- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
Insallah canim Rabbim saglikli ve sorunsuz bir gebelik yasatsin sanaKan testi yaptırdım bugün kızlar 143 çıktı şükürPerşembe doktora gideceğim inş :) dua edin o zamana kadar normal artış olsun korkularım bir nebze azalsın inş
Son birsey sorabilirmiyim bu lh testlerini yaptiginda tahminen ne zaman hamileligin tutmustu2 gün kala falan canım bunlarda testlerim Eki Görüntüle 2309757
Adetin 2 gundur gecmis canim test yaomadinmiCuma adet olmam gerekiyor normalde, iki üç gündür beyaz renk uzamayan akıntılar geliyor,kaşınma yanma da yok . Yine mi yumurtluyorum gibi birşey midir acaba
Amin canım çok sağolInsallah canim Rabbim saglikli ve sorunsuz bir gebelik yasatsin sana
Benim kırmızılar geldi kızlar
Nasip..
Allahım hepimze o güzel duyguyu nasip eder inşallah kafadan atsnda gönülden atlmyorr böylede bir gerçek var kuzmm dua et bizeTek ilişki oldu canım ama bu sefer takip etmedim açıkçası şu günler ilişkiye girmeliyim ya da üst üste iki gün olmalı falan gibi düşünmedim yumurtladığımı düşündüğüm birkaç gün içinde ilişkiye girmeye çalıştım ama kendimizi zorunlu hissetmeden isteyerek
Uzulme diyicemde uzulmemek elde kuzum Insallah enn yakin zamanda Gelir bebisinBenim kırmızılar geldi kızlar
Nasip..
Sende sagol guzel annrAmin canım çok sağol
Hayırlısı olsunKan testi yaptırdım bugün kızlar 143 çıktı şükürPerşembe doktora gideceğim inş :) dua edin o zamana kadar normal artış olsun korkularım bir nebze azalsın inş
İnşallah canım dualarım sizlerle ben de dua bekliyorum sağ Salim alayım kucağıma inşAllahım hepimze o güzel duyguyu nasip eder inşallah kafadan atsnda gönülden atlmyorr böylede bir gerçek var kuzmm dua et bize
Hayırlısı olsunne güzel haberler alıyoruz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her isteyene
Aslında doktora gitsen de sanırım kese falan görünmez canımKan testi yaptırdım bugün kızlar 143 çıktı şükürPerşembe doktora gideceğim inş :) dua edin o zamana kadar normal artış olsun korkularım bir nebze azalsın inş
Biliyorum canım da önceki düşük oldu ya içim rahat etmiyor kontrole gideyim ilaç filan verir belkiAslında doktora gitsen de sanırım kese falan görünmez canım
Sen bilirsin canım benimde ilk 192 çıkmıştı 3000 küsur olunca çağırdıBiliyorum canım da önceki düşük oldu ya içim rahat etmiyor kontrole gideyim ilaç filan verir belki
Son adetim 9 hazirandı o ay baya ilişki oldu ama bebek olsun diye ilişki olmadı tahmini ayın 20-25 arası oldu diye düşünüyorum yumurtlama testlerini sadece adetten iki gün önce yaptım o kadarSon birsey sorabilirmiyim bu lh testlerini yaptiginda tahminen ne zaman hamileligin tutmustu
İnşallah güzel sonuçlar olur benim deSen bilirsin canım benimde ilk 192 çıkmıştı 3000 küsur olunca çağırdı
Amin canımİnşallah güzel sonuçlar olur benim de
Benim kırmızılar geldi kızlar
Nasip..
Kan testi yaptırdım bugün kızlar 143 çıktı şükürPerşembe doktora gideceğim inş :) dua edin o zamana kadar normal artış olsun korkularım bir nebze azalsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?