- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
Ovulasyonuda benim dediğim gibi yapOvulasyonumda bir tane kaldı ozaman bugun ovulasynumu yapım valla eşimden test istemeye utanıom artık
Gözün aydın canımmmmGüzel haber vereyimtest pozitif çıktı hemen dr gittim kanda da çıktı 4 hafta suan Allah isteyen herkese verir inşallah . 8 ay önce bendede kimyasal çıkmıştı çok şiddetli adet kanaması pıhtı şiddetli ağrıyla attım ki bilmiyodum gebelik olduğunu.anormal kanama olunca dr dan öğrendim . Bu kısa sürede hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor dedi normal yaşamına devam et dedi biz başka sebeplerden ara verdik. Korunmamaya haziranda başladık çabuk oldu
Ayyyy çok şükür canımKızlar merhaba sonuçlarım iyi çıktı çok şükür
Doktorun nr söyledi canım gittin mi ya da konuştun mu doktorun ileKizlar bugun catlatma ignesinin 15.gunu hcg degerim 360 cikti iki gun once 214tu sizce yukselmesi normal mi?
Sanki fazla damltmissin . Simdiki hali mi buKızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
Evet canım şimdiki haliSanki fazla damltmissin . Simdiki hali mi bu
Ayyyy çok şükür canım❤ Çok sevindimmmmmmm
İnşallah :) hala kasılmalarım var 2 gün içinde hasta olmam lazım ama bilmiyorumBendede oldu 1hafta kala o kasılmalar, batmalar sancılar vs, ne ararsan yaşadı karnım kasığım, inşallah iyiye işarettir
Oersembe gunu tekrar kan ver dedi canim 3.kez vericem ama insaallah artar bugunku deger yuzde 60dan fazla artmis gorunuyor ama yine de tereddutteyimDoktorun nr söyledi canım gittin mi ya da konuştun mu doktorun ile
Fazla damlatmissin gibi geldi bana da, baska testiniz var mi tekrarlasaniz?Kızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
Bence test bozuk yada sen yapamamışsın fazla damlamış gibi tekrar dene bence canımKızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
Testte bozuk olabilir canımKızlar bat 8 eylül de bugün dayanamadım böyle bir şey çıktı sizce
İnşallah canımOersembe gunu tekrar kan ver dedi canim 3.kez vericem ama insaallah artar bugunku deger yuzde 60dan fazla artmis gorunuyor ama yine de tereddutteyim
Sagol kuz evet yazicam buraya insaallahİnşallah canımevet %60 gibi duruyor hayırlı haberler ile inşallah canım Perşembe haber et bizede
Ben fotografta pek goremedim ama cok inceyse fotografta zor gorunuyor zaten, isik ayarlariyla oynayip tekrar atar mısın bazen daha belirgin oluyor oyleGunaydin kızlar çok ince çizgi var bana öyle gelmiyor degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?