Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım ben özele gitmiştim benim eşim hastaydı ama kanaması oldugu zaman durmuyordu trombosit hastası diye geciyor ameliyat dedi ama ameliyat olmadık hap verdi kullandı hemen hamile kaldım

Cok tesekkur ederımmmm canım. Insallah Ben yumurtlamayı anladım ama olmadı ıste

Yaaaaa coook sevındım canım saglıkla ılerlesın bebısın ınsallah darısı ısteyen herkese nasıp olsun ınsallah kalırsam kesın verırım cook saol

Canım şimdi sonucu öğrendim eve geldim kan sonucum 104 çıkmış hamileyim iki gün sonra tekrar kana bakılacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah 10 ekimde gelmesi gerekti 26 gün geçikti canım
Merhaba tatlım peki belirtilerin nedir hamilelikte

Merhaba canım sol kasıkta batma hala devam ediyor soluma yatamıyorum bel ağrısı hafif miğde bulantısı göğüslerimde sızlama var belirtilerim bunlar canım
Teşekkür ederim canım benim darısı bizlere inşallah

Reactions: 634
bende hamile kalmak istiyorum ama adetim iyice günleri değişti sürekli gecikiyor 2 aydı 40 günde bir adet oluyorum bu ay 42. günüm hala olnadım ama yüzümde sivilceler çıktı bu hamile olmadığımımı gösteriyor

Arkadaşlar beta hcg 3.3 çıktı. Bu değer normal mi gebelik yoksa. Olmasa bile yuksek degil mi. Kendimi hamile hissettigim iki ayrı dönemde hcg 3 civarı acaba kimyasal felan mıydı. Yoksa gebe olmayan birinde de böyle çıkar mı. Yardımcı olur musunuz

Gebe olmayan birindede bu değer cikabilir

Bata kaç gün var? Eğer 4 5 gün varsa değer yükselebilir hamile olabilirsiniz. 2 gün sonra bi daha kan verin

Merhaba kızlar benim bat 24 ekim eşimle korunuyoruz 2 yıllık evliyim kondom kullanıyoruz. Tam yumurtlama tarihimde bi ilişkimiz oldu şüpheli bi durum yaşanmadı yanlızca sonradan kullandık kondomu ama yaklaşık 2 haftadır önce mide yanmalarım oluştu ağzımda acı bi tat vardı ayaklarım aşırı üşümeye başladı 1 haftadırda aşırı derecede adet olcakmış gibi ağrılarım ve gögüs hassasiyetim var ağrılar başlamadan önce adetime 8 gün kala gögüs hassasiyeti başladı sol kasığımda ağrılara eşlik eden ara ara batma hissi oluşuyor normalde baş dönmesi ve mide bulantısı zaten yaşıyorum tansiyon düşüklüğü sebepli şüpheliniyorum acaba hamile kalmış olabilirmiyim test yapmayada korkuyorum günüm geçsin diye bekliyorum bu şekilde hamile kalanınız varmı

Hamilelikte de tansiyon düşüklüğü yaşanıyor zaten ki belirtiler de varmış test yapmandafayda var emin olmak için ve benim bildiğim adet belirtisi 2 3 kala başlar sense daha önce başlamış adet belirtileri aynı zamanda gebelik belirtileriyle aynı olduğu için şüphede haklısın günün geçince bi test yap o zaman emin olursun bu şekilde birşey söylemek çok zor

Kızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...

Kızlar kan testi sonucun çıkmış Sat 19kasimdi Beta HCG 2187 çıkmış.
Değer nasıl sizce ilk defa yaptırdım ilki kalp atışı alinamadigindan şuan tedirginlik var üzerimde korkuyorum...
Merhaba canım değerin çok güzel çıkmış maşallah ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…