Bende sipariş verdim olumlu etkisi oldu mu sizde ve esinizde?ben macun aldım kızlar macunhaneden
sabah itbari ile başladık eşimle birlikte
bakalım herkes çok memnun göreceğiz hep birlikte bendeki etkilerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sipariş verdim olumlu etkisi oldu mu sizde ve esinizde?ben macun aldım kızlar macunhaneden
sabah itbari ile başladık eşimle birlikte
bakalım herkes çok memnun göreceğiz hep birlikte bendeki etkilerini
Saol canım hayırlısı olsun inşallah tutar bu seferGüzel sonuçlar çıkar insAllah canım biz de tedaviye başladık bu ay çatlatma iğnesi oldum perşembe günü hayır olsun insAllah
InsAllah cnmSaol canım hayırlısı olsun inşallah tutar bu sefer
Allah razı olsun cnm, inşallah,
Başım çok ağrıyor, gece rüyamda çok kötü bişey gördüm düşük yapmıştım canlıydı avuc içi kadar bişeydi iskelet gibiydi ama bebekti nefes alıyordu kanamam çok oldu birden bebek yere düştü aldım elime ağlamaya başladım, eşime dedim drlar bunu yerine koyabilirmiki karnıma, yaşarmı ölmesin diye sıkı sıkı bebeği tutuyordum, çok ağlıyordum dayanılcak gibi değildiuyandım birden gerçektede ağlamaya başladım,eşimin abisinin evinde yatıdayız, yengemle abi işe gitmişler sabah, wcye gittim peçeteye şeffaf akıntı içinde damarlı kan vardı,ped taktım yattım uyudum, öğlen korkarak yine girdim peçeteye silince bu sefer yine şeffaf akıntıyla karışık çok koyu kahverengi leke geldi, dedim yerleşme olabilirmi bi ümit, ama ben lekelenmeyi yerleşmeye yoramıyorum hiç arkası regl olur gibi geliyor, ama gecikme yaşadımya acabamı demiyo değilim, rabb'im hayır etsin, yarın dönücez eve, bugünde burdayız kafamı dağıtmak için iyi fırsat aslında, artık üzülmüyorum ne olursa olsun sağlık olsun, başım aşırı ağrıyor kalkasımda yok, eşim hap iç diyor içmiycem diye ısrar ediyorum, adet sancım olsa anlıycam adet başkıycak diye ama oda yok oyüzden ilaç falan almak istemiyo beynim bi ümit işte
Canım ben macunu yediğim ay ovulasyon dönemimde pik günü 2-3 gün sürmüştü sonraki ay gebelik olmayınca bırakmıştım ama şimdi yeniden yiyorum zaten biz acele edip etkisini hemen görmek istiyoruz ama biraz sabretmek lazımBende sipariş verdim olumlu etkisi oldu mu sizde ve esinizde?
Güzel haberler ile inşallah canım bize de haber etKızlar ikili tarama böyle çıkmış doktoruma attım bakalım ne diyecek Eki Görüntüle 2303396
Tamam canımGüzel haberler ile inşallah canım bize de haber et
Hiç anlamıyorum cnm insAllah guzeldir sonuclarKızlar ikili tarama böyle çıkmış doktoruma attım bakalım ne diyecek Eki Görüntüle 2303396
Grafikli sonuç çıkacakmış salıyı beklicemHiç anlamıyorum cnm insAllah guzeldir sonuclar
Hmm hadi hayırlısı bakalım cnm o zmn haberdar et sonuçlarıGrafikli sonuç çıkacakmış salıyı beklicem
Tamam canım dua etHmm hadi hayırlısı bakalım cnm o zmn haberdar et sonuçları
Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin duamdsnTamam canım dua et
Amin canımRabbim güzel haberler almayi nasip etsin duamdsn
Esimde sperm sayisi az takviye amaçlı aldim bende sorun yok ama duzenleyici oldugu icin sorun olmaz dedim kullanicam pazartesi gelicek :)Canım ben macunu yediğim ay ovulasyon dönemimde pik günü 2-3 gün sürmüştü sonraki ay gebelik olmayınca bırakmıştım ama şimdi yeniden yiyorum zaten biz acele edip etkisini hemen görmek istiyoruz ama biraz sabretmek lazım
Eşimde de faydası oldumu bilmiyorum ama hep enerjik oluyordu
Selam hanımlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...
Size bir sorum olacaktı adetim 8 gun gecıktı elimde ovulasyon vardı onu yaptım resim atacagım .Normal yolla korunuyoruz ama yumurtlama haftamdan sonra korunmadık olma ihtimali varmı szce ???
Alttakı resmi yanlışlıkla attm doğru olan usttekı tek olanEki Görüntüle 2303424 OVULASYON ADET 8 GUN GECTİ