İnşallah canım benim önceki düşük olduğu için çok stres yapıyorum değilse tatlı telaşlar bunlar :)Hayırlı olsun kuzumşimdi kese, bebek, kalp atışı derken en heyecanlı zamanlar başlıyor. Hiç göremeyecek miyim diye düşünme stres yapma. Birkaç hafta sonra bebeği de görürsün sonra kalp atışını da inşallah duyarsın ve rahatlarsın gerçi bu stres 9 ay bitmez ben her doktora gittiğimde stres yapıyorum acaba bebek iyi mi diye keyfini çıkar
haklısın kuzumHer şeyin hayırlısı olsun kuzum. Daha vakti var demekki. Hiç canını sıkma, stres en önemli etken. Her zaman sana ve diğer isteyen arkadaşlara dua ediyorum. Her şey nasip.
Canım bende iki kere aşılama oldum en erken sonuç için en az 14 gün geçmesi lazım ben 2.aşılamam da hamile kaldım ve yaklaşık adet günümde öğrendim doktorda diyor kanda 14-16 günde bakalım diyorArkadaşlar merhaba geçen hafta salı günü aşılama yaptırdım. Bugün sabah comfort erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Varmı benim gibi meraklı heycanlı arkadaşlar. Böyle bir haftada çıkmayıp sonradan hamile kalan varmı acaba ?
o zaman ümitsizliğe kapılmadan beklemeye devam edeyim ben. Peki 7. gunde falan oldumu bir belirti. Bende şuan doymama var sürekli yemek yiyorum ama iğnedende olbilir. özellikle wcye çıkarken bir kasık ağrım oluyor arada birde vuruyor ve çok sık wcye çıkıyorum.Canım bende iki kere aşılama oldum en erken sonuç için en az 14 gün geçmesi lazım ben 2.aşılamam da hamile kaldım ve yaklaşık adet günümde öğrendim doktorda diyor kanda 14-16 günde bakalım diyor
Tamam cankm cok tesekkurlerSon adetim 9 hazirandı o ay baya ilişki oldu ama bebek olsun diye ilişki olmadı tahmini ayın 20-25 arası oldu diye düşünüyorum yumurtlama testlerini sadece adetten iki gün önce yaptım o kadar
Benim sadece göğüs hassasiyeti vardı fakat ben o bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim canım sonra kendiliğinden hamile kaldımo zaman ümitsizliğe kapılmadan beklemeye devam edeyim ben. Peki 7. gunde falan oldumu bir belirti. Bende şuan doymama var sürekli yemek yiyorum ama iğnedende olbilir. özellikle wcye çıkarken bir kasık ağrım oluyor arada birde vuruyor ve çok sık wcye çıkıyorum.
Canım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendimKizlar merhaba herkese bugun adetimin gecikmesinin 3. Gunu ovulaayin testi yaptim genelde gebelik ilunca koyu cikar diyorlar ya bi baksaniz sizce varmidir
Evet canim testim var 2 gun sonra yine ovulasyonla yapiyim degilmiCanım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendim
Ya bide koyulugu iyimi sence yani varsa bike gec yumurtlamadir diye dusunuyrumCanım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendim
Canim cok soru sordum ama kusura bkma meraktan soruyorum ikk defa boyle gecikiyor sende yerlesme lekesi varmiydi varsa rengi nasildiCanım testin varsa 2 gün sonra falan tekrar yapsana t çizgisi daha koyulaşacakmı bende ovulasyon testi ile öğrendim
Ben hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorumCanim cok soru sordum ama kusura bkma meraktan soruyorum ikk defa boyle gecikiyor sende yerlesme lekesi varmiydi varsa rengi nasildi
Tm cnm cok cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrarlayip atarimBen hiç yaşamadım canım yerleşme kanaması falan bilmiyorum o yüzden ama adetten daha az miktarda rengi daha açık pembesi kahvemsi gibi oluyor diyorlar adet gibi çok ağrjnda olmuyor diye biliyorum
Tamam canımTm cnm cok cok tesekkur ederim 2 gun sonra tekrarlayip atarim
Canım Rabbim sağ Salim kucağına Almanı nasip etsin inşallahAmin inş canım benim sağol
Canım Rabbim zamanında sağlıklısını hayırlısını nasip edecek inşallah kafanı dağıt bencede birazhaklısın kuzum
biz her yolu denesekte Rabbim ne zaman isterse ve nasip ederse ozaman gelecek bebeğim
daha rahat daha spontene olmak için kararlar aldım artık
farklı şeylere yoğunlaşıp kitap okuyup kendimi rahatlatıcam
ama sizleri de bırakmıcam çünkü bana burası iyi geliyor
iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?