- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
Insallah tatlım gonlune gore versin allah benimde bel agrim var insallah hepimiz hamileyizdirTeşekkür ederim bu geceden itibaren aşırı bel ağrısına dönüştü ağrılarım günümün geçmesini bekliyorum test yapmak için umarım vardır istenmeyen bi bebek değil süpriz bi bebek olur bizim için
Amin allah isteyen herkese çifter çifter tattırsın bu duyguları ama sanırım değilim ben neyse bu şüphe beni şuan hazır olduğuma ikna etti çalışmalara başlayacağım galibaInsallah tatlım gonlune gore versin allah benimde bel agrim var insallah hepimiz hamileyizdir
Kan testi yaptırmalısın bence canımBunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
Bence var ama uzun süre bekleyip kuruduktan sonra çıkmadıysa tabi yine de bi kan ver derim benBunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
Yaa gerçekten bunu duyabiliyor olmak çok güzel 17 ay oldu evleneli hiç gebe kalmadım istediğimiz halde sebepsizce olmuyor . İnşallah bu kez olmuşturKan testi yaptırmalısın bence canımen son yaptığında çizdi belli oluyor
İnşallah en kısa sürede kan vermeye gitcemBence var ama uzun süre bekleyip kuruduktan sonra çıkmadıysa tabi yine de bi kan ver derim ben
İnşallah vardır benim için de dua et hamişlerin duası kabul olurmuşİnşallah en kısa sürede kan vermeye gitcem
Rabbim hepimize en hayırlısıyla en kısa sürede bu müjdeyi almayı nasip etsinİnşallah vardır benim için de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
AminnnnnnRabbim hepimize en hayırlısıyla en kısa sürede bu müjdeyi almayı nasip etsin
Canım çizgi görünüyor , adet gününde tekrar yap inşallah güzel sonuç alırsınBunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
İnşallah gerçek olur umut veren mesajlarınızı okudukça nasıl mutlu oldummCanım çizgi görünüyor , adet gününde tekrar yap inşallah güzel sonuç alırsın ☺ Çizgi hayali de olsa insan umutlanıyor . Bulantı da psikolojik değilse ya da üşütmediysen inşallah vardır bebiş
Aynen kuzum bende ama daha kırmızılar gelmedi ya gelsin yada hiç gelmesinKısmet canım herşeybende bugün sabah kırmızılar ile uyandım bu ay çok ümitliydim ama kısmet
Canım benimm seni çok iyi anlıyorum benim de adete 4 gün var sabırsızlanıyorum ben de hiç adet belirtisi yok normalde 10 gün öncesinden başlar şu an hiç yok sadece göğüslerim acıyo , sızlıyo hayırlı haberini bekliyorumİnşallah gerçek olur umut veren mesajlarınızı okudukça nasıl mutlu oldummbu gece kan testi veririm belki acilde bakalım adet günüme daha 7 gün var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . İnşallah hayal kırıklığına uğramam dualarınızı bekliyorum eğer bi gelişme olursa burdan yazarım inşallah
benim adetim uc gun gecikti su anda ama hic bir belirti yok gogus acısı ve buyume haric (ki o zaten regl'in de belirtisi) idrar testini regl kaç gun uzayınca yapmak dogru sonuc verir acaba? en son bir bucuk hafta once girmiştik ilişkiye eşimle.
ayy hadi inşallah seninde iyi haberlerini alırız cnmCanım benimm seni çok iyi anlıyorum benim de adete 4 gün var sabırsızlanıyorum ben de hiç adet belirtisi yok normalde 10 gün öncesinden başlar şu an hiç yok sadece göğüslerim acıyo , sızlıyo hayırlı haberini bekliyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?