Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.
Benimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konularda

Hayırlısı olsun canım bence yap test

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, sormak istediğim adetim 3 gun gecikiyor, kasıklarımda az çok ağrı var, lavaboya da sık çğkar oldum, sizce bu belirti olAbilir mi?

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, sormak istediğim adetim 3 gun gecikiyor, kasıklarımda az çok ağrı var, lavaboya da sık çğkar oldum, sizce bu belirti olAbilir mi?
Bende aynı durumdayım. Test yapmak istemiyon mu erken testlerden yapsan çıkar belki benim de bir gün var adetime kasiklarimda inanılmaz ağrı var akintim falan var tuvalete sık çıkıyorum bir de ağzım çok sulanıyor ben diğer gebeligimde ayni bu belirtileri yasadim ama ne ywzik ki kaybettim onu

Benimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konularda
Inanki adet ve hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki ayırmak nerdeyse imkansız bende şuan aynı durumdayım adetime 1 gun var ve her an adet olacakmış gibi hissediyorum . Çok ağrım sızım var ama tek bir farkla benim normalde adetten önce göğüslerim sertlesirdi şuan yumusacik

çok geçmiş olsun, Allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin in şa Allah. daha önce kaç kez yaptırmıştım, hayal kırklığı olmasın diye yapmıyorum şimdilik. bi kaç gün bekleyecem)

Bende bugün dahil üç kere sabah erkenden yaptım ama negatif çıktı diyorum acaba gidip erken gösterenlerden mi alsam ama kendimi tutuyorum

Bende bugün dahil üç kere sabah erkenden yaptım ama negatif çıktı diyorum acaba gidip erken gösterenlerden mi alsam ama kendimi tutuyorum
erken gösterenlerin olduğunu hiç bilmiyordum, bir ara iki çizgi çıktı ama doktora gittiğimde hamilelik yok dedi, yanlış gösterebilir demek.

erken gösterenlerin olduğunu hiç bilmiyordum, bir ara iki çizgi çıktı ama doktora gittiğimde hamilelik yok dedi, yanlış gösterebilir demek.
Normal bes liralik uc liralik olanlar falan var bide daha erken gosterenler var onlar biraz daha pahali tabi . Sen gittin mi doktora kana falan mi bakildi gebelik yok dedi

rahimdeki kalinlaşma ne kadar?

Bende dün doktora gittim sağ yumurtam güzel büyümüş ama kalitesini doktorum pek beğenmedi yine de çatlatma iğnesi vurulalın ama dedi dün iğneyi oldum ... yarında dupbaston diye bir ilaç kullanmaya başlıycam eğer okursa bebek tutunsun olmaZsa adeti getirsin diye artık bakalım ... bir dahaki ayda iğnelere başlayacak

Adet oldunuz mu

Günaydınlarr
Yani hafif ağrı bazen batma pazartesi kan testi vereyim erken teşhis varsa var yoksa yok diyorum ama bakalım sen de var mı bir belirti

Naptın canım kan degerlerın yenisi kaç çıktı
ay kusura bakmayın giremedim yoğunluktan 2 gün sonra yapılan test 230 çıktı 1 hafta sonra da keseyi gördük yarın da kalp atışını dinlemek için gidicez bebiş şu an 7. haftada Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…