- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
yarın ki testte çıkmazsa hamilelik yoktur canım bat a 3 gün kala çıkıyor çünkü tecrübeyle sabittir.Mrb bat 20 aralik ..yumuertlama takibi ilk deneme 3 aralık pik gün ve 4 aralik ilişki dun test yaptim negatifbeklemedeyim..yarin sabah ilk idrarla erken gebelik yapicam.duruma göre kan vericem öğle sonra.sizce çıkar mi erken mi
belirti için çok erken batma falan bu kadar erken olmaz canım battan 3-4 gün önce batma başlar 2-3 gün kadar sürer.sızlama gibi ve seri olarak olur bu batma.Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum. Daha önce yorumları okuyordum sadece ama bizde artık bebek istiyoruz. Daha ilk denememiz ama 2-3 gündür sürekli karın ve bel ağrısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi hiç kesilmiyor ama adet olmama daha 9 gün var. Bir de kasıklarımda batma oluyor. Biliyorum çok erken ama içim içime sığmıyor ne yapayımheyecanımı sizinle paylaşmak istedim
ben göremedim ama yarın tekrar yap istersen varsa çıkmalıydı yumu kesin tespit ettiysen günün geçinde bayağı koyu çizgi çıkıyor çizgi ama geç yumurtladıysan bekle yarın tekrar yap.Eki Görüntüle 2566047
Merhaba hanımlar. Adet günüm iki gün gecikti. Test yaptım sizce var mı bişi. Çok istiyorum gebe kalmayı artık kendi kendime hayali çizgi görüyorum
yumdan 10 gün sonra çıkıyor canım çizgiMrb benimde ovulasyon gunu degerlendirildi var 20 aralık heyecan var ama bugün test yaptım negatifti..sanirim erken oldu yumurtlamamin 11.gunubeklemede fayda var allah sanada gonlynlundekini versin inşallah..
buraya niye yazdınız ki burası hamilelik isteyenlerin olduğu bir platform sizin zaten çocuklarınız var ve istemiyorsunuz galiba biraz alakasız olmuş hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim biri ister ama olmaz diğeri istemez ama sürekli hamile kalır rabbim bilir iyiyi kötüyü çok şükür halimize.Kızlar merhaba.. İki çocuğum var, biri 3 buçuk diğer 1 buçuk yaşında. İkinci doğumumdan 3 ay sonra spiral taktırdım ve bu şekilde korunuyoruz. Takvime göre bu ay tam yumurtlama gününde ilişki yaşamışız eşimle. Yarın adet günüm ama benim hiç bir adet belirtim yok. Ne karın ağrısı, ne şişkinlik.. Sadece hafif bir asabiyet ve ani hareket edersem ufak bir baş dönmesi.. Baş dönmesini de 1 haftadır yaptığım diyete bağlıyorum. Hani meşhur son 3-4 kilo vardır ya bir türlü verilemeyen, heh onu vermeye çalışıyorum işte. Bilemedim, gebelikten şüpheleniyorum.. Allah biliyor, 3.bir bebek, gebelik asla istemiyorum. Ama olursa da kucağımdakilerden asla ayıramam.
Ne bileyim, böyle bir içim sıkıldı.. Yazayım dedim..
İstesem de istemesem de bir takım belirtilerden şüphelendiğim için okudum ve yazdım. Başlık "erken hamilelik üzerine paylaşım alanı", "bebek isteyenlerin paylaşım alanı" değil farkındaysanız.buraya niye yazdınız ki burası hamilelik isteyenlerin olduğu bir platform sizin zaten çocuklarınız var ve istemiyorsunuz galiba biraz alakasız olmuş hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim biri ister ama olmaz diğeri istemez ama sürekli hamile kalır rabbim bilir iyiyi kötüyü çok şükür halimize.
belirti için çok erken batma falan bu kadar erken olmaz canım battan 3-4 gün önce batma başlar 2-3 gün kadar sürer.sızlama gibi ve seri olarak olur bu batma.
Ben göremedimKızlar sizce varmi gebelik
Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen
Canim ben adete 9 10 gün kala hayalet cizgi ile ogrendim gün ve gün koyulasarak gitti. Öyle bi hayaletti ki cok zor görünüyordu resimlerde yok gibiydi ama sonraki gunler gittikce koyulasti ve en son dayanamayip adet olucam gün hastaneye gidip kan verdim 92 çıktı beta. Daha onceki ay kimyasal gecirdigim icin inanasim gelmedi sonra kese göründü kalp atımini duyana kadar sevinemedim bile sonra daha cok üzülürüm diye. Adet 4 gün gecince iyice koyu çıkıyor 2. Cizgi. Allahim isteyen herkese nasip etsinyumdan 10 gün sonra çıkıyor canım çizgi
aynen öyle isteyince kendini dinliyor insan malesefBen kendi kendimidinlediğim için öyle gibi geldi zaten. Şu an öyle belirtiler yok. Zaten daha ilk deneme tutma ihtimali düşüktü çok isteyince insan kendini dinliyormuş :))
Mudunuz kesildiği ay hamile kalıyorsunuz misal ben eşimi hastaneye gidecekti ve gerek kalmadi hamile olduğumu öğrendim. Ya da elinizden geleni yapin ama kafaniza takmayin başka seylerle oyalayin kendiniziaynen öyle isteyince kendini dinliyor insan malesef
10 gün kala yaptığınız testi bir belirti yaşadığınız için mi yaptınız?Canim ben adete 9 10 gün kala hayalet cizgi ile ogrendim gün ve gün koyulasarak gitti. Öyle bi hayaletti ki cok zor görünüyordu resimlerde yok gibiydi ama sonraki gunler gittikce koyulasti ve en son dayanamayip adet olucam gün hastaneye gidip kan verdim 92 çıktı beta. Daha onceki ay kimyasal gecirdigim icin inanasim gelmedi sonra kese göründü kalp atımini duyana kadar sevinemedim bile sonra daha cok üzülürüm diye. Adet 4 gün gecince iyice koyu çıkıyor 2. Cizgi. Allahim isteyen herkese nasip etsino kadar cok istedim ki tüm belirtileri yaşadım mide bulantisi haric ama hamile olduğunuzda öyle bariz bi belirti olmuyo adet gecikmesi tek belirti bence ihtimali yükselten. Su an hamileyim ama hala mide bulantisi yok. Ilk baslangicinda aşırı yorgunluk surekli uyku bi de geceleri yaniyodum sanırım ateş basmasi dedikleri o olsa gerek ve bi sabah tam adet olacam dedim öyle bi sanciyla uyandim ve bebeğim tutundu o an sanirim. O ağrıyı bi daha yaşamadım. Bunların hepsini batdan önce yaşadım. Bol findik ceviz tüketin. Keciboynozu özü aksamlari en az bi tatli kaşığı esiniz ve siz. Bir dz zeytin yağına inciri 4 e bölüp attım onu sabah ac karna eşim ve ben tükettik birer tane. Bunlarin hepsi iyi geldi sanirim. Bu sekilde bi arkadaşım daha gebe kaldi yapmaktan zarar cikmaz deneyin bence. Umarim siz de faydasini götürürsünuz. Hepiniz hamiş hamiş dönersiniz buralara
Yok canim göğüs kafesimiin orda acayip bi agri vardi doktora gidecektim rontgen falan isterler diye tedbir amacli yaptim10 gün kala yaptığınız testi bir belirti yaşadığınız için mi yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?