• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Deneyin testi, varsa çıkar zaten :) en azından aklınızda acabalarla kalmaktan iyidir.

Canım saat farkındansa gün farkı daha mühim sanki :) bir iki saat erken geç belki çok yanıltmaz ama gün farkı daha çok yanıltabilir. bence bugün aldırabiliyorsan aldır derim. Ben de doktoruma bir gün sonra aldırmak istediğimi söylemiştim çalıştığım için ofise erken gitmem gerekiyordu o gün. Kabul etmemişti :) genelde 2 gün içindeki artışa bakılıyor diye biliyorum ben hep. İstiyorsan araştır biraz bak bakalım :)

Aslında haklısın canım yetişirse bugün verebilirsem iyi olur, hem zaten çok merak içinde oluyor insan :)

Aslında haklısın canım yetişirse bugün verebilirsem iyi olur, hem zaten çok merak içinde oluyor insan :)
Canım zaten artmıştır hiç merak etme. Yetişemezsen de salı aldırır perşembe tekrarlarsın artık :)

Hamilesin canım tebrik ederim. Hemen kan ver ve değerini öğren ☺
Bugün sonunda kan tahlili yaptırdım beta-hcg 658 cıktı. Inşallah bebişim sağlıkla büyür ve kucağıma alırım.🤰 Haber vereyim dedim.❣Rabbim tüm hamile annelerin yardımıcısı olsun, bebiş isteyenlere de nasip etsin 😇

Bugün sonunda kan tahlili yaptırdım beta-hcg 658 cıktı. Inşallah bebişim sağlıkla büyür ve kucağıma alırım.🤰 Haber vereyim dedim.❣Rabbim tüm hamile annelerin yardımıcısı olsun, bebiş isteyenlere de nasip etsin 😇
Adetin kaçıncı günü canım bu deger herhangi bir belirtin varmıydı

Ayyyyyy yaaaa 🧿🧿🧿 hayırlısı olsun kuzum 🙏🙏 çok mutlu oldum 👏😇 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ❤️🙏🧿

Merhaba adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle çıktı ama sıvı alımına ve 4 saat beklemeye dikkat etmedim o an aklıma geldi yaptım acaba gebelik var mı ben de merak ediyorum ama Bi yandan da test bozuk mu ne

Eklentiler

• IMG_20191008_095845.jpg
    IMG_20191008_095845.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle çıktı ama sıvı alımına ve 4 saat beklemeye dikkat etmedim o an aklıma geldi yaptım acaba gebelik var mı ben de merak ediyorum ama Bi yandan da test bozuk mu ne
Canım test bozuk bence yenile

Merhaba canlar ben düzensiz adet görüyorum bu yüzden yumurtlama günlerimi anlayamıyorum ama 1 haftadır goguslerime dokundugum zaman çok ağrıyor bel ağrısı aşırı ayaklarım çok ağrıyor adetimin üzerinden 23 gün geçti ama ayın 28 olmam gerekirken. 15 nde oldum yardimci olurmusunuz hiç tecrübem yok 20 yasindayim

Böyle çıktı son ovulasyon testim bat yarın

Eklentiler

• IMG_20191008_143037.jpg
    IMG_20191008_143037.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 67
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.

Arkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?

kızlar adetim gecikti mr çekilcektim onun için önce gebeliğe bakıldı ama negatif çıktı. hala adet olmadım. böyle olup gebe çıkan var mı hiç? test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum zaten bugün çekildi mr. hiç bir gebelik belirtisi de yok... hatta adet belirtiside çok enteresan

Arkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?
bence yapabilirsiniz çünkü daha erken yapıp gebe çıkan çok fazla insan var

Back