• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?
Gitmişken bide konusayim dedim kasik ve bel agrim var diken batıyor arada. Korkuyorum bise olacak diye bide değer de çok azdan başladı ya. Konusayim bide canim sanada söylerim bakalim ne diyecek

Gitmişken bide konusayim dedim kasik ve bel agrim var diken batıyor arada. Korkuyorum bise olacak diye bide değer de çok azdan başladı ya. Konusayim bide canim sanada söylerim bakalim ne diyecek

Tamam canım haberleşirsek iyi olur tabi. Benim adet oluyormuşum gibi kasıklarıma ağrı oluyor, sol tarafımda kısa süreli ani batmalar oluyor, otururken bile belim ağrıyor.

Tamam canım haberleşirsek iyi olur tabi. Benim adet oluyormuşum gibi kasıklarıma ağrı oluyor, sol tarafımda kısa süreli ani batmalar oluyor, otururken bile belim ağrıyor.
Ya aynısı benimde. Ben ilk hamileligimdede değer 10 ken ogrendim ama güzel ilerledi. Sonra durdu kalbi. Aynısı olacak diye stres oluyorum . Değer düşük diyenler var umarım sağlıklı ilerler. Seninde inşallah canim dua edicem. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Yarın vericem ben haberleşelim yine 🥰

Arkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Kac Gunn gecikti

Üç ay önce dogum kontrol hapı kullandım adetim oldu sonra kullanmadım ve son adetimden bu yana 50 gün oldu hala adetim olmadı iki hafta önce test yaptırdım negetif çıktı ama bi haftadır gögüslerimde çok aşırı agrı var midem kötü karnımda acayip bi agrı var hamile olabilirmiyim. Böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim

Yarın sağlık ocağına gidiyim değer yükseldiyse 7nci haftada kalp atışı duymaya kadın doğuma gidiyim diyorum canım daha iyi olur sanki
Canım selam. Tabii ki bugün bir işin varsa vs bilemem ama doktorlar 2 gün içindeki artışı baz alıyor. Düzensiz ölçtürmek kafa karışıklığı yaratabilir. Bence eğer müsaitsen bugün kan ver. Hatta imkanın varsa aynı saatlerde ver.

Kızlar merhaba 17+1 daha henüz cinsiyetimizi öğrenemedik geçenlerde eşimde bende kız bebek görmüştük akşam yine bir bebek gördüm erkekti bugünde çıktıysa üçlü tarama testi sonuçlarını almaya gitçez 🙏🏼👍 dua edin güzel çıksın sonuç

Kızlar merhaba 17+1 daha henüz cinsiyetimizi öğrenemedik geçenlerde eşimde bende kız bebek görmüştük akşam yine bir bebek gördüm erkekti bugünde çıktıysa üçlü tarama testi sonuçlarını almaya gitçez 🙏🏼👍 dua edin güzel çıksın sonuç
Maşallah kocaman olmuş bile :) genelde kız bebeklerin geç gösterdiğini söylerler ama umarım gönlünüzden geçen neyse o olsun :) test sonuçları da gayet iyi çıkar merak etmeyin :))

Canım selam. Tabii ki bugün bir işin varsa vs bilemem ama doktorlar 2 gün içindeki artışı baz alıyor. Düzensiz ölçtürmek kafa karışıklığı yaratabilir. Bence eğer müsaitsen bugün kan ver. Hatta imkanın varsa aynı saatlerde ver.

Merhaba canım, sen saat önemli dediğin için ben salıya bıraktım çünkü cumartesi 15.30 gibi kan verdim değer 25 çıkmıştı. Bu sabah gitsem erken olacaktı düşük çıkarsa üzülmeyelim yarın sabah vereyim dedim. Çünkü sanırım sağlık ocağı öğleden sonra kan almıyor olabilir. Daha önce hiç aile sağlığı merkezinde kan vermedim de. Bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm ne dersin?

Maşallah kocaman olmuş bile :) genelde kız bebeklerin geç gösterdiğini söylerler ama umarım gönlünüzden geçen neyse o olsun :) test sonuçları da gayet iyi çıkar merak etmeyin :))
İnşallh sağlıklı olsun da yeterli tek istediğim şuan sonuçları iyi çıksın 🙏🏼👍

Merhaba canım, sen saat önemli dediğin için ben salıya bıraktım çünkü cumartesi 15.30 gibi kan verdim değer 25 çıkmıştı. Bu sabah gitsem erken olacaktı düşük çıkarsa üzülmeyelim yarın sabah vereyim dedim. Çünkü sanırım sağlık ocağı öğleden sonra kan almıyor olabilir. Daha önce hiç aile sağlığı merkezinde kan vermedim de. Bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm ne dersin?
Canım saat farkındansa gün farkı daha mühim sanki :) bir iki saat erken geç belki çok yanıltmaz ama gün farkı daha çok yanıltabilir. bence bugün aldırabiliyorsan aldır derim. Ben de doktoruma bir gün sonra aldırmak istediğimi söylemiştim çalıştığım için ofise erken gitmem gerekiyordu o gün. Kabul etmemişti :) genelde 2 gün içindeki artışa bakılıyor diye biliyorum ben hep. İstiyorsan araştır biraz bak bakalım :)

Back