Sağol canım inşallah yarın yaptricamCok belli var 2. Çizgi kan testi yaptır canım
Canım markası yok hatta ben alırken 6liralik olan diyordum ama her yerde bulunmayabiliyor Google gorseldenn buldum.Markası ne idi hatırlıyor musunuz
Üstüne görme leke şeklinde oluyor adet gibi olmaz bi kaç damla olur sadece ve bebek yerleştiğinde olur testlerde çıkması lazım
Stresten olur, ilaç içersin bir çok şeyden olur.benim adetime on gün varken iki gun kan geldi gunde bir kez ve cok az. beta hcg yaptırdım ama 1den düşük cıktı malesef.... hamile degilsem bu kan gelme neden oluor ki acaba? cunku regl im aşırı düzenlidir benim.
Stresten olur, ilaç içersin bir çok şeyden olur.
Gecikme varmı şuan adete 10 gün kala çıkmaz hcgbenim adetime on gün varken iki gun kan geldi gunde bir kez ve cok az. beta hcg yaptırdım ama 1den düşük cıktı malesef.... hamile degilsem bu kan gelme neden oluor ki acaba? cunku regl im aşırı düzenlidir benim.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinEki Görüntüle 2547157 Kızlar 3 gün gecikmedeydim dün yaptım testi öğleden sonra 2 dk içinde çıktı sonuc
Ben de her şeye ümitleniyordum ve stresten adet miktarı rengi değişmişti 3 ay ama en büyük belirti adet gecikmesi oluyor gerçekten ve batma oluyor karında kasığa yakınresmen umutlanmıştım. erkenden gaza gelmemem için ders oldu bana
Aynen benimde öyle olfu. Resmen miktar ve rengi degisti. İnanmayacaksınız ama ağzımda metalik tat bile oldu ama adet oldum. Cidden psikolojik . Her seferinde düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyorBen de her şeye ümitleniyordum ve stresten adet miktarı rengi değişmişti 3 ay ama en büyük belirti adet gecikmesi oluyor gerçekten ve batma oluyor karında kasığa yakın
Hani o hiç aklında olmayan zamanda gelir diyorlar yaa asıl aklından çıkarmak zor olan olmuyor olmuyorAynen benimde öyle olfu. Resmen miktar ve rengi degisti. İnanmayacaksınız ama ağzımda metalik tat bile oldu ama adet oldum. Cidden psikolojik . Her seferinde düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor
Aslinda aklinizdan hic cikmiyo ama hayalkirikligi yasamaktan yoruldugunuz icin belirti aramaktan vazgeciyosunuz sadece beni 8 senem oyle gecti ve hami kaldigim ay 3 gun gunum gectigi halde bile foruma girip bakmamistim o kadar yorulmustum hatta kan verimde psikolojik olarak rahatlar adet olurum hep ole oluyodu cunku diye gitmistim hamileydim 1 hafta şoktan cikamadim 8 sene ustuneHani o hiç aklında olmayan zamanda gelir diyorlar yaa asıl aklından çıkarmak zor olan olmuyor olmuyor
belkide forum bazen bizi bu anlamda olumsuz etkiliyodur diye düşünüyorum aradaAslinda aklinizdan hic cikmiyo ama hayalkirikligi yasamaktan yoruldugunuz icin belirti aramaktan vazgeciyosunuz sadece beni 8 senem oyle gecti ve hami kaldigim ay 3 gun gunum gectigi halde bile foruma girip bakmamistim o kadar yorulmustum hatta kan verimde psikolojik olarak rahatlar adet olurum hep ole oluyodu cunku diye gitmistim hamileydim 1 hafta şoktan cikamadim 8 sene ustune
Güzel bir şok olmuş bende yaşamak istiyorum ama pek zaman kalmadı benim için sanırım ondan aklımdan cıkmıyorAslinda aklinizdan hic cikmiyo ama hayalkirikligi yasamaktan yoruldugunuz icin belirti aramaktan vazgeciyosunuz sadece beni 8 senem oyle gecti ve hami kaldigim ay 3 gun gunum gectigi halde bile foruma girip bakmamistim o kadar yorulmustum hatta kan verimde psikolojik olarak rahatlar adet olurum hep ole oluyodu cunku diye gitmistim hamileydim 1 hafta şoktan cikamadim 8 sene ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?