Gitmişken bide konusayim dedim kasik ve bel agrim var diken batıyor arada. Korkuyorum bise olacak diye bide değer de çok azdan başladı ya. Konusayim bide canim sanada söylerim bakalim ne diyecekCanım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?
Sağlık ocağına git canım biraz değerlerin yükselsin sonra kadın Doğum doktoruna baktırırsın
Gitmişken bide konusayim dedim kasik ve bel agrim var diken batıyor arada. Korkuyorum bise olacak diye bide değer de çok azdan başladı ya. Konusayim bide canim sanada söylerim bakalim ne diyecek
Ya aynısı benimde. Ben ilk hamileligimdede değer 10 ken ogrendim ama güzel ilerledi. Sonra durdu kalbi. Aynısı olacak diye stres oluyorum . Değer düşük diyenler var umarım sağlıklı ilerler. Seninde inşallah canim dua edicem. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Yarın vericem ben haberleşelim yineTamam canım haberleşirsek iyi olur tabi. Benim adet oluyormuşum gibi kasıklarıma ağrı oluyor, sol tarafımda kısa süreli ani batmalar oluyor, otururken bile belim ağrıyor.
Kac Gunn geciktiArkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Bir gün gecikti, ertesi gün yaptım testiKac Gunn gecikti
Benim 3 gun gecti ilk gun yaptim negatifti simdi korkuyorum cikmaz diye bugun 3 gunBir gün gecikti, ertesi gün yaptım testi
Yani şimdi gitsen zaten görünmez gidesiye kadarda dikkat et kendine canım şöyle 3000 küsur olsunYarın sağlık ocağına gidiyim değer yükseldiyse 7nci haftada kalp atışı duymaya kadın doğuma gidiyim diyorum canım daha iyi olur sanki
Adetiniz düzenli midir ? Deneyin, eğer varsa kesin çıkar 3 gün gecikmeye :)Benim 3 gun gecti ilk gun yaptim negatifti simdi korkuyorum cikmaz diye bugun 3 gun
Canım selam. Tabii ki bugün bir işin varsa vs bilemem ama doktorlar 2 gün içindeki artışı baz alıyor. Düzensiz ölçtürmek kafa karışıklığı yaratabilir. Bence eğer müsaitsen bugün kan ver. Hatta imkanın varsa aynı saatlerde ver.Yarın sağlık ocağına gidiyim değer yükseldiyse 7nci haftada kalp atışı duymaya kadın doğuma gidiyim diyorum canım daha iyi olur sanki
Maşallah kocaman olmuş bile :) genelde kız bebeklerin geç gösterdiğini söylerler ama umarım gönlünüzden geçen neyse o olsun :) test sonuçları da gayet iyi çıkar merak etmeyin :))Kızlar merhaba 17+1 daha henüz cinsiyetimizi öğrenemedik geçenlerde eşimde bende kız bebek görmüştük akşam yine bir bebek gördüm erkekti bugünde çıktıysa üçlü tarama testi sonuçlarını almaya gitçezdua edin güzel çıksın sonuç
Canım selam. Tabii ki bugün bir işin varsa vs bilemem ama doktorlar 2 gün içindeki artışı baz alıyor. Düzensiz ölçtürmek kafa karışıklığı yaratabilir. Bence eğer müsaitsen bugün kan ver. Hatta imkanın varsa aynı saatlerde ver.
Yani şimdi gitsen zaten görünmez gidesiye kadarda dikkat et kendine canım şöyle 3000 küsur olsun
Eczaneden kendin alabilirsin çoğu folik asitini zaten devlet karşılamıyor en azından benım kullandıklarım öyleydiDikkat etmeye çalışıyorum ancak henüz folik asit başlamadım, sağlık ocağındaki doktor veriyor mu ben bugün eczaneden kendim alayım diyorum
İnşallh sağlıklı olsun da yeterli tek istediğim şuan sonuçları iyi çıksınMaşallah kocaman olmuş bile :) genelde kız bebeklerin geç gösterdiğini söylerler ama umarım gönlünüzden geçen neyse o olsun :) test sonuçları da gayet iyi çıkar merak etmeyin :))
Canım saat farkındansa gün farkı daha mühim sanki :) bir iki saat erken geç belki çok yanıltmaz ama gün farkı daha çok yanıltabilir. bence bugün aldırabiliyorsan aldır derim. Ben de doktoruma bir gün sonra aldırmak istediğimi söylemiştim çalıştığım için ofise erken gitmem gerekiyordu o gün. Kabul etmemişti :) genelde 2 gün içindeki artışa bakılıyor diye biliyorum ben hep. İstiyorsan araştır biraz bak bakalım :)Merhaba canım, sen saat önemli dediğin için ben salıya bıraktım çünkü cumartesi 15.30 gibi kan verdim değer 25 çıkmıştı. Bu sabah gitsem erken olacaktı düşük çıkarsa üzülmeyelim yarın sabah vereyim dedim. Çünkü sanırım sağlık ocağı öğleden sonra kan almıyor olabilir. Daha önce hiç aile sağlığı merkezinde kan vermedim de. Bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm ne dersin?
Duzenli oluyorum ama sandi oluyor adet hangisi gibiAdetiniz düzenli midir ? Deneyin, eğer varsa kesin çıkar 3 gün gecikmeye :)
Duzenli oluyorum ama sandi oluyor adet sancisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?