Amin canım ne zaman kan vermeyi düşünüosun pek heyecanlı görmedım seni ben olsam şimdiye coktan gttydım .hastanemı uzakİnşallah cnm hayirlisi olsun herşeyin ben burda göruyorum çozgiyi ama inanamiyordum herşeyin hayirlisi allahim sanada nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ❤Kan verdim cnm hamileyim darisi isteyen herkeze olsun
Çok tşk ederim cnm allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin inşallahHayırlı olsun canım ALLAH sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Kaç çıktı canım degerın hayırlı olsun çok sevındım belirtılerini tekrarlarmısın nelerdi belrtilerinKan verdim cnm hamileyim darisi isteyen herkeze olsun
Amin canım inşallah❤Çok tşk ederim cnm allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin inşallah
Aynen çok benim de öyle 1 gün sonra adet tarihi benimkisi ara ara agri oluyor bakalım inşallah hamileyizdir..eyvahedigeldismilebende yarın adet olmam gerekıyo,korkuyorum hadı olursam yaa.2 aylık vlıyım ama bebek cok ıstıyorum.belımde ve kasıklarımda ara ara agrı oluyo.adet belırtımde böle olurdu hep.gebelıktede mı adet belırtısı olur arkadaslar
Tebrikler canım sağ salim al kucağına İnşallahKızlar Yaklaşık 3 aydır forumu uzaktan takip ediyorum ve benim gibi erken gebelik belirtilerini merak eden günü gelmeden nasıl anlarım diyen birsürü kişi var gördüğüm kadarıyla. Bende hep okudum taa ki 5 gün önceye kadar
Adet tarihim 5 Kasımdı ve benim adetim asla şaşmaz hatta saati bile tahmin edilebilir derecede düzenlidir. Gece sabaha karşı 5 6 gibi olurum yıllardır bu böyleydi taa ki 5 kasıma kadar. Gece sık sık uyandım kontrol ettim hatta ped takıp uyumuştum çünkü belirgin bir gebelik belirtim yoktu ama olmadım Ve akşam gidip kan verdiğimde hcg değerim 201 çıktı ve hamileydim .
Ama 3 ay boyunca hep istedim ve foruma baktım . şimdide yararlı olur diye size yazıyorum belirtilerimi.
Öncelikle sevgili mustakbel annişler adet olmaya 3 4 gün kala adet olacakmışsınız gibi kasık karın bel ağrınız olur tabi sizde adete hazırlarsınız kendinizi ama olmayadabilirsiniz çünkü benim belirtim buydu.
İkinci önemli belirttim üşüme hali özellikle ayaklarda ama genel olarak tüm vücutta.
Üçüncü olarak normalden 1 derece ve fazlası ateş yükselmesi.
Dördüncü ise meme uçlarının dışarıya çıkması belirginleşmesi ve hafif sızlaması
Ve son olarak şeffaf ve akışkan yapıda akıntı.
biraz uzun oldu ama Belirtilerim bunlardı İnşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı ve gönlümüze göre evlatlar bebişler nasip etsin hepimizee.❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar Yaklaşık 3 aydır forumu uzaktan takip ediyorum ve benim gibi erken gebelik belirtilerini merak eden günü gelmeden nasıl anlarım diyen birsürü kişi var gördüğüm kadarıyla. Bende hep okudum taa ki 5 gün önceye kadar
Adet tarihim 5 Kasımdı ve benim adetim asla şaşmaz hatta saati bile tahmin edilebilir derecede düzenlidir. Gece sabaha karşı 5 6 gibi olurum yıllardır bu böyleydi taa ki 5 kasıma kadar. Gece sık sık uyandım kontrol ettim hatta ped takıp uyumuştum çünkü belirgin bir gebelik belirtim yoktu ama olmadım Ve akşam gidip kan verdiğimde hcg değerim 201 çıktı ve hamileydim .
Ama 3 ay boyunca hep istedim ve foruma baktım . şimdide yararlı olur diye size yazıyorum belirtilerimi.
Öncelikle sevgili mustakbel annişler adet olmaya 3 4 gün kala adet olacakmışsınız gibi kasık karın bel ağrınız olur tabi sizde adete hazırlarsınız kendinizi ama olmayadabilirsiniz çünkü benim belirtim buydu.
İkinci önemli belirttim üşüme hali özellikle ayaklarda ama genel olarak tüm vücutta.
Üçüncü olarak normalden 1 derece ve fazlası ateş yükselmesi.
Dördüncü ise meme uçlarının dışarıya çıkması belirginleşmesi ve hafif sızlaması
Ve son olarak şeffaf ve akışkan yapıda akıntı.
biraz uzun oldu ama Belirtilerim bunlardı İnşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı ve gönlümüze göre evlatlar bebişler nasip etsin hepimizee.❤
ultrasondada görünüyor kan testindede alttan muayenedede doktorunun muayene etmesine baglı canım benim ultrasonda görünmüştükizlar cikolata kistini doktorlar normal ultrasondan gorebiliyo mu? teshisi nasil konuluyo bilginiz varmi? 2 aydir adet oncesi kahverengi lekelenmem var da
canım adetin çok düzensizmiş daha öncede leken gelmiş farketmemiş olabilirsin yada hamilede olabilirsin farklı bi sorunun da olabilir doktora gitmeden bilemessin evde bi gebelik testi yaptınmıMerbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar . 9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler
doktora gitmen gerekir adetin aşırı düzensizmişEvet dün 1 kere yaptım negatif. Daha önce böyle bişey hiç yaşamadım .Zaten 4 aydır deniyoruz pazar günü adrt olacakmışım gibi sancılandım bir his oluştu. Sonra da lekelenme yaşadım 2 gün .Hiç bilemiyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?