Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
[/QUOTE
Alınan ablam :))
Aminn ablam :))Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Ben yine kırmızı kart gördüm canımAmin kuzum allah senin ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.
Ve belirtilerin devam eder Adet de olmazsan kan testi yaptırmanı tavsiye ederim benim idrar testinde okadar silik ve hafif çıkmıştı ki 2. Çizgi ışıkta çok dikkatli bakınca anca görebilmiştim. Kan testi yaptır derim çünkü kanda hcg 201 çıkan gebeliğim idrarda zorla ikinci çizgi göründü.
Benim elimde de var aynı markadan ovulasyon testleri hamile olduğum için artık kullanmıyorum almak isteyen olursa satabilirimKızlar ben bu ay ovulasyon testi ile takip yapacağım günleri kaçırıyoruz galiba en net bu şekilde anlayacağım internetten indirimli test buldum sizede link vereyim almak isteyen olursa diye hepimizin hakkında hayırlısı:* 30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Benim reglimin gecikmesine 3,4 gün kala evde test yapmıştım pozitif çıktı. Sonra doktor kan testi yaptı değer 36 çıkmıştı. 1 hafta sonra yaptı 768 çıkmıştı. Sonraki hafta keseyi görmüştü zaten. Yani bazen regli gecikmedende belli olabiliyor. Ama bence en iyisi geç öğrenmek. Çünkü erken öğrenince zaman geçmiyor :) Benim beklentim yoktu hiç. Bel ağrım ve göğüslerimde hassasiyet vardı. Evde de test vardı. Öylesine bakayım bi dedim pat diye çıktı sonuç. Yerleşö-me lekeside herkesde olan bir şey değilmiş. Benim hafif belli belirsiz pembe leke gelmişti 6,7 haftalık hamileyken galiba.Yerleşme lekelenmesinden kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılmalı? Tecrübelerinizi yazar mısınız hanımlar
Cevap için teşekkürlerBenim reglimin gecikmesine 3,4 gün kala evde test yapmıştım pozitif çıktı. Sonra doktor kan testi yaptı değer 36 çıkmıştı. 1 hafta sonra yaptı 768 çıkmıştı. Sonraki hafta keseyi görmüştü zaten. Yani bazen regli gecikmedende belli olabiliyor. Ama bence en iyisi geç öğrenmek. Çünkü erken öğrenince zaman geçmiyor :) Benim beklentim yoktu hiç. Bel ağrım ve göğüslerimde hassasiyet vardı. Evde de test vardı. Öylesine bakayım bi dedim pat diye çıktı sonuç. Yerleşö-me lekeside herkesde olan bir şey değilmiş. Benim hafif belli belirsiz pembe leke gelmişti 6,7 haftalık hamileyken galiba.
Canım umitlenme ama ben görüyorum ikinci çizgi çok çok hafifEki Görüntüle 2553643 Bos bos kafami karistirdim nerden yaptim
Kızlar ya kahvemsi, pembemsi dediğiniz lekelenmeler adet kanının bir iki damlası gibi bir şey mi. Nasıl oluyor lekelenme
Insallah insallah dua edin kizlar 6 aydir deniyorumEvet ben de ikinci çizgiyi silik şekilde görüyorum hafif.hakkınızda hayırlısı olsun ucankus
İnşallah diğer aya Seninde mutlu haberini alırız kuzum Üzülme ve kafana takma ❤Ben yine kırmızı kart gördüm canım
Inşallah canım dualarında bizleride unutma hamislerin duası kabul olurİnşallah diğer aya Seninde mutlu haberini alırız kuzum Üzülme ve kafana takma ❤