• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ağrılarım adet ağrısıymış çok istiyordum bebek olmasını
Hadi ya cok uzuldum senin adina ama skma canini bundada vardr bi hayr .ben hep hamileyim hamilyim dediklerimde adet oldum bundada pembelik gordum aha dedim bitti yarina adet oldum okadar ki askere gdecek esimi bile yaklastrmadim 🙊esim gitti bende tik yok sonraki gun ovulasyon yaptim baktim koyu ozaman emin oldum

Hadi ya cok uzuldum senin adina ama skma canini bundada vardr bi hayr .ben hep hamileyim hamilyim dediklerimde adet oldum bundada pembelik gordum aha dedim bitti yarina adet oldum okadar ki askere gdecek esimi bile yaklastrmadim 🙊esim gitti bende tik yok sonraki gun ovulasyon yaptim baktim koyu ozaman emin oldum
bende üzüldüm gerçekten umutlanmıştım çünkü 5 aydır deniyoruz bu ayda önce kahverengi lekeler geldi umudum çoktu ama malesef sonrasında adet kanaması olduğunu anladım hala inanmak istemiyorum bir ihtimal implantasyon kanaması olsun diye dua ediyorum

574C1E98-DF6C-43C4-A2F0-142356AB67BB.jpeg
574C1E98-DF6C-43C4-A2F0-142356AB67BB.jpeg

kızlar sabah yaptım böyle çıktı sonra bidaha yaptım başka test negatif neye inanıcam ben yahu :(

Adetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olur
IMG_20191119_111820.jpg

Adetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olurEki Görüntüle 2556258

Hamişsiniz bence ❤️❤️ Ben 1 gün geciktim dünki sonuç

Adetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olurEki Görüntüle 2556258
kimyasal geçmişiniz varsa adet geçikmesinden 3 gün sonra tekrar ypın bence.. döllenme olmuş belliki ama tutunup tutunamayacağı henüz belli olmaz. inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve bebeğinizi kavuşursunuz.

bende üzüldüm gerçekten umutlanmıştım çünkü 5 aydır deniyoruz bu ayda önce kahverengi lekeler geldi umudum çoktu ama malesef sonrasında adet kanaması olduğunu anladım hala inanmak istemiyorum bir ihtimal implantasyon kanaması olsun diye dua ediyorum
Kirmizi ve agriliya donduyse zor canim hakkinda hayrlisi olsun

kimyasal geçmişiniz varsa adet geçikmesinden 3 gün sonra tekrar ypın bence.. döllenme olmuş belliki ama tutunup tutunamayacağı henüz belli olmaz. inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve bebeğinizi kavuşursunuz.
Aynen ben de o korkudan gidip kan vermiyom.

Ins canim ya ama ben 7 günlük gecikmeden sonra kimyasal olduğunu öğrendim.ilk 4 günlük gecikmeden sonra silik çıkmıştı. Farkli olan adete 4 gün kala silik gördüm sadece

Kızlar meraba 3 hafta önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum bugün tahliller yapıldı bhcg 64 cıktı sıfırlamamış olabilirmi 3 hafta geçti
Merhaba gecmıs olsun diger adet gelene kadar sıfıtlanmaz diye bıliyorm, sebebi neydi kürtajın Allah sabır versin

Merhaba kızlar bişey sorcam adetime 4 gün var bugün koyu bi renkde ve lekelenme şeklinde kanamam oldu yine devam ediyor yine lekelenme şeklinde benim hiç erken olmadı adetim hep bi kaç gün geç olur normalde ama düzenlidir.bu yerleşme kanaması olabilir mi yani yerleşme kanaması adetten önce mi olur ? Tecrübeli yaşayanlar varsa bilgi almak isterim

Merhaba kızlar bişey sorcam adetime 4 gün var bugün koyu bi renkde ve lekelenme şeklinde kanamam oldu yine devam ediyor yine lekelenme şeklinde benim hiç erken olmadı adetim hep bi kaç gün geç olur normalde ama düzenlidir.bu yerleşme kanaması olabilir mi yani yerleşme kanaması adetten önce mi olur ? Tecrübeli yaşayanlar varsa bilgi almak isterim
Ben yaşamadım böyle birşey ama yaşayanlardan duyduğuma göre hemen hemen beklenen adet dönemine denk geldiğini biliyorum. Yani olabilir yerleşme lekeleri.

Back