test yapın bence en kesin sonuç kan ama adet tarihiniz gecmişse idrardada yüksek ihtimal cıkar varsa.
Ayy Allah gönlümüze göre versinOfff kızlar bende çok heyecanlıyım şu an geçen hafta Perşembe çatlatma iğnesi olmuştum akşam Pazartesi günü de doktora kontrole gittim çatlayıp çatlamadığını kontrol içinPazar sabaha karşı çatlamış ve doktor pazartesini hemen değerlendirin dedi bugün de kahverengi akıntı geldi ve karnımın alt tarafında yanma var çok doktora yazdım hemen Protestan a başlayalım dedi inşallah vardır
Bu gün bizim bat günü sende varmı bişeynasıl belirtilerin var canım bende beklemedeyimde
Benimde 6 gun kaldi ates basti bayilcak gibi oldum atesimi ölçtum 38 cikti kasiklarimda hafif batmalar halsizlik kolumu kaldircak halim yokmrb kızlar reglime 7 gün var ateş basması gerginlik şişkinlik kabızlık var çok yorgun ve bitik hissediyorum var mı bu belirtilrrle hamile olduğunu öğrenenler
inşallah bu belirtileri bebişler yapıyordur bizeBenimde 6 gun kaldi ates basti bayilcak gibi oldum atesimi ölçtum 38 cikti kasiklarimda hafif batmalar halsizlik kolumu kaldircak halim yok
Insallah caniminşallah bu belirtileri bebişler yapıyordur bize
Hayırlı olsun canım kanda da çıkar hafta başında yada acilde kan testi yaptırArkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Çok teşekkür ederim. Yurtdışında yaşıyorum, burada durum gerçekten acil olmadıkça acile almıyorlar :) haliyle hafta başını bekleyeceğim. Umarım herşey yolunda gider.Hayırlı olsun canım kanda da çıkar hafta başında yada acilde kan testi yaptır
İnşallah allah gönlüne göre versin canımÇok teşekkür ederim. Yurtdışında yaşıyorum, burada durum gerçekten acil olmadıkça acile almıyorlar :) haliyle hafta başını bekleyeceğim. Umarım herşey yolunda gider.
Hayırlısı olsun canımmmm çok sevindimArkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Çok teşekkür ederim canım :) tabi henüz sevinmek için çok erken. Umarım herşey yolunda ilerlerHayırlısı olsun canımmmm çok sevindim
İnşallah canımÇok teşekkür ederim canım :) tabi henüz sevinmek için çok erken. Umarım herşey yolunda ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?