Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sen yumurtlamadan sonra korunmadım dedin yanlış anlamadıysam belki geç döllenmedir gebelik yapsana kafana takılmasın
Sen bebek istiyordun diye hatırlıyorum canım
Aynen korunmadım. Evetbebek
İStıyorum aslında ama kımyasal falnda gecrmstım bıraz ara vermek ıstedım bide hamıle kaldgmda evden cıkmamayı dsnuorum şuandada aılemın yanına gıtöelıyım oyuzden hamılelgi ertelemk istiodum

Hım anladım canım hayırlısı olsun inşallah

Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala

Kizlar bugun catlatma ignemin 13.gunu bitmek uzereyken kan verdim ve degerim 214 cikti suan ogrendim cok mutluyum ama emin olamiyorum ignenin icindeki hcg bu kadar yuksek deger cikartir mi kendimi heveslendirmek istemiyorum hala
Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 2 günde bir tekrarlat anlrsın

Hayrlı olsun canım 13. Gnuyse buyuk ihtımalle gebelıkten kaynaklı bi degerdır tekrarla ve burda paylaş olröu ınsallah duzenlı bi şekılde ılerler ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…