Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet haftaiçi gitmeyi düşünüyorum. Lekelenme ve ağrı, batma sancı gibi şeyler yaşıyınca bilemedim ben de adet de olmadım . Teşekkür ederim cevap için

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah aynı belirtiler bendede var reglim 2 gün gecikti fakat idrar testi negatif hepimizin hakkında hayırlısı

Amin kuzum allah senin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.
Ve belirtilerin devam eder Adet de olmazsan kan testi yaptırmanı tavsiye ederim benim idrar testinde okadar silik ve hafif çıkmıştı ki 2. Çizgi ışıkta çok dikkatli bakınca anca görebilmiştim. Kan testi yaptır derim çünkü kanda hcg 201 çıkan gebeliğim idrarda zorla ikinci çizgi göründü.

Maşşallah canım ne guzel takip etmişsin kndini gerçi ben bıktım takip etmekden hayrlı olsun çok sevındım adına

Evet hanımlar adetimin günü 3 gün öncesydi ve dün akıntımda pembe kanama vardı azcık nese dedım adet oluorum ama bugun yıne bir kere öle leke gordum okadar oy oy napsamki ya kaç gün daha beklesem acaba

Maşşallah canım ne guzel takip etmişsin kndini gerçi ben bıktım takip etmekden hayrlı olsun çok sevındım adına
Kuzum Ben kendimi 3 ay kadar hep dinledim Ama hepte kırmızıları gördüm psikolojik olarak belirtiler hissediyordum ama hamile kaldığım ay hiç uğraşmadım yumurtlama takip ettim sadeceve kafama takmadım. Ve hamile olduğumu öğrendiğimde dank etti belirtilerimin neler olduğu çünkü hiç yaşamadığım şeylerdi. Rabbim herkese isteyenlere hayırlı ve gönlüne göre evlat nasip etsin .

Bu arada Hanımlarr Hcg değerlerim kafama takıldı 5 kasımda yani salı günü hcg değerim 201 di. Cuma günü yani ayın 8inde ise 665 olmuştu. Bilenler yazsın düzenli artmış mı Sizce

Bu arada Hanımlarr Hcg değerlerim kafama takıldı 5 kasımda yani salı günü hcg değerim 201 di. Cuma günü yani ayın 8inde ise 665 olmuştu. Bilenler yazsın düzenli artmış mı Sizce
Gunde ıkı kat artıo canım mesela bugun 200 se yarın 400 sonra800 ama bi problem oldgunu gostermz doktr ne dedı

Gunde ıkı kat artıo canım mesela bugun 200 se yarın 400 sonra800 ama bi problem oldgunu gostermz doktr ne dedı
201 çıktığında kadın doğum Doktoru 2 günde bir 2 katına çıkacak demişti ama 665 çıktığında e nabızdan baktım çarşamba gidicem doktora . İnternette de öyle yazıyor yani günde 2 kat artmıyor benim bildiğim. 36 - 48 saatte 2 katına çıkıyormuş

Ama herkes farklı söylüyor Bazısı gün aşırı diyor bazısı Günlük diyor ondan kafam karıştı. E tabi bide onaylatma isteği duyuyor imsan evet iyi demelerini bekliyor başkalarından. Benim gibi olan varmı acaba gün aşırı ise iyi demektir benim değerim ama günlükse düşük

Yerleşme lekelenmesinden kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılmalı? Tecrübelerinizi yazar mısınız hanımlar

Merhaba herkese.. Hastalığım bittikten sonra 3.gün eşimle birlikte olduk.. Psikolojik mi değil mi bilmem ama bel ağrısı aşırı derecede ayak diz ağrısı ve üşüme var bir de karnım adet gibi ağrıyor anlamıyorum. Çocuk sahibi değilim ve nasıl belirtiler yaşanır neler olur bilemiyorum. Dün eşimle bayaa bir gezdik yürüdük belki bacak ağrılarım ondandır diyorum ama istiyorumda daha çok erken belirtiler için biliyorum ona yormak istiyorum belki de.. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.. Teşekkürler okuduğunuz için

Aynen canım baktm brnde <yle oluoms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…