Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala

Kesin olarak gebelik var canım. 13. gününde bu kadar yüksek değer olmaz çünkü iğnenin hormonu çoktan silinip gitti. Ben ilk iğnemden 15 ikinci iğnemden 12 gün sonra adetime 4 gün varken 79 değerle öğrendim.
Doktorun ayın kaçında gebelik testi yaptırmanı istediyse bir de o gün yaptırıp öyle git yükselmeyi de görmüş olursun. Ben öyle yapmıştım.

İnsaallah oyledir canim doktorum normalde 5 eylulde kan ver demisti yani igneden 17gun sonra ama dun sonucumu atinca sali tekrar kan verip oyle degerlendirelim dedi. Simdi yarini bekliyorum 15.gunum olmus olucak bakalim insaallah degerim artar

Sizce varmi

Eklentiler

• 20190902_172656.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 82
Güzel haber vereyim test pozitif çıktı hemen dr gittim kanda da çıktı 4 hafta suan Allah isteyen herkese verir inşallah. 8 ay önce bendede kimyasal çıkmıştı çok şiddetli adet kanaması pıhtı şiddetli ağrıyla attım ki bilmiyodum gebelik olduğunu.anormal kanama olunca dr dan öğrendim . Bu kısa sürede hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor dedi normal yaşamına devam et dedi biz başka sebeplerden ara verdik. Korunmamaya haziranda başladık çabuk oldu

Gözün Aydın canım hayırlı olsun

Bende daha adet olmadım 11.gun bugun test aldım ama negatif olacagına emın gıbıyım hiç yapasım gelmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…