Evet canım ben özele gitmiştim benim eşim hastaydı ama kanaması oldugu zaman durmuyordu trombosit hastası diye geciyor ameliyat dedi ama ameliyat olmadık hap verdi kullandı hemen hamile kaldımmerhaba. ben bi kaç ay once hormonlarıma baktırmıstım cok kotu degildi yumurtlamam da grunuyordu ultrasonda. iki aydır cocuk olmayınca biz de acaba eşimde mi sorun var diye dusunduk. erkekler cinsel sorunlar için Üroloji bolumune mi gidiyor? Devlet hastanesinde sperm için bakıyorlar mı acaba ?
az once yanlıs alıntılamısım pardon
Cok tesekkur ederımmmm canım. InsallahCanm bende hamile kalmadan önce üç ay ovulasyon testi kullandım testlerde yumurtlamayı anlayamadım pekfazla ama o üç ay içinde gebelik olmadı ben testleri bitirdikten sonraki ay hamile kaldımgerçekten söylendiği gibi düşünmediğin zaman oluyo takma fazla ben çok stres yapmıştım ovulasyon kullanırken olmıcak diye rabbim gönlüne göre versin inşallah❤
Yaaaaa coook sevındım canım saglıkla ılerlesın bebısın ınsallah darısı ısteyen herkese nasıp olsun ınsallah kalırsam kesın verırım cook saolBen 1 yıldır takvimle deniyorum hiçbir sıkıntı yokmuş ne bende ne eşimde yanlis anlama icini karartmak icin soylemiyorim kisiden kisiye degisiyor ve nasip kismet diyelim ama bu ay çok umutluyum öyle hissediyorum var gibi kasiklarim agriyor dudaklarim kuruyor agzimda farkli tat var oturup kalktikca belim agriyor adetime 4 gün var bugün test yaptım silik çıktı yarın kanda baktırmak istiyorum ama korkuyorum rabbim inşallah en kısa zamanda sanada banada tüm isteyenlerde hemen nasip etsin inşallah hiiiiiiccccc umudunu kaybetme ben cevremde neler duyuyorum kısır diyolar kadına bi bakıyorsun tedavisiz hamile kalmış Allahtan ümit kesilmez stres yapma yeter herşey olacağına varit ama hamiş olunca bize haber ver canım
Merhaba tatlım peki belirtilerin nedir hamilelikteCanım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmışhamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
Merhaba canım sol kasıkta batma hala devam ediyor soluma yatamıyorum bel ağrısı hafif miğde bulantısı göğüslerimde sızlama var belirtilerim bunlar canımMerhaba tatlım peki belirtilerin nedir hamilelikte
Teşekkür ederim canım benim darısı bizlere inşallahMerhaba canım sol kasıkta batma hala devam ediyor soluma yatamıyorum bel ağrısı hafif miğde bulantısı göğüslerimde sızlama var belirtilerim bunlar canım
Amin canım inşallah sizlerden de güzel haberler alırızTeşekkür ederim canım benim darısı bizlere inşallah
Gebe olmayan birindede bu değer cikabilirArkadaşlar beta hcg 3.3 çıktı. Bu değer normal mi gebelik yoksa. Olmasa bile yuksek degil mi. Kendimi hamile hissettigim iki ayrı dönemde hcg 3 civarı acaba kimyasal felan mıydı. Yoksa gebe olmayan birinde de böyle çıkar mı. Yardımcı olur musunuz
Tamam canım çok sağolGebe olmayan birindede bu değer cikabilir
Bata kaç gün var? Eğer 4 5 gün varsa değer yükselebilir hamile olabilirsiniz. 2 gün sonra bi daha kan verinArkadaşlar beta hcg 3.3 çıktı. Bu değer normal mi gebelik yoksa. Olmasa bile yuksek degil mi. Kendimi hamile hissettigim iki ayrı dönemde hcg 3 civarı acaba kimyasal felan mıydı. Yoksa gebe olmayan birinde de böyle çıkar mı. Yardımcı olur musunuz
kuzum sonucum çıktı bugün maalesef gebe değilimayyyyy öyle oluyor malesef bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama bakalım cumartesiyi bekleyeceğim yine de yarın haber et olur mu
Canım bat 19 kasım ve adet oldum. Hamile olabilir miyim diye sormadim aslında ama kimyasal olabilir mi diye merak etmistim. Teşekkür ederimBata kaç gün var? Eğer 4 5 gün varsa değer yükselebilir hamile olabilirsiniz. 2 gün sonra bi daha kan verin
Kısmet canım herşeykuzum sonucum çıktı bugün maalesef gebe değilim
Merhaba canım değerin çok güzel çıkmış maşallah ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?