Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar sat 1 kasımdı 28 kasım da bat tarihim yani kisaca 5 gun var reglme gebelik varsa idrarda çıkarmı... kasiklarim regl den sonraki hafta agrimaya basladi hala batıyor sizlama var akintimda var kasintimda arada basim dönüyor sallaniorum ruyamda hep emzik bebek vs görüyorum acaba hamilemiyim

Teşekkür ederim bu geceden itibaren aşırı bel ağrısına dönüştü ağrılarım günümün geçmesini bekliyorum test yapmak için umarım vardır istenmeyen bi bebek değil süpriz bi bebek olur bizim için

Insallah tatlım gonlune gore versin allah benimde bel agrim var insallah hepimiz hamileyizdir

Merhaba kuzular ben yeniyim size kendi durumumu anlatayım sat 5 kasım her ay olandan farklı oldu 2 gün normal diğer 4 gün kahverengi leke şeklinde geldi ama ben yinede umudumu yitirmiştim kanamam olunca. Fakat tüm belirtileri hala yaşamaya devam ediyorum sürekli mide bulantısı kusma yok , belimde ve kasıklarımda ara ara sızlama ve ağrı , dizlerim sızlıyor ara ara , burun tıkanıklığı , kirpiklerimde karışmış birde çok fazla uyku , tatlı yeme isteği bir süredir bu belirtileri sürekli yaşıyorum. ben sat 1 hafta sonra dayanamadım test yaptım ve negatifti sonra unutmaya çalıştım ama hala mide bulantım kaşık ve bel ağrım devam edince dün yine test yaptım ilk 5 dk 15 dk hatta Yarım saat sonra baktığımda birşey yoktu bir buçuk saat sonra son bikez daha bakayım dedim ve bi baktım Hayali çizgi oluşmuş inanamadım ama güvenmedim de . Gece bir test daha yaptım ilk beş dk yine birşey yoktu uyudum testi saat 01.45 civarı yaptım sabah 6.30 da uyandım baktım ve yine hayali çizgi var umutlanmak istemiyorum kuruma çizgisidir diyorum ama daha önce yaptığım testleri de ben bir iki gün bekletir öyle atardım o hayali çizgi hiç bir zman çıkmadı şimdi böyle olunca ufakta olsa bir umut diyorum sizce olabilir mi ? Bu tarz birşey başına gelen ya da duyan var mı?

Bunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor

Eklentiler

• image.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 117
Bunlar da yapmış olduğum testler en üstekini sat bir hafta sonra yaptım ortadakini dün saat 16.30 civarı alttakini de gece yaptım . Bat 30 kasım sizce olabilir mi ya da test bekleyip bozulmuş gibi mi duruyor
Bence var ama uzun süre bekleyip kuruduktan sonra çıkmadıysa tabi yine de bi kan ver derim ben

Canım çizgi görünüyor , adet gününde tekrar yap inşallah güzel sonuç alırsın Çizgi hayali de olsa insan umutlanıyor . Bulantı da psikolojik değilse ya da üşütmediysen inşallah vardır bebiş

İnşallah gerçek olur umut veren mesajlarınızı okudukça nasıl mutlu oldumm bu gece kan testi veririm belki acilde bakalım adet günüme daha 7 gün var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . İnşallah hayal kırıklığına uğramam dualarınızı bekliyorum eğer bi gelişme olursa burdan yazarım inşallah

benim adetim uc gun gecikti su anda ama hic bir belirti yok gogus acısı ve buyume haric (ki o zaten regl'in de belirtisi) idrar testini regl kaç gun uzayınca yapmak dogru sonuc verir acaba? en son bir bucuk hafta once girmiştik ilişkiye eşimle.

Canım benimm seni çok iyi anlıyorum benim de adete 4 gün var sabırsızlanıyorum ben de hiç adet belirtisi yok normalde 10 gün öncesinden başlar şu an hiç yok sadece göğüslerim acıyo , sızlıyo hayırlı haberini bekliyorum

ayy hadi inşallah seninde iyi haberlerini alırız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…