Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bir şey sorcağım. Gebelik tedavisi için doktor bana duphaston diye bir hap verdi yarın. İlacım bitrcek ama bugun çok kötü şekilde kasıklarım ağrıyor dünden beridr gaz sorunum var bunu. Nedeni ne olabilir acaba

Bugün gidip kan vericem ins guzel bi deger cikar dualarinizdan eksik etmeyin beni
İnşallah hayırlısıyla vardır kuzum ki bence var Rabbim korusun mutlaka haber ver Ben emin olmamakla beraber kan vermicem testler bir tuhaf çünkü az dha gecikeyim dedim

Ins canim ya ama ben 7 günlük gecikmeden sonra kimyasal olduğunu öğrendim.ilk 4 günlük gecikmeden sonra silik çıkmıştı. Farkli olan adete 4 gün kala silik gördüm sadece
Canim benim ilk gebeligimde de 4gun kala silik çizgiyle öğrendim.Sonra kandada baktırdım gebe olduğum anlaşıldı kesede görüldü sadece kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım..
Şimdi yine 6gun kala öğleden sonra idrarı ile çok hafif 2.cizgi çıktı.
3-4gun kalada akşam idrarı ile daha koyulaşmiş silik cizgiydi.
Kan testine bugün gidecektim sağlık ocağında geç kalmışım kanlar gönderilmiş.İnsallah yarın.Seni anlıyorum hiç korkma hatta ben pıhtılaşma testleri yaotiracaktim yine aynısı olur korkusundan kendimi yiyip bitirdim gecem gündüzüme karıştı.Eşim kendini rahat bırak çok bunaltiyosun kendini dedi gerçekten de zarar veriyoruz kendimize farkinda değiliz.Sende rahatla gidip bir sürü kan tahlili yaptırıp acaba 2kat artismi olacaktı bu artış azmi diyip bunalimlara sokma sakin kendi.Hersey olacağına varicak hepimiz için kızlar özellikle düşük,kimyasal,boş gebelik,dış gebelik geçiren arkadaşlar.Allahtan yiyecek ekmekleri varsa bize gelecekler stres dağda zarar verecek.Gevseyelim rahatlayalim bizde kavuşucak inşallah miniklerimize

Teşekkür ederim 92.8 çıktı

Desteğiniz için hepinize coooook teşekkür ederim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına bebisini ya kizlar birşey sorcam ben 1 yıllık evliyim ve korunmuyorum hiç ama halen gebe kalamadim doktora gittim bu ay adet dongum 28 gün benim normalde hep sağ kasigim agrirdi bu ay solda agrim var ve adetten sonra 16 gün dayanamayıp doktora gittim çok güzel bir günde gelmişsin solunda bir yumrta çatlamış ama işini hizlandiralim diyip klomen verdi buna hemen başla dedi 5 tanesini içtim adetime şuan 6 gün var ve yumurtlama olduğu zamandan bu yana akıntım hiç kesilmedi bir kaç gündür dahada arttı idrarım koyu sarı geliyor ve dün ilk defa yemek yaparken kokudan midem bulandi nasıl yaptım bilmiyorum akşam ama yiyebildim yemekten sizce bu bir belirtimi kafayi yicem artık ya akintimda çoğunluk beyaz bazen sarı geliyor sizce bu bir belirtimi böyle bişey yaşayan varmı hellppp

Hamişsiniz bence ❤❤ Ben 1 gün geciktim dünki sonuç
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına bebisini ya kizlar birşey sorcam ben 1 yıllık evliyim ve korunmuyorum hiç ama halen gebe kalamadim doktora gittim bu ay adet dongum 28 gün benim normalde hep sağ kasigim agrirdi bu ay solda agrim var ve adetten sonra 16 gün dayanamayıp doktora gittim çok güzel bir günde gelmişsin solunda bir yumrta çatlamış ama işini hizlandiralim diyip klomen verdi buna hemen başla dedi 5 tanesini içtim adetime şuan 6 gün var ve yumurtlama olduğu zamandan bu yana akıntım hiç kesilmedi bir kaç gündür dahada arttı idrarım koyu sarı geliyor ve dün ilk defa yemek yaparken kokudan midem bulandi nasıl yaptım bilmiyorum akşam ama yiyebildim yemekten sizce bu bir belirtimi kafayi yicem artık ya akintimda çoğunluk beyaz bazen sarı geliyor sizce bu bir belirtimi böyle bişey yaşayan varmı hellppp

Merhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum

ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)

Ben 1 yıldır takvimle deniyorum hiçbir sıkıntı yokmuş ne bende ne eşimde yanlis anlama icini karartmak icin soylemiyorim kisiden kisiye degisiyor ve nasip kismet diyelim ama bu ay çok umutluyum öyle hissediyorum var gibi kasiklarim agriyor dudaklarim kuruyor agzimda farkli tat var oturup kalktikca belim agriyor adetime 4 gün var bugün test yaptım silik çıktı yarın kanda baktırmak istiyorum ama korkuyorum rabbim inşallah en kısa zamanda sanada banada tüm isteyenlerde hemen nasip etsin inşallah hiiiiiiccccc umudunu kaybetme ben cevremde neler duyuyorum kısır diyolar kadına bi bakıyorsun tedavisiz hamile kalmış Allahtan ümit kesilmez stres yapma yeter herşey olacağına varit ama hamiş olunca bize haber ver canım

Canm bende hamile kalmadan önce üç ay ovulasyon testi kullandım testlerde yumurtlamayı anlayamadım pekfazla ama o üç ay içinde gebelik olmadı ben testleri bitirdikten sonraki ay hamile kaldımgerçekten söylendiği gibi düşünmediğin zaman oluyo takma fazla ben çok stres yapmıştım ovulasyon kullanırken olmıcak diye rabbim gönlüne göre versin inşallah

Daha once o kadar cok istiyodum ki psikolojik olarak bütün belirtileri yaşadım.ama abez bi belirti yok gercek hamilelikte ki tesadufen öğrendim farkli bi bölümden doktora gidecektim rontgen falan isterler nolur nolmaz diye test yaptim ve hayalet bi cizgi cikti adetime gunler kala ki doktora gitmekten vazgectim. Adet belirtileri ile ayni hemen hemen. Akışına birakmak lazim.şu an mide bulantim falan yok zaten cok yeni. Findik ceviz tüketin her gün. Esiniz de keciboynozu özü tuketsin gerçekten işe yariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…