• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Test yapmadın mıı 3 gün geçmişş

emin insallah hepimize. ben biraz ihtiyatlı davranmak istedim bu ay. gecen ay tüm belirtileri ile hamile hissediyordum regl den bi hafta once minnacık kanama oldu yerlesme kanaması sandım kan testi yaptrdım koşa koşa hamile cıkmadım ve cok uzuldum. daha ihtiyatlı davranıp biraz agırdan almak istiyorum bu kez... pazartesi aksama kadar hala regl olmadı isem beş gün gecikmiş olucak idrar testi yapıcam aksam. ona göre kan testi... insanın psikolojisi negatif cıkınca bi dagılıyor cunku :)

İnşallah gerçek olur umut veren mesajlarınızı okudukça nasıl mutlu oldumm🥰 bu gece kan testi veririm belki acilde bakalım adet günüme daha 7 gün var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . İnşallah hayal kırıklığına uğramam dualarınızı bekliyorum eğer bi gelişme olursa burdan yazarım inşallah 🙂
Kuzm testinde cizgi var daha çok yeni herhalde Rabbim güzel haberle uyanmayı nasip etsin

emin insallah hepimize. ben biraz ihtiyatlı davranmak istedim bu ay. gecen ay tüm belirtileri ile hamile hissediyordum regl den bi hafta once minnacık kanama oldu yerlesme kanaması sandım kan testi yaptrdım koşa koşa hamile cıkmadım ve cok uzuldum. daha ihtiyatlı davranıp biraz agırdan almak istiyorum bu kez... pazartesi aksama kadar hala regl olmadı isem beş gün gecikmiş olucak idrar testi yapıcam aksam. ona göre kan testi... insanın psikolojisi negatif cıkınca bi dagılıyor cunku :)
Yaa ben o kadar sabırlı davranmazdım herhalde şu an bile zor tutuyorum kendimi 😂 inşallah vardır gecikince insan ister istemez umutlanıyor ☺️

allah gerçek olur umut veren mesajlarınızı okudukça nasıl mutlu oldumm🥰 bu gece kan testi veririm belki acilde bakalım adet günüme daha 7 gün var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . İnşallah hayal kırıklığına uğramam dualarınızı bekliyorum eğer bi gelişme olursa burdan yazarım inşallah 🙂
Yaa ben o kadar sabırlı davranmazdım herhalde şu an bile zor tutuyorum kendimi 😂 inşallah vardır gecikince insan ister istemez umutlanıyor ☺

varsa zaten hayırlısıyla bi haftaya ikimizin ki belli olur. gec olsun güç olmasın demek zorundayız :) hic acele etmeyin ha yedi gun once ha sonra. regl iniz bir hafta kadar gecikince yapın testi diye tavsiye edebilirim. cunku malseef regl in gecikmesi psikoloji den de etkileniyor. geciksin diye umdugumuzdan olabiliyor kadın vucudu bir degişik :)))))

Bunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
Canim ben ışığı az hatta karanlık bir ortamda yaptım ilk testimi hemde bata 6gun kala iş yerinin lavobasinda.Ortamin ışığı az olduğundan çıkmadı sandım yada belki erken diye cikmadi dedim kendi kendime.Hemen odadan çıktım başka odaya geçtim testi sandalyeye bıraktım bir baktim ki çok ama çok ince çizgi çıkmış.O gün inanirmisin 9-10kere testi çantamdan cikarip çıkarıp baktım iş yerimde.Sonra dedim bat günü tekrar yapıcam ama onuda bekleyemeyip 3gün kala yaptım çizgi koyulasmisti.Sonra adetten 4gun sonra kan verdim 2187 cilt beta hcg.Biraz daha bekleyip öyle gidicem doktora.İlki düşük çünkü korku ve tedirginlik var.O yüzden bekliyorum.İnsallah sende hamilesindir🤰

varsa zaten hayırlısıyla bi haftaya ikimizin ki belli olur. gec olsun güç olmasın demek zorundayız :) hic acele etmeyin ha yedi gun once ha sonra. regl iniz bir hafta kadar gecikince yapın testi diye tavsiye edebilirim. cunku malseef regl in gecikmesi psikoloji den de etkileniyor. geciksin diye umdugumuzdan olabiliyor kadın vucudu bir degişik :)))))
Sen hala hastalanmadın mııı , belirti sen yok sanırım inşallah bebiş vardır ☺️ Benim üç gün kaldı sabredemiyorum 😂

Bunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
Canim aynisi defalarca banaoldu kesin gözüyle bakma uzulmesonra kurumus testler genelde boyle oluyor en azindan bende sen en güzeli kan ver icinde suphe varsa benimde bat 28 zor tutuyorum kendimi test yapmamak için

Canim aynisi defalarca banaoldu kesin gözüyle bakma uzulmesonra kurumus testler genelde boyle oluyor en azindan bende sen en güzeli kan ver icinde suphe varsa benimde bat 28 zor tutuyorum kendimi test yapmamak için

hiç gebelik testi yapmadan, regl gecikti diye aile hekimine gitsek garip karsılarlar mı ? once evde test yapın filan diye..

Kocam evde ya bacım :) bide pek iyi değilim kızlar sürekli uyku hali gündüzleri hayatta uyumayan ben uyuyorum bide Perşembe gününden beri sigara krizine giriyorum perşembe öğlen bıraktım kızlar tahmin ettiğim gibi bebek olunca ona zarar gelir diye dayanabildim ama çok zor geçti bu 3 gün vucüdum sürekli uyuştuğu için kendimi çok kastım oda Ağrı yaptı hep
Canim ben ışığı az hatta karanlık bir ortamda yaptım ilk testimi hemde bata 6gun kala iş yerinin lavobasinda.Ortamin ışığı az olduğundan çıkmadı sandım yada belki erken diye cikmadi dedim kendi kendime.Hemen odadan çıktım başka odaya geçtim testi sandalyeye bıraktım bir baktim ki çok ama çok ince çizgi çıkmış.O gün inanirmisin 9-10kere testi çantamdan cikarip çıkarıp baktım iş yerimde.Sonra dedim bat günü tekrar yapıcam ama onuda bekleyemeyip 3gün kala yaptım çizgi koyulasmisti.Sonra adetten 4gun sonra kan verdim 2187 cilt beta hcg.Biraz daha bekleyip öyle gidicem doktora.İlki düşük çünkü korku ve tedirginlik var.O yüzden bekliyorum.İnsallah sende hamilesindir🤰
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inşallah ♥️ değerlerin çok güzel çıkmış aslında bence aklına kötüsünü hiç getirme bebişin sana sımsıkı tutunsun ☺️ Ben henüz kan vermeye gidemedim inşallah benim de olur regl zamanına kadar gidemezsem testi tekrarlıcam belki yeniden çıkar koyulaşır bu defa 🤲🏻

Benimde 4gun var belirtinvarmi bence zor tutuorum kendimo testte cikarmi diorum korkuyorum vallahi🤣
Hiç belirti yok , normalde adet yaklaşırken 10 gün önceden başlıyordu bel ağrısı, Kask ağrısı şu an 3 gün var ama hiç belirti yok adet olacağım zaman göğüslerim ağrımazdı özellikle dikkat ederdim bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor sızlıyor , bir de arada kaşıklarımda batma oluyor başka belirti de yok canım sen de var mı ☺️

Haklısın henüz kan vermeye gidemedim ama beklicem. Dünden beri sırtımda ve belimde çok feci bi ağrı var bugünde aşırı üşüyorum kat kat giyindim ama ayaklarım ellerim dizlerim ısınmıyor hiç bilmiyorum hayırlısı olsun sabredip görcez 🌺

Hayır canım garip karşılamazlar direk kanda da öğrenmek isteyebilirsin bu senin kişisel seçimin tabiki neden olmasın 🙂

tesekkur ederim cvp icin. belki bekleyip direkt oyle yaparım o zaman. testle iligli foruma baktım da cizgi silik mi cıktı mı diye muallakta kalan bir sürü anne adayı olmus . hayırlısıyla olsun hepimizin insallah.

Merhaba bende cok bel agrisi var ve sirtima vuruyor arada sicakliyorum gece terle uyaniyorum kasigima vuruyor bazende belim sag sol degisiyor acaba gebelik belirtisimidir

benimde aynı belirtiler var bugün adet olmam lazımdı olmadım 2 gün önce test yaptım sonradan silik çizgi belirdi ama ne olduğunu bilmiyorum acaba hamile miyim
Merhaba bende cok bel agrisi var ve sirtima vuruyor arada sicakliyorum gece terle uyaniyorum kasigima vuruyor bazende belim sag sol degisiyor acaba gebelik belirtisimidir

Back