- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Ben de iki ay çok belirti yaşadım. Ama hepsi adetle sonlandı. En son aman aman bi belirti yoktu ama hamileymişimYaaaaa şimdi daha çok heycanlandım :) hayırlı olsun darısı bizlere inşallah.bide karnımda garip şeyler oluyor hiç olmamıştı çok şiş hissediyorum kramplar var alt karnım hassas dokununca bi sancı oluyor bakalım öyle bişey olursa yazarım size:)
Canım çok şükür şimdilik iyi gidiyoruZ sırt ağrılarım var biraz ama normal sağıcakla gelsinler inşallahAmiinnn amiiinnnn sen nasilsin nasil gdiyor hamilelik
Ayyyy inşallah hayırlısı olur canımEki Görüntüle 2555919 Eki Görüntüle 2555919
kızlar bugün regl günümdğ varmı sizce hemen çıkmadı ama atmıştım çantama bi kaç saat sonra böyle idi
Ay bilmiyorum ki yarın sabah test yapcam tekrar bakıyorum hemen çizgi oluyor pozitiflerde ben birwz daha bekleyim en iyisi olmadı dayanama gider veririm kan testi kan benim damar benim bebiş benimmmm inşalllaaahhh yaa hepimizinn olsunAyyyy inşallah hayırlısı olur canımkan testi yaptır bence
Ayyyy inşallah canımAy bilmiyorum ki yarın sabah test yapcam tekrar bakıyorum hemen çizgi oluyor pozitiflerde ben birwz daha bekleyim en iyisi olmadı dayanama gider veririm kan testi kan benim damar benim bebiş benimmmm inşalllaaahhh yaa hepimizinn olsun ❤❤❤
İnşallah yapacağım kuzum testle doldu evin içi çalıştığım yerin yanında eczane var predictor almamak için zor tuttm kendimi nasıl olsa ev testle doluAyyyy inşallah canımbirde sabah ilk idrar ile yap bakalım inşallah bebiş vardır
İnşallah yapacağım kuzum testle doldu evin içi çalıştığım yerin yanında eczane var predictor almamak için zor tuttm kendimi nasıl olsa ev testle dolu
Edeeğim en ilk siz öğreneceksiniz zaten hahahaayyyyy öyle oluyor malesef bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama bakalım cumartesiyi bekleyeceğim yine de yarın haber et olur mu
O zaman danssssssEdeeğim en ilk siz öğreneceksiniz zaten hahaha
Aynen canim bekle bakalim yinede umit kesilmezİli gün geçtiğinde bende koyu çıkması gerek hamilelikte diye biliyorum
Kasik bel agrisi hamileliktede olur adet gunune kadar bekle bakalimbenim adetim geçmedi daha 2 gün var şimdi bakıyorum bişey yok ama kasıklarım ve karnım cok ağrıyor iğne gibi batıyor
Aman Allah beterinden korusun okadarcik olacak mecburCanım çok şükür şimdilik iyi gidiyoruZ sırt ağrılarım var biraz ama normal sağıcakla gelsinler inşallah
Ovulasyonla nasıl oluyo acabaKacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazim
Iste ovulasyonla iki cizgide baya koyu olmasi lazim hatta test cizgisi digerinden daha bile koyu olmasi lazim bakim foto varsa atarim senin icinOvulasyonla nasıl oluyo acaba
Ovulasyonla nasıl oluyo acaba
Peki ovulasyon testini sabzh ilk idrarla mi yaptiniz yoksa sıvı almayip o sekilde mi
ağrılarım adet ağrısıymış çok istiyordum bebek olmasınıKasik bel agrisi hamileliktede olur adet gunune kadar bekle bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?