Onu da kullandım ama ucuz testlerden farkı yok. Ben en ucuz testlerle öğrenmiştim gebeliğimi boşuna pahalı test almanıza gerek yok aynı işi görüyorlar.Predictor testini kullananan var mu
Üstüne görme leke şeklinde oluyor adet gibi olmaz bi kaç damla olur sadece ve bebek yerleştiğinde olur testlerde çıkması lazımKızlar bugün adet olur gibi kan geldi ama çok az . İlk gün çok yoğun olurdu ama pedi doldurmamış . Adetimin yoğunluğu değişti. Buna rağmen hamile olabilir miyim. Yani üstüne görme bir iki damla mı olur. Yoksa adeti daha az oluruz. Yardımcı olur musunuz. Kafam.karıştı yaff
Hamile olabilirsin bende 10 gün batma olmuştuBenim de 2 gündür kasıklarımda batma oluyor fakat anlık batmalar değil, sabah başlıyor akşama kadar devam ediyor. Ama sanırım döllenme olsa bile belirti için biraz erkenmiş.
Stres belirtileri olabilir silik de olsa çizgi çıkması lazım, test bozuk da olabilirKızlarr benim adetim 2 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı fakat hemen çıkmıyormuş herhalde hala adet olmadık sabahları kalktığımda bulantım oluyor çok afedersiniz yeşil safra çıkarıyorum.Iştahsızım.Bunlar erken gebelik belirtileri olabilir mi? Birde arada baş dönmesi şikayetim var
Batma varsa hamile olabilirsin benim en büyük belirtim oydu, zaten vucudundaki farklılığı hemen hissediyosun hamile oluncaMerhaba. Burada yeniyim ve size bir konuda danışmak istiyorum. Geçtiğimiz ay doğum kontrol hapını yarıda bıraktım doktor kontrol ile. 3 Ekim tarihinde regl oldum ve 6sında bitti. 14 Ekimde karın ağrısı şikayetiyle doktora gittimi, yumurtalmışsın ondan ağrın var dediler. Öncesini değerlendirmiştik. 2 gündür kasıklarımda ağrı ve batma var. Ayağa kalkarken batma hissediyorum. Bugün de idrarımla krem rengi akıntı gelmeye başladı. Benzer belirtiler hissedip hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
teşekkür ederim cevabınız için. bugün de inanılmaz bir mide yanması ve bulantım var ama diğer bir yandan sanki fazla erken. yani hamile olsam bile çok erken değil mi belirtiler için?Hamile olabilirsin bende 10 gün batma olmuştu
Erken değil yumurta döllendiği andan itibaren vücutta değişimler olur.. vucut bu belirtilere bulantı baş dönmesi yorgunluk gibi tepkiler verebilir. Batmalardan bi kaç gün sonra baş dönmem olmuştu hatta şaşırmıştım çok erken değil mi diye.teşekkür ederim cevabınız için. bugün de inanılmaz bir mide yanması ve bulantım var ama diğer bir yandan sanki fazla erken. yani hamile olsam bile çok erken değil mi belirtiler için?
Katılıyorum bene 4gun kala ucuz testle öğrendim 6lira fiyatiOnu da kullandım ama ucuz testlerden farkı yok. Ben en ucuz testlerle öğrenmiştim gebeliğimi boşuna pahalı test almanıza gerek yok aynı işi görüyorlar.
Normaldirmerhaba kızlar ben daha yeni olduğum için biraz araştırıyorum benim adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım hcg 1549 çıktı hamileyim doktora gittim ultrasonda bişey göremedi zar kalınlığın normal sol yumurtalığından yumurtlamışsın gibi şeyler söyledi. bugün de kontrole gelmemi istedi sizce herşey normal mi
Bence var canım. Adetin geçti miKızlar varmı sizce Eki Görüntüle 2547032
1 hafta var canm erken dollenme heralde yumurtlamadan 10 geçtiBence var canım. Adetin geçti mi
Ben 2. Bebeğim de adete 5 gün kala böyle çok silik biz çizgiyle öğrenmiştim. İnşaallah senin de öyle güzel haberlerini alırız canım. Bu 3. Gebeliği. Bu da da adet 5 gün geçtiğinde testleri pırıl pırıl tek çizgiydi1 hafta var canm erken dollenme heralde yumurtlamadan 10 geçti
Markası ne idi hatırlıyor musunuzKatılıyorum bene 4gun kala ucuz testle öğrendim 6lira fiyati
Ay inşllah canm yaa Bakalm beklemek de zor valla inşllah vardr ne diyimBen 2. Bebeğim de adete 5 gün kala böyle çok silik biz çizgiyle öğrenmiştim. İnşaallah senin de öyle güzel haberlerini alırız canım. Bu 3. Gebeliği. Bu da da adet 5 gün geçtiğinde testleri pırıl pırıl tek çizgiydi
Cok belli var 2. Çizgi kan testi yaptır canım
Ay inşllah canm yaa Bakalm beklemek de zor valla inşllah vardr ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?