Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BEnim reglim de 50 günde bir eczaneyi zengin ettim bir hafta önce kan verdim yine bi umut hastanede ama negatif ama bugün kasık agrım bacak agrım var erken mi kana baktırdım acep

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-22-01-45-02-387_com.google.android.googlequicksearchbox.png
    476,6 KB · Görüntüleme: 62
Üstüne görme leke şeklinde oluyor adet gibi olmaz bi kaç damla olur sadece ve bebek yerleştiğinde olur testlerde çıkması lazım

benim adetime on gün varken iki gun kan geldi gunde bir kez ve cok az. beta hcg yaptırdım ama 1den düşük cıktı malesef.... hamile degilsem bu kan gelme neden oluor ki acaba? cunku regl im aşırı düzenlidir benim.

benim adetime on gün varken iki gun kan geldi gunde bir kez ve cok az. beta hcg yaptırdım ama 1den düşük cıktı malesef.... hamile degilsem bu kan gelme neden oluor ki acaba? cunku regl im aşırı düzenlidir benim.
Gecikme varmı şuan adete 10 gün kala çıkmaz hcg

Merhaba kızlar bata son 3gün ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba kızlar bata son 3gün ve kasıklarımda batma baş agrısı dizlerim de sızı lar var böyle yaşayıp gebe kalan oldu mu ki yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben de her şeye ümitleniyordum ve stresten adet miktarı rengi değişmişti 3 ay ama en büyük belirti adet gecikmesi oluyor gerçekten ve batma oluyor karında kasığa yakın
Aynen benimde öyle olfu. Resmen miktar ve rengi degisti. İnanmayacaksınız ama ağzımda metalik tat bile oldu ama adet oldum. Cidden psikolojik . Her seferinde düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor

Aynen benimde öyle olfu. Resmen miktar ve rengi degisti. İnanmayacaksınız ama ağzımda metalik tat bile oldu ama adet oldum. Cidden psikolojik . Her seferinde düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor
Hani o hiç aklında olmayan zamanda gelir diyorlar yaa asıl aklından çıkarmak zor olan olmuyor olmuyor

Hani o hiç aklında olmayan zamanda gelir diyorlar yaa asıl aklından çıkarmak zor olan olmuyor olmuyor
Aslinda aklinizdan hic cikmiyo ama hayalkirikligi yasamaktan yoruldugunuz icin belirti aramaktan vazgeciyosunuz sadece beni 8 senem oyle gecti ve hami kaldigim ay 3 gun gunum gectigi halde bile foruma girip bakmamistim o kadar yorulmustum hatta kan verimde psikolojik olarak rahatlar adet olurum hep ole oluyodu cunku diye gitmistim hamileydim 1 hafta şoktan cikamadim 8 sene ustune

belkide forum bazen bizi bu anlamda olumsuz etkiliyodur diye düşünüyorum arada

Güzel bir şok olmuş bende yaşamak istiyorum ama pek zaman kalmadı benim için sanırım ondan aklımdan cıkmıyor

tuanatuan canım yorumunu gördüm de bende de bu ay yumurtlamadan bir kaç gün sonra karın da ve diz kapaklarımda sızı başladı bat26 sı sende de bu şekilde mi olmuştu acaba

Bende dün bhcg yaptırdım 2.30 çıktı negatif yani çatlatma iğnesi olmuştum 15.günü sabah erkenden kan verdim çalıştığım için böyle çıktı ancak adetime daha 4-5 gün vardı ... inşallah sonuç değişir böyle başına gelen oldu mu

Herhalde en erken ben öğrenmişimdir 26 aralık adet günümdü biz bekleyemedik 21 ocakda doktora gittik eşim devamlı karnın şişti hamilemisin bir gidip baktıralım dedi. ultrasonda baktı hiç bir şey yoktu ama kan testinde pozitif çıktı daha bebeğim oluşmadan öğrendik biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…