• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaaaaa şimdi daha çok heycanlandım :) hayırlı olsun darısı bizlere inşallah.bide karnımda garip şeyler oluyor hiç olmamıştı çok şiş hissediyorum kramplar var alt karnım hassas dokununca bi sancı oluyor bakalım öyle bişey olursa yazarım size:)
Ben de iki ay çok belirti yaşadım. Ama hepsi adetle sonlandı. En son aman aman bi belirti yoktu ama hamileymişim😊
İnşallah sen de hamilesindir😊

D4AA8E1D-D19F-43F6-9E50-7F4957291116.jpeg
D4AA8E1D-D19F-43F6-9E50-7F4957291116.jpeg

kızlar bugün regl günümdğ varmı sizce hemen çıkmadı ama atmıştım çantama bi kaç saat sonra böyle idi

Ayyyy inşallah hayırlısı olur canım 😇 kan testi yaptır bence 🙃
Ay bilmiyorum ki yarın sabah test yapcam tekrar bakıyorum hemen çizgi oluyor pozitiflerde ben birwz daha bekleyim en iyisi olmadı dayanama gider veririm kan testi kan benim damar benim bebiş benimmmm inşalllaaahhh yaa hepimizinn olsun ❤️❤️❤️

Kızlar bugün çatlatma iğnenin 12. Günü vurulduğum gün ile birlikte 🙃 ancak 2 akşamdır gece yattığımda aşırı derece de kasıklarım ve bacaklarım da ağrı oluyor bazen ağrıdan uykumdan uyanıyorum 😩Bu tarz ağrı yaşayan bar mı ❓❓gündüzleri ara ara batma ve ağrı olarak geliyor bir de bel ağrısı 😇 afedersiniz ama bi ishalim bi kabız anlamadım 🤦‍♀️ Göğüslerim çatlatma iğnesinin 6. Gününden bu yana çok ağrıyor ve sızlıyor 😬 sütyeni dahi takmak istemiyorum okadar 😭 akıntım da şeffaf ve beyaz olarak geliyor 😊 şu an yaşadığım belirtilerim bunlar 🙃🙃

Ay bilmiyorum ki yarın sabah test yapcam tekrar bakıyorum hemen çizgi oluyor pozitiflerde ben birwz daha bekleyim en iyisi olmadı dayanama gider veririm kan testi kan benim damar benim bebiş benimmmm inşalllaaahhh yaa hepimizinn olsun ❤❤❤
Ayyyy inşallah canım 🙏🙏 birde sabah ilk idrar ile yap bakalım 😇 inşallah bebiş vardır 🙏👏👏

Back