• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar önerdiğiniz gibi söylenen sayfadan aldım ovulasyon testinden bu ay rahim filmi cekildim sonrasında da değerlendirme olmadı adet gördükten sonra denemeye başlayacağım kullananlar burda mi

Amin kuzum allah senin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.
Ve belirtilerin devam eder Adet de olmazsan kan testi yaptırmanı tavsiye ederim benim idrar testinde okadar silik ve hafif çıkmıştı ki 2. Çizgi ışıkta çok dikkatli bakınca anca görebilmiştim. Kan testi yaptır derim çünkü kanda hcg 201 çıkan gebeliğim idrarda zorla ikinci çizgi göründü.
Ben yine kırmızı kart gördüm canım:(

Yerleşme lekelenmesinden kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılmalı? Tecrübelerinizi yazar mısınız hanımlar
Benim reglimin gecikmesine 3,4 gün kala evde test yapmıştım pozitif çıktı. Sonra doktor kan testi yaptı değer 36 çıkmıştı. 1 hafta sonra yaptı 768 çıkmıştı. Sonraki hafta keseyi görmüştü zaten. Yani bazen regli gecikmedende belli olabiliyor. Ama bence en iyisi geç öğrenmek. Çünkü erken öğrenince zaman geçmiyor :) Benim beklentim yoktu hiç. Bel ağrım ve göğüslerimde hassasiyet vardı. Evde de test vardı. Öylesine bakayım bi dedim pat diye çıktı sonuç. Yerleşö-me lekeside herkesde olan bir şey değilmiş. Benim hafif belli belirsiz pembe leke gelmişti 6,7 haftalık hamileyken galiba.

Merhaba kizlar testime bakarmisiniz lutfe

Eklentiler

• 366A83EC-C4A9-4690-B1F1-E11E426CFE96.jpeg
    366A83EC-C4A9-4690-B1F1-E11E426CFE96.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 89
Benim reglimin gecikmesine 3,4 gün kala evde test yapmıştım pozitif çıktı. Sonra doktor kan testi yaptı değer 36 çıkmıştı. 1 hafta sonra yaptı 768 çıkmıştı. Sonraki hafta keseyi görmüştü zaten. Yani bazen regli gecikmedende belli olabiliyor. Ama bence en iyisi geç öğrenmek. Çünkü erken öğrenince zaman geçmiyor :) Benim beklentim yoktu hiç. Bel ağrım ve göğüslerimde hassasiyet vardı. Evde de test vardı. Öylesine bakayım bi dedim pat diye çıktı sonuç. Yerleşö-me lekeside herkesde olan bir şey değilmiş. Benim hafif belli belirsiz pembe leke gelmişti 6,7 haftalık hamileyken galiba.
Cevap için teşekkürler

Kızlar ya kahvemsi, pembemsi dediğiniz lekelenmeler adet kanının bir iki damlası gibi bir şey. Nasıl oluyor lekelenme

Back