- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
Birgebeningünlüğü var instagramda testleri çok hassas ve etkili canımKızlar ovulasyonun testini nereden alıyorsunuz ne kadardır yardımcı olur musunuz
anladim canim ozele gitmeyi dusunuyorum da ayrica beni baska bir yere gondercekmi diye merak ettim tesekkur edermultrasondada görünüyor kan testindede alttan muayenedede doktorunun muayene etmesine baglı canım benim ultrasonda görünmüştü
yumurtan kiste dönüşmüş olabilir canım dr a git ihmal etmeEvet haftaiçi gitmeyi düşünüyorum. Lekelenme ve ağrı, batma sancı gibi şeyler yaşıyınca bilemedim ben deadet de olmadım . Teşekkür ederim cevap için
Evet GidicemBir sıkıntı olmaz inşallahyumurtan kiste dönüşmüş olabilir canım dr a git ihmal etme
haklısın . adet oldum zaten :/ hep psikolojikadetine 11 gun var yani 3 gunluk mu daha?ben pek sanmiyorum mide bulantinin ondan oldugunu cok erken daha embriyo anne rahmine bile dusmemistir
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahaynı belirtiler bendede var reglim 2 gün gecikti fakat idrar testi negatif hepimizin hakkında hayırlısı
Sağol kuzum amin inşallah rabbim herkese nasip etsinTebrikler canım sağ salim al kucağına İnşallah❤❤
Maşşallah canım ne guzel takip etmişsin kndini gerçi ben bıktım takip etmekden hayrlı olsun çok sevındım adınaKızlar Yaklaşık 3 aydır forumu uzaktan takip ediyorum ve benim gibi erken gebelik belirtilerini merak eden günü gelmeden nasıl anlarım diyen birsürü kişi var gördüğüm kadarıyla. Bende hep okudum taa ki 5 gün önceye kadar
Adet tarihim 5 Kasımdı ve benim adetim asla şaşmaz hatta saati bile tahmin edilebilir derecede düzenlidir. Gece sabaha karşı 5 6 gibi olurum yıllardır bu böyleydi taa ki 5 kasıma kadar. Gece sık sık uyandım kontrol ettim hatta ped takıp uyumuştum çünkü belirgin bir gebelik belirtim yoktu ama olmadım Ve akşam gidip kan verdiğimde hcg değerim 201 çıktı ve hamileydim .
Ama 3 ay boyunca hep istedim ve foruma baktım . şimdide yararlı olur diye size yazıyorum belirtilerimi.
Öncelikle sevgili mustakbel annişler adet olmaya 3 4 gün kala adet olacakmışsınız gibi kasık karın bel ağrınız olur tabi sizde adete hazırlarsınız kendinizi ama olmayadabilirsiniz çünkü benim belirtim buydu.
İkinci önemli belirttim üşüme hali özellikle ayaklarda ama genel olarak tüm vücutta.
Üçüncü olarak normalden 1 derece ve fazlası ateş yükselmesi.
Dördüncü ise meme uçlarının dışarıya çıkması belirginleşmesi ve hafif sızlaması
Ve son olarak şeffaf ve akışkan yapıda akıntı.
biraz uzun oldu ama Belirtilerim bunlardı İnşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı ve gönlümüze göre evlatlar bebişler nasip etsin hepimizee.❤
Kuzum Ben kendimi 3 ay kadar hep dinledim Ama hepte kırmızıları gördüm psikolojik olarak belirtiler hissediyordum ama hamile kaldığım ay hiç uğraşmadım yumurtlama takip ettim sadeceve kafama takmadım. Ve hamile olduğumu öğrendiğimde dank etti belirtilerimin neler olduğu çünkü hiç yaşamadığım şeylerdi. Rabbim herkese isteyenlere hayırlı ve gönlüne göre evlat nasip etsin .Maşşallah canım ne guzel takip etmişsin kndini gerçi ben bıktım takip etmekden hayrlı olsun çok sevındım adına
Gunde ıkı kat artıo canım mesela bugun 200 se yarın 400 sonra800 ama bi problem oldgunu gostermz doktr ne dedıBu arada Hanımlarr Hcg değerlerim kafama takıldı 5 kasımda yani salı günü hcg değerim 201 di. Cuma günü yani ayın 8inde ise 665 olmuştu. Bilenler yazsın düzenli artmış mı Sizce
201 çıktığında kadın doğum Doktoru 2 günde bir 2 katına çıkacak demişti ama 665 çıktığında e nabızdan baktım çarşamba gidicem doktora . İnternette de öyle yazıyor yani günde 2 kat artmıyor benim bildiğim. 36 - 48 saatte 2 katına çıkıyormuşGunde ıkı kat artıo canım mesela bugun 200 se yarın 400 sonra800 ama bi problem oldgunu gostermz doktr ne dedı
Ama herkes farklı söylüyor Bazısı gün aşırı diyor bazısı Günlük diyor ondan kafam karıştı. E tabi bide onaylatma isteği duyuyor imsan evet iyi demelerini bekliyor başkalarından. Benim gibi olan varmı acaba gün aşırı ise iyi demektir benim değerim ama günlükse düşükGunde ıkı kat artıo canım mesela bugun 200 se yarın 400 sonra800 ama bi problem oldgunu gostermz doktr ne dedı
8 gün içerisinde günbe gün artış oluyor diye okumuştum bir yazıda. Kanamadan 1 hafta sonra yapsan ideal benceYerleşme lekelenmesinden kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılmalı? Tecrübelerinizi yazar mısınız hanımlar
Aynen canım baktm brnde <yle oluoms201 çıktığında kadın doğum Doktoru 2 günde bir 2 katına çıkacak demişti ama 665 çıktığında e nabızdan baktım çarşamba gidicem doktora . İnternette de öyle yazıyor yani günde 2 kat artmıyor benim bildiğim. 36 - 48 saatte 2 katına çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?