Benim de bata 9 gun kaldi. Yumurtlamam 20 eyluldu.kesin yani. Yumurtlamamdan 1 gun sonra sol kasigimda batma basladi.ve hala devam ediyor. Bugun sanki yumurtlama gunumdeymis gibi gerginlik var.karnim hafif şiş.gogus hassas sanki. BekliyorumMerhaba size bi soru sormak istiyorum ovulasyon testim 5 gun pozitif gosterdi ayin 17.18.19.20.21. Sonra siliklesi bugun sag kasigimda hafif kramp gibi batma gini tuaf bi agri oldu bende test yapim dedim ve ovulasyonum yine pozitif cikti başına boyle bisi gelen varmi ne olabilir bata 9 gun kaldi bu arada
Bu arada benim bugun akintim cok cok artti. Beyaz kremsi akintim cok var.aksamdan basladi. Bat 5 ekim benimMerhaba size bi soru sormak istiyorum ovulasyon testim 5 gun pozitif gosterdi ayin 17.18.19.20.21. Sonra siliklesi bugun sag kasigimda hafif kramp gibi batma gini tuaf bi agri oldu bende test yapim dedim ve ovulasyonum yine pozitif cikti başına boyle bisi gelen varmi ne olabilir bata 9 gun kaldi bu arada
Ovulasyon testi varsa bi yap istersen bugun sag kasigima hafif hafif kramp giriyodu bi bayim dedim pozitif cikti yineBu arada benim bugun akintim cok cok artti. Beyaz kremsi akintim cok var.aksamdan basladi. Bat 5 ekim benim
Benimde kasiklarim yumurtlamamdan beri hafif hafid agriyodu bugun sag taraf daha cok kramp batma gibiBenim de bata 9 gun kaldi. Yumurtlamam 20 eyluldu.kesin yani. Yumurtlamamdan 1 gun sonra sol kasigimda batma basladi.ve hala devam ediyor. Bugun sanki yumurtlama gunumdeymis gibi gerginlik var.karnim hafif şiş.gogus hassas sanki. Bekliyorum
Aynen benim de oyle.yumurtlamadan beri gelip giden kasik batmasi.bugun tam hissettim.yumurtlama gunumdeki agriyi yasadim.gerginlik var karnimda. Ama akinti cok belirgin.hic bu kadar olmamistiBenimde kasiklarim yumurtlamamdan beri hafif hafid agriyodu bugun sag taraf daha cok kramp batma gibi
Beklicez ben ovulasoyn yapmaya devam edicem bata kadar ya sabir zaman gecsinAynen benim de oyle.yumurtlamadan beri gelip giden kasik batmasi.bugun tam hissettim.yumurtlama gunumdeki agriyi yasadim.gerginlik var karnimda. Ama akinti cok belirgin.hic bu kadar olmamisti
Benim ikinci gebeligimde kizim tek iliskiden oldu. O ay kavgaliydik ve sadece 1 defa olmustu.ve o gun de yumurtlama gunum degildi.eminim. sat 24 temmuz. Yumurtlamam 7 agustos.iliski 15 agustosta oldu. Ben 26 agustosta hamile oldugumu ogrendim.direkt kan testi yapmıştım. Sonucu 26 cikmisti. Yani demek bir gun once tahlil yapsaydım yine cikardi. Toplamda 10 gunde cikti benimkiBeklicez ben ovulasoyn yapmaya devam edicem bata kadar ya sabir zaman gecsin
Bu ayki yumurtlamami biliyorum. 20 eylul. Acaba 30 eylulde cikar miBeklicez ben ovulasoyn yapmaya devam edicem bata kadar ya sabir zaman gecsin
Erken gebelikde cikabilir belki benim buayki yumurtlamam yılan hikayesine döndü napicagimi sasirdimBu ayki yumurtlamami biliyorum. 20 eylul. Acaba 30 eylulde cikar migecmiyor zaman
Ben dun hastaneye gittim.ultrasona girdim.hani kist falan var mi diye.simdiden tedavi olayim diye.kist yoktu.yumurta da yoktu ortada.ya dollenmis ya da öErken gebelikde cikabilir belki benim buayki yumurtlamam yılan hikayesine döndü napicagimi sasirdim
Insallah hamileyizdir beklemekden baska care yok ben gecen ay butum belirtileri yasadim sonu husran ovulasyona bu ay basladim boyle cok pozitif cikmasi gebe olma ihtimalim olabilirmis diye okudum biraz umutlandim ama husran istemiyorum yineBen dun hastaneye gittim.ultrasona girdim.hani kist falan var mi diye.simdiden tedavi olayim diye.kist yoktu.yumurta da yoktu ortada.ya dollenmis ya da ö
lmus
Ben burda okumustum.ovulasyon testi pozitif cikinca genelde hamilelik oluyormus.insallah hayirlisi ile olur.ilk gebelik mi seninInsallah hamileyizdir beklemekden baska care yok ben gecen ay butum belirtileri yasadim sonu husran ovulasyona bu ay basladim boyle cok pozitif cikmasi gebe olma ihtimalim olabilirmis diye okudum biraz umutlandim ama husran istemiyorum yine
Insallah canim herkes sokda zaten boyle cikmasinaBen burda okumustum.ovulasyon testi pozitif cikinca genelde hamilelik oluyormus.insallah hayirlisi ile olur.ilk gebelik mi senin
Şuan adetime 9 gün var bende hem sinirli hem duygusalım bu ay bir garibim saankiKızlar bu sıralar çok sinirli gergin ve mutsuz hissediyorum kendimi
Canım belli oldu mıMerahaba arkadaşlar ben de 8 Eylülde ilişki yaşadım. tam yumurtlama günümdü. işte o günden bu güne kadar kasık ağrılarım var , bazen belim de ağrıyor. bazen ani haraketlerde kasık batması oluyor , her iki kasıkda ağrı oluyor, ama sağ tarafda daha fazla, sağ bacağım sızlıyor bazen , dün hafif midem bulandı, göğüslerim bugünden hafiften ağrımaya başlıyor. evet zaten hepsi adetden 2.3gün önce olur ama bu defa ilişkiden sonra başladı yavaş yavaş , beni de haliyle ümitlendirdi . çok okudum burda ilişkiden sonra belirti yaşayıb hamiş olanları , ya bilmem ki, bir defa kimyasal gebelik yaşadım , test yapmadan bile içime doğmuşdu hamiş olduğum, sonu hüsran tabi , yine aynen öyle içimde bu umut var, umarım yanılmam , bat 25 Eylül
Canım ben adet oldum, kısmet değilmiş , sizin için hayırlı olur inşAllah ,Canım belli oldu mı
Hayırlısı olsun inşallahCanım ben adet oldum, kısmet değilmiş , sizin için hayırlı olur inşAllah ,
Amin canım inşallahCanım Rabbim sağ Salim kucağına Almanı nasip etsin inşallah
test yapın bence en kesin sonuç kan ama adet tarihiniz gecmişse idrardada yüksek ihtimal cıkar varsa.benim de bugün adet olmam gerekiyor. İki gün önce bir damla kan geldi. Sadece sabahları birer damla kan geliyor ve sonrasında kahvemsi sarımsı bir akıntı oluyor peçetede. Kasıklarıma regl olacakmışım gibi kramplar batıyor, göğüslerim aşırı ağrıyor ve midem bulanıyor ama ne gelen var ne giden :) eşimle birkaç aydır deniyoruz. hemen heyecan yapmak istemiyorum ama merakla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?