- 25 Şubat 2016
- 7.531
- 11.890
- 248
- 31
Kaç gün gecince öğrendin sen .bide eşim ben kendımden emınım dıo ama bakalım ne olacak kasıklarımda agrıo gbıValla şuan yumurtlamıyorsan hamile olma riski var canım bende ovulasyon testiyle öğrendimEki Görüntüle 2303426
Tek olan fotoya bakıosun demı dığerını yanlşlkla atmısımdaValla şuan yumurtlamıyorsan hamile olma riski var canım bende ovulasyon testiyle öğrendimEki Görüntüle 2303426
1 2 gün kala öğrendim ben canımKaç gün gecince öğrendin sen .bide eşim ben kendımden emınım dıo ama bakalım ne olacak kasıklarımda agrıo gbı
Evet evet benimde silik başladı adet günümde t çizgisi c den daha koyuyduTek olan fotoya bakıosun demı dığerını yanlşlkla atmısımda
Hmm ama benım 8 gun gecmesıne ragmen koyu degıl oxaman gebelk yoktr sanırımEvet evet benimde silik başladı adet günümde t çizgisi c den daha koyuydu
Sen yumurtlamadan sonra korunmadım dedin yanlış anlamadıysam belki geç döllenmedir gebelik yapsana kafana takılmasınHmm ama benım 8 gun gecmesıne ragmen koyu degıl oxaman gebelk yoktr sanırım
Aynen korunmadım. EvetbebekSen yumurtlamadan sonra korunmadım dedin yanlış anlamadıysam belki geç döllenmedir gebelik yapsana kafana takılmasın
Sen bebek istiyordun diye hatırlıyorum canım
Hım anladım canım hayırlısı olsun inşallahAynen korunmadım. Evetbebek
İStıyorum aslında ama kımyasal falnda gecrmstım bıraz ara vermek ıstedım bide hamıle kaldgmda evden cıkmamayı dsnuorum şuandada aılemın yanına gıtöelıyım oyuzden hamılelgi ertelemk istiodum
Amiin aset geckmsınıHım anladım canım hayırlısı olsun inşallah
Amiin adet geckmsını hiç sevmıyoeum ya strese sokuoHım anladım canım hayırlısı olsun inşallah
İyi çok şükür canım ya işte 12 haftalık olduk bakalım salı günü tarama testi sonuçları çıkacak onları bekliyorumAmiin adet geckmsını hiç sevmıyoeum ya strese sokuo...Sen nasılsın hamılelık nasıl gdıyor
Hayrlı güzel haberler alırsın ınsallah canım 1 aysonrada cınsıyet ınsallahİyi çok şükür canım ya işte 12 haftalık olduk bakalım salı günü tarama testi sonuçları çıkacak onları bekliyorum
İnşallah canımHayrlı güzel haberler alırsın ınsallah canım 1 aysonrada cınsıyet ınsallahne istıyorsun kız erkek
Aynen tabıkı en onmlısısaglık Rabbim gönlne gore versınİnşallah canımsağlıklı olsun da fark etmez doktor erkek gibi dedi net değil daha
Tabiki canımAynen tabıkı en onmlısısaglık Rabbim gönlne gore versın
Gözüm Aydın canım bence gebelik varKizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala
Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 2 günde bir tekrarlat anlrsınKizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala
Gözüm Aydın canım bence gebelik var
Ya ben de oyle hissediyorum ama igneden dolayi kendimi kandirmak da istemiyorum sali tekrar kan vericem
Evet canim sali da baktiricam insaallah vardir cok saskinim suanHayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 2 günde bir tekrarlat anlrsın
Hayrlı olsun canım 13. Gnuyse buyuk ihtımalle gebelıkten kaynaklı bi degerdır tekrarla ve burda paylaş olröu ınsallah duzenlı bi şekılde ılerler ❤❤Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?