- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir fikrim yok ama bu yazınıza kayıtsız kalamadım.. Panik yapmayın lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar birazdan..Kızlarrr yardımmm.cuma günü yani 8 kasımda hcg 665 çıktı. Bugünde 4160
Yani 4 günde fazla artmış demek bu. 2 günde bir ikiye katlıyor dedi doktor. Hesaplıyorum 2 binlerde çıkması lazı oluyor. Kötümüüü nolur Açıklasın biri acil doktoru açıklayamadıı kadın doğuma git dedii .
Hiçbir fikrim yok ama bu yazınıza kayıtsız kalamadım.. Panik yapmayın lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar birazdan..
İkiz olma ihtimali var mı acep . Onla alakalı olabilir miÇok korktum bilen biri yazıp içimi rahatlatsa çok memnun olurumm
Canım korkma dua et belki ikizin olacaktır ikiz gebeliklerde beta artışı daha çok olur allah yardımcın olsun kötü şeyler düşünmeÇok korktum bilen biri yazıp içimi rahatlatsa çok memnun olurumm
Forumda senin gibi olup hiç sıkıntı çıkmayan biri var canım linkide burdaKızlar herşey normaldi ilk öğrendiğimde 201 di 5 kasımda. 8 kasımda 665 oldu ve 4 gün sonra yani bugün 2 saat önce olması gereken değerin çok üstünde çıktı. Garibime gitti kimyasal gebelik olsa düşerdi dediler ebeler mol gebelik olsa mide bulantın çok olur dediler ama hiç bulantım yok ve kanamamda yok.
Böyle çıkıp ikizi üçüzü olan varmı acaba
Merhaba, gaz sıkıntısı ve kasıkta özellikle belimde ara ara bıçak saplaması gibi bir ağrı oluyor. Adetime daha 15 gün var ama adet ağrısı bu kadar erken olurum bilmiyorum. Olasılıkla var gibi ama bekleyeceğiz mecburMerhabalar kızlar bende 2 yıllık evliyim ve bebişimiz henüz olmadı deneme aşamasındayız şuan.yumurtlama günüm 5 kasımdı ve hastalığıma 1 hafta var bir kaç gündür kasıklarımda karnımda bi batma oluyor arada hiç olmazdı ama mide bulantım falan yok birde gaz sıkıntısı yaşıyorum bu da hiç olmazdı bende.sizce varmıdır bişeyler çok merak ediyorum beklemek zor bu günleri :)
Evet bende de hiç böyle belirtiler olmamıştı o yüzden sizlere sormak istedim bende kimyasal gebelik geçirdim geçen sene hiç bişey olmamıştı 1 ay kanamam olmuştu oluşmuş fakat tutunamadığı için kan yoluyla akmış o kadar değişik bişeyki allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Merhaba, gaz sıkıntısı ve kasıkta özellikle belimde ara ara bıçak saplaması gibi bir ağrı oluyor. Adetime daha 15 gün var ama adet ağrısı bu kadar erken olurum bilmiyorum. Olasılıkla var gibi ama bekleyeceğiz mecbur
Canım bu değer net 2kat değilki en az 2kat artmalı yani az artmış olsa sıkıntı ve senin değerin normal bence hiç sıkıntı yapma olurmuÇok korktum bilen biri yazıp içimi rahatlatsa çok memnun olurumm
Geçmiş olsun.. Amin hepimizin inşallahEvet bende de hiç böyle belirtiler olmamıştı o yüzden sizlere sormak istedim bende kimyasal gebelik geçirdim geçen sene hiç bişey olmamıştı 1 ay kanamam olmuştu oluşmuş fakat tutunamadığı için kan yoluyla akmış o kadar değişik bişeyki allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Benimde bu ay öyle oldu bende çok ümitlendim test yapdim negatif çıkdı çok uzuldum inş senin öyle olmaz sen sevinirsin insohaoldumsmile
yaa dun regl oldum demıstım,kahverengı leke geldı ama devamı gelmedı.kasık agrımdan bel agrımdan ha oldum ha olacam dedım ama yok olmadım...göguslerımde hala şiş regl belırtım var olmuyorum,ümutlanmıcam dıyorum ama aklımda tuhaf şüphe iştee
Sağol kuzum bilgilenrdiğin için . inşallah sorun yoktur keseyi de görsem rahatlicamCanım bu değer net 2kat değilki en az 2kat artmalı yani az artmış olsa sıkıntı ve senin değerin normal bence hiç sıkıntı yapma olurmu
Ayy saglıkla ilerlesin cok sevındım ınsallah hayırla gelsınKızlar dayanamayıp ,6gun kala gebelik testi yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı çok heyecanlandım inşallah doğrudur ...Telefonumun kamerasında problem var yükleyemiyorum resim...Garip ağrılarım var boşluğuna vuran varsada korkuyorum dış gebelik vs gibi birseydir diye..
İkiz olabilir canımKızlarrr yardımmm.cuma günü yani 8 kasımda hcg 665 çıktı. Bugünde 4160
Yani 4 günde fazla artmış demek bu. 2 günde bir ikiye katlıyor dedi doktor. Hesaplıyorum 2 binlerde çıkması lazı oluyor. Kötümüüü nolur Açıklasın biri acil doktoru açıklayamadıı kadın doğuma git dedii .