Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet ama kesin sonuç değil gebelik testi yapmanı öneririm ikisi kırmızı oluyor diyorlar bence gebelik testiyle deneyin
Bir gebenin Günlüğü hesabını takip ediyormusunız orda faydalı bilgiler var ben orayı takip ediyorum hatta oradaki bayan o testleri yapmıştı

Bir gebenin Günlüğü hesabını takip ediyormusunız orda faydalı bilgiler var ben orayı takip ediyorum hatta oradaki bayan o testleri yapmıştı
bende ona benzer birinden aldım test ismini vermeyim o yaptırmıştı ama en son ilişki oluyor ya 2 gün yap bırak dedi bana ben 1 kere yapabildim benim yumurtlamam 6 sı 7 si gibiydi ondan mı çıkmadı acaba negatif diye dşünmedim değil :/

Kızlar reglime 4 5 gün kaldı kasık batmam arttı ve sağ tarafımda daha cok batma ile karışık yanma hissediyorum hergün bu şekilde, 2 gün sarımsı akıntım gelmişti şimdi normale döndü akıntım çok tuvaletim varmış gibi wc gidiyorum azıcık yapıyorum erken gebelik testi yaptım 5 gün önce negatifti, göğüs uçlarım acıyor dokununca ama ben regl olcağım zaman hiç ağrım olmazdı bu ay böyle oldum meraklaadet gününü bekliyorum. Testler yanıltır mı tecrubesi olan var mı? Ümitliyim ama çok da ümitsizim.

merhaba arkadaşlar, adetime 2 gün var midem bulanıyordu cokta uykum geliyordu hamileyimdir diye umutlanıyordum fakat bugun leke geldi çok az sarımsı kahverengimsi bi renkti sol kasığım ağrıyor sanki kaşıklarım sis gibi hissediyorum daha da leke gelmedi bekliyorum başına böyle birşey gelen var mı ilk gebeliğim olucak olursa eğer hiç bişey bilmiyorum

Devami gelmezse bi test yap canim benimde adetim gecickce iki gun hafif pembe geldi devami gelmeyince test yaptm hamileymisim bekle bakalim iki gun gelmezse sende test yap

Devami gelmezse bi test yap canim benimde adetim gecickce iki gun hafif pembe geldi devami gelmeyince test yaptm hamileymisim bekle bakalim iki gun gelmezse sende test yap
benim adetim geçmedi daha 2 gün var şimdi bakıyorum bişey yok ama kasıklarım ve karnım cok ağrıyor iğne gibi batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…