Yaptım malesef negatif çıktıbence yapabilirsiniz çünkü daha erken yapıp gebe çıkan çok fazla insan var
Benimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konulardaMerhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.
Hayırlısı olsun canım bence yap testArkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?
Bende aynı durumdayım. Test yapmak istemiyon mu erken testlerden yapsan çıkar belki benim de bir gün var adetime kasiklarimda inanılmaz ağrı var akintim falan var tuvalete sık çıkıyorum bir de ağzım çok sulanıyor ben diğer gebeligimde ayni bu belirtileri yasadim ama ne ywzik ki kaybettim onumerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, sormak istediğim adetim 3 gun gecikiyor, kasıklarımda az çok ağrı var, lavaboya da sık çğkar oldum, sizce bu belirti olAbilir mi?
Inanki adet ve hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki ayırmak nerdeyse imkansız bende şuan aynı durumdayım adetime 1 gun var ve her an adet olacakmış gibi hissediyorum . Çok ağrım sızım var ama tek bir farkla benim normalde adetten önce göğüslerim sertlesirdi şuan yumusacikBenimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konularda
çok geçmiş olsun, Allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin in şa Allah. daha önce kaç kez yaptırmıştım, hayal kırklığı olmasın diye yapmıyorum şimdilik. bi kaç gün bekleyecem)Bende aynı durumdayım. Test yapmak istemiyon mu erken testlerden yapsan çıkar belki benim de bir gün var adetime kasiklarimda inanılmaz ağrı var akintim falan var tuvalete sık çıkıyorum bir de ağzım çok sulanıyor ben diğer gebeligimde ayni bu belirtileri yasadim ama ne ywzik ki kaybettim onu
Bende bugün dahil üç kere sabah erkenden yaptım ama negatif çıktı diyorum acaba gidip erken gösterenlerden mi alsam ama kendimi tutuyorumçok geçmiş olsun, Allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin in şa Allah. daha önce kaç kez yaptırmıştım, hayal kırklığı olmasın diye yapmıyorum şimdilik. bi kaç gün bekleyecem)
erken gösterenlerin olduğunu hiç bilmiyordum, bir ara iki çizgi çıktı ama doktora gittiğimde hamilelik yok dedi, yanlış gösterebilir demek.Bende bugün dahil üç kere sabah erkenden yaptım ama negatif çıktı diyorum acaba gidip erken gösterenlerden mi alsam ama kendimi tutuyorum
Normal bes liralik uc liralik olanlar falan var bide daha erken gosterenler var onlar biraz daha pahali tabi . Sen gittin mi doktora kana falan mi bakildi gebelik yok dedierken gösterenlerin olduğunu hiç bilmiyordum, bir ara iki çizgi çıktı ama doktora gittiğimde hamilelik yok dedi, yanlış gösterebilir demek.
evet, önceki ayda, ama 2 gün gecikme oldu, test yaptım pozitifti ama kanda çıkmadıNormal bes liralik uc liralik olanlar falan var bide daha erken gosterenler var onlar biraz daha pahali tabi . Sen gittin mi doktora kana falan mi bakildi gebelik yok dedi
Allah allah biraz daha bekle o zamanevet, önceki ayda, ama 2 gün gecikme oldu, test yaptım pozitifti ama kanda çıkmadı
Ovulasyon testi idrar testinden daha erken mi pozitifi gösteriyor?Böyle çıktı son ovulasyon testim bat yarın
rahimdeki kalinlaşma ne kadar?Arkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?
Canım bende 3 de vuruldum herhangi bir belirtin var miBen ayın 2 sinde çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim
Adet oldunuz muİlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
ay kusura bakmayın giremedim yoğunluktan 2 gün sonra yapılan test 230 çıktı 1 hafta sonra da keseyi gördük yarın da kalp atışını dinlemek için gidicez bebiş şu an 7. haftada Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinNaptın canım kan degerlerın yenisi kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?