Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de iki ay çok belirti yaşadım. Ama hepsi adetle sonlandı. En son aman aman bi belirti yoktu ama hamileymişim
İnşallah sen de hamilesindir

Ayyyy inşallah hayırlısı olur canım kan testi yaptır bence
Ay bilmiyorum ki yarın sabah test yapcam tekrar bakıyorum hemen çizgi oluyor pozitiflerde ben birwz daha bekleyim en iyisi olmadı dayanama gider veririm kan testi kan benim damar benim bebiş benimmmm inşalllaaahhh yaa hepimizinn olsun

Kızlar bugün çatlatma iğnenin 12. Günü vurulduğum gün ile birlikte ancak 2 akşamdır gece yattığımda aşırı derece de kasıklarım ve bacaklarım da ağrı oluyor bazen ağrıdan uykumdan uyanıyorum Bu tarz ağrı yaşayan bar mı gündüzleri ara ara batma ve ağrı olarak geliyor bir de bel ağrısı afedersiniz ama bi ishalim bi kabız anlamadım Göğüslerim çatlatma iğnesinin 6. Gününden bu yana çok ağrıyor ve sızlıyor sütyeni dahi takmak istemiyorum okadar akıntım da şeffaf ve beyaz olarak geliyor şu an yaşadığım belirtilerim bunlar

Ayyyy inşallah canım birde sabah ilk idrar ile yap bakalım inşallah bebiş vardır

İnşallah yapacağım kuzum testle doldu evin içi çalıştığım yerin yanında eczane var predictor almamak için zor tuttm kendimi nasıl olsa ev testle dolu
ayyyyy öyle oluyor malesef bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama bakalım cumartesiyi bekleyeceğim yine de yarın haber et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…