• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

28 günde bir bazen de erken oluyor ama gecikme olmuyor ilk defa 1 gün gecikti şuan sadece 1 damla kahverengi akıntı geldi 2 saat oldu daha bisey yok kafam karıştı benim de
Normalde kaç günde bir oluyorsun benim dört beş gündür var kahverengi akıntı
Normalde 28 günde bir oluyorum bende gecikme olmazdı işte şuan 2 saat önce leke geldi hala bisey yok ağrım da yok sadece belim çok ağrıyor

28 günde bir bazen de erken oluyor ama gecikme olmuyor ilk defa 1 gün gecikti şuan sadece 1 damla kahverengi akıntı geldi 2 saat oldu daha bisey yok kafam karıştı benim de
Normalde 28 günde bir oluyorum bende gecikme olmazdı işte şuan 2 saat önce leke geldi hala bisey yok ağrım da yok sadece belim çok ağrıyor
O zaman bende olacağım zaten hamile olsam kesin anlarım en ufak değişikliği bile farkederim

Çocuğunuz varmı ne kadar süredir evlisiniz
1 buçuk yıllık evliyim daha çocuğum yok 10 aydır korunmuyirum doktora gidiyorum ilaç veriyor sıkıntı yok diyor bu ay umitlendjm ama şimdi de bu damla kahverengi leke. Geldi acabaa yerleşme kanaması adet gününde oluyor mu ki

1 buçuk yıllık evliyim daha çocuğum yok 10 aydır korunmuyirum doktora gidiyorum ilaç veriyor sıkıntı yok diyor bu ay umitlendjm ama şimdi de bu damla kahverengi leke. Geldi acabaa yerleşme kanaması adet gününde oluyor mu ki
Bilemiyorum ama hamile olmadığıma Emin’im olabilir hamilesindir inş

Öncelikle merhaba yeni hamileyim hic bir belirtim yoktu inanın ki bir çoğunuz benim yaşadığımı yaşıyosunuz hamile değilken bütün belirtileri yaşadım allah ol dedikten sonra önüne engel gecemiyor çünkü herşey mücize gerceklesti şimdi kafanıza hic birşey takmayın ve oluruna bırakın benim eşimde sıkıntı vardi doktor aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi tabi cok agladim neden diye bu ay adetime 1 hafta kala test yaptım cıkmadı cok üzüldüm agladım fakat mucize var ya ona inanıyorum 5 gün kala hissettim ama bir belirti yok hemde hic belirti yok tekrar test yaptım çıktı üstelik 3 gün sonra kayınımın dügnü vardı allahım varsa amcasının düğününü görsün dedim testi damlattim hemen cift cizgi gördüm şaşırdım o heycanla eşimi aradim inanmadı sen öyle görmüşsündür dedi daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım öyle olmasından korkuyorduk ikimizde hemen kan tahlili verdik 5 gün kala 186.7 çıkmıştı yine degerim düşer diye korktum 3 gün kala tekrarladım 891.9 degerim ama yine de keseyi görmeme duygusu vardı adet günümde doktora gitik doktorum surati biraz asık geldi korktum yok diye fakat aile dostumuz gibi oldugu icin tekrar umutsuzluga kapılacagımı düşünmüş neyse gel bakalım dedi kese oluşmuş mu ona bakıcaz dedi sedyeye uzandım udrasonla baktı eşimi cagırdı eşim geldi ama korkuyorum ya boş ya dış gebelik diye yakınlaştırdı hayırlı olsun kardeşim dedi kesemiz var dedi ama nasıl ağlıyorum bir belirtim yoktu korkmuştum ama mücize gibi geldi bana şunu söylemek istiyorum ki lütfen umudunuzu kaybetmeyin ama kafanızada takmayın rabim ol dedikten sonra oluyor herkes aynı belirtiyi yaşamak zorunda degil herkesin farklı oluyor
Hayırlı olsun canım. Kısa zamanda rabbim bize de nasip eder inşallah. Çok sevindim senin adına.

kızlar bugün regl günüm ne gelen var ne giden bir belirtim de yok dün test yaptım ama akşam 10 gibi yaptım negatif 2 damla damlattım neden byle oldu acaba geç döllenme mi olur yoksa biraz bekleyimmi bu ay çok iyi çalışmıştık of ya :halay:

kızlar bugün regl günüm ne gelen var ne giden bir belirtim de yok dün test yaptım ama akşam 10 gibi yaptım negatif 2 damla damlattım neden byle oldu acaba geç döllenme mi olur yoksa biraz bekleyimmi bu ay çok iyi çalışmıştık of ya :halay:
Benim de iki gün geçti ama hamile olduğumu zannetmiyorum bizde bu ay tüm önemli gümleri değerlendirmiştik

Back