Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah canım benim önceki düşük olduğu için çok stres yapıyorum değilse tatlı telaşlar bunlar :)

Her şeyin hayırlısı olsun kuzum. Daha vakti var demekki. Hiç canını sıkma, stres en önemli etken. Her zaman sana ve diğer isteyen arkadaşlara dua ediyorum. Her şey nasip.
haklısın kuzum
biz her yolu denesekte Rabbim ne zaman isterse ve nasip ederse ozaman gelecek bebeğim
daha rahat daha spontene olmak için kararlar aldım artık
farklı şeylere yoğunlaşıp kitap okuyup kendimi rahatlatıcam
ama sizleri de bırakmıcam çünkü bana burası iyi geliyor
iyiki varsınız

Selam kızlar dayanamadım bugün kan testi yaptırdım ama sadece varmı yokmu diye gösterenlerden negatif çıktı beş gün var adetime çokta akıntım var yinede varmıdır gebelik acaba

Arkadaşlar merhaba geçen hafta salı günü aşılama yaptırdım. Bugün sabah comfort erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Varmı benim gibi meraklı heycanlı arkadaşlar. Böyle bir haftada çıkmayıp sonradan hamile kalan varmı acaba ?

Canım bende iki kere aşılama oldum en erken sonuç için en az 14 gün geçmesi lazım ben 2.aşılamam da hamile kaldım ve yaklaşık adet günümde öğrendim doktorda diyor kanda 14-16 günde bakalım diyor

o zaman ümitsizliğe kapılmadan beklemeye devam edeyim ben. Peki 7. gunde falan oldumu bir belirti. Bende şuan doymama var sürekli yemek yiyorum ama iğnedende olbilir. özellikle wcye çıkarken bir kasık ağrım oluyor arada birde vuruyor ve çok sık wcye çıkıyorum.

Benim sadece göğüs hassasiyeti vardı fakat ben o bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim canım sonra kendiliğinden hamile kaldım

Kizlar merhaba herkese bugun adetimin gecikmesinin 3. Gunu ovulaayin testi yaptim genelde gebelik ilunca koyu cikar diyorlar ya bi baksaniz sizce varmidir

Eklentiler

• 15693180905031565878159430583278.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 30
Canim cok soru sordum ama kusura bkma meraktan soruyorum ikk defa boyle gecikiyor sende yerlesme lekesi varmiydi varsa rengi nasildi
Ben hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorum

Ben hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorum
Tm cnm cok cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrarlayip atarim

Canım Rabbim zamanında sağlıklısını hayırlısını nasip edecek inşallah kafanı dağıt bencede biraz

Merhaba size bi soru sormak istiyorum ovulasyon testim 5 gun pozitif gosterdi ayin 17.18.19.20.21. Sonra siliklesi bugun sag kasigimda hafif kramp gibi batma gini tuaf bi agri oldu bende test yapim dedim ve ovulasyonum yine pozitif cikti başına boyle bisi gelen varmi ne olabilir bata 9 gun kaldi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…