince iyice koyu çıkıyor 2. Cizgi. Allahim isteyen herkese nasip etsin o kadar cok istedim ki tüm belirtileri yaşadım mide bulantisi haric ama hamile olduğunuzda öyle bariz bi belirti olmuyo adet gecikmesi tek belirti bence ihtimali yükselten. Su an hamileyim ama hala mide bulantisi yok. Ilk baslangicinda aşırı yorgunluk surekli uyku bi de geceleri yaniyodum sanırım ateş basmasi dedikleri o olsa gerek ve bi sabah tam adet olacam dedim öyle bi sanciyla uyandim ve bebeğim tutundu o an sanirim. O ağrıyı bi daha yaşamadım. Bunların hepsini batdan önce yaşadım. Bol findik ceviz tüketin. Keciboynozu özü aksamlari en az bi tatli kaşığı esiniz ve siz. Bir dz zeytin yağına inciri 4 e bölüp attım onu sabah ac karna eşim ve ben tükettik birer tane. Bunlarin hepsi iyi geldi sanirim. Bu sekilde bi arkadaşım daha gebe kaldi yapmaktan zarar cikmaz deneyin bence. Umarim siz de faydasini götürürsünuz. Hepiniz hamiş hamiş dönersiniz buralara

U
aynen öyle isteyince kendini dinliyor insan malesef
Mudunuz kesildiği ay hamile kalıyorsunuz misal ben eşimi hastaneye gidecekti ve gerek kalmadi hamile olduğumu öğrendim. Ya da elinizden geleni yapin ama kafaniza takmayin başka seylerle oyalayin kendinizi

10 gün kala yaptığınız testi bir belirti yaşadığınız için mi yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…