Gebelik testim Yok ovülasyon var yaptım onda çıkmadıtest yaptınmı kuzum bu belirsizlik çok kötü bel ağrım var kasık ta ama regl ağrısı gbii değil tatlı bir ağrı
Benim regl agrı larımın aynısı yani açıkcası ümidim Yok benim çünkü kendimi çok dinleyen biriyim hamileliği hissederimtest yaptınmı kuzum bu belirsizlik çok kötü bel ağrım var kasık ta ama regl ağrısı gbii değil tatlı bir ağrı
bende kendimi çok dinlerim hemen anlıyorum regl olduğumuBenim regl agrı larımın aynısı yani açıkcası ümidim Yok benim çünkü kendimi çok dinleyen biriyim hamileliği hissederim
Ben ovülasyon testi yaptım orda çıkmadı hamile olsam çıkardı sanırım hamilikte koyu oluyormuş çünkübende kendimi çok dinlerim hemen anlıyorum regl olduğumuinşallah hamişizdir
evet ama kesin sonuç değil gebelik testi yapmanı öneririm ikisi kırmızı oluyor diyorlar bence gebelik testiyle deneyinBen ovülasyon testi yaptım orda çıkmadı hamile olsam çıkardı sanırım hamilikte koyu oluyormuş çünkü
Bir gebenin Günlüğü hesabını takip ediyormusunız orda faydalı bilgiler var ben orayı takip ediyorum hatta oradaki bayan o testleri yapmıştıevet ama kesin sonuç değil gebelik testi yapmanı öneririm ikisi kırmızı oluyor diyorlar bence gebelik testiyle deneyin
bende ona benzer birinden aldım test ismini vermeyim o yaptırmıştı ama en son ilişki oluyor ya 2 gün yap bırak dedi bana ben 1 kere yapabildim benim yumurtlamam 6 sı 7 si gibiydi ondan mı çıkmadı acaba negatif diye dşünmedim değil :/Bir gebenin Günlüğü hesabını takip ediyormusunız orda faydalı bilgiler var ben orayı takip ediyorum hatta oradaki bayan o testleri yapmıştı
Canım çok sevindim gözün Aydın Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2554130 hamileyim gençler ama sevınemıorum henüz kanda120 çıktı cuma tekrar verecem
Amiinnn amiiinnnn sen nasilsin nasil gdiyor hamilelikCanım çok sevindim gözün Aydın Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazimBen ovülasyon testi yaptım orda çıkmadı hamile olsam çıkardı sanırım hamilikte koyu oluyormuş çünkü
Kacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazimBen ovülasyon testi yaptım orda çıkmadı hamile olsam çıkardı sanırım hamilikte koyu oluyormuş çünkü
Devami gelmezse bi test yap canim benimde adetim gecickce iki gun hafif pembe geldi devami gelmeyince test yaptm hamileymisim bekle bakalim iki gun gelmezse sende test yapmerhaba arkadaşlar, adetime 2 gün var midem bulanıyordu cokta uykum geliyordu hamileyimdir diye umutlanıyordum fakat bugun leke geldi çok az sarımsı kahverengimsi bi renkti sol kasığım ağrıyor sanki kaşıklarım sis gibi hissediyorum daha da leke gelmedi bekliyorum başına böyle birşey gelen var mı ilk gebeliğim olucak olursa eğer hiç bişey bilmiyorum
İli gün geçtiğinde bende koyu çıkması gerek hamilelikte diye biliyorumKacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazim
benim adetim geçmedi daha 2 gün var şimdi bakıyorum bişey yok ama kasıklarım ve karnım cok ağrıyor iğne gibi batıyorDevami gelmezse bi test yap canim benimde adetim gecickce iki gun hafif pembe geldi devami gelmeyince test yaptm hamileymisim bekle bakalim iki gun gelmezse sende test yap
Ilk gün koyu muİli gün geçtiğinde bende koyu çıkması gerek hamilelikte diye biliyorum
Ovülasyon testi iki gümde yaptım iki gündede çıkmadı diyebilirimIlk gün koyu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?