Canım başlarda olabiliyor yerleşirken hatta adet zamanlarında da olabilir bu tarz ağrılar ama çift taraflı ağrın veya kanaman yoksa için rahat olsun bende çok korkuyordum ki dediğin gibi tecrübesizliğinin çok zor gerçekten Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinama şu regl ağrısı gibi kasılmalarım batmalar sancılar canımı çok sıkmıyor değil, tecrübesizlik ve çağresizlik ne feci bir şey
Özel hastane de lab. YaptırdımCnm siz acile mi gittinz yoksa kadin doguma mi
kocaman bir Ami isteyen herkese sağlıkla evlatCanım başlarda olabiliyor yerleşirken hatta adet zamanlarında da olabilir bu tarz ağrılar ama çift taraflı ağrın veya kanaman yoksa için rahat olsun bende çok korkuyordum ki dediğin gibi tecrübesizliğinin çok zor gerçekten Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinİsteyen herkese de nasip etsin sağlıcakla
Çok sevindim, ne güzel.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım..Merhabalar canlar , iki sene sonunda bende mutlu oldum darısı hep isteyenlerin başına psikoloji felan kalmamıştı iyice yıpranmıştım. Ama RABBİM e şükürler olsun. Sizlerde sıkmayın canınızı diyecem ama mümkün değil yalnız sürekli dua edin beni sadece o rahatlattı.
Ayni ben tam adet gunu kan verdim 102 48 saat dolmadan 214 oldu çarşamba perşembe 1000 gecer gel dedi c. Tesi bekliyorum eşimde olsun diye progastan verdi ve pihtilasmam var diye iğne başladık cok şükür kotu şeylerden bahsetmedi biraz once de sari yogun akintim geldi sizde de var mıdün doktora gittim çok erken gelmişsin dedi(bilmiyorlar ki heyecandan duramıyoruz)İlk gebeliğim o kadar da olsun yani cuma günü tekrar kan testi yaptır ve gel bakalım dedi artışa eğer 1000'lere çıkmışsa hcg kese görürüz ama şuan çok çok çok erken, dış gebelik falan bahsetti iyice insanı düşüncelerde çıkmaza sokuyorlar..
Aminnnn canım RABBİM isteyen herkese versin tez zaman da kucaklarımız dolsun taşsınÇok sevindim, ne güzel.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım..
pıhtılaşmayı nasıl anladı anlamadım. sarı renkli değil ama akıntım baya yoğun geceden beri su gibi, renksizAyni ben tam adet gunu kan verdim 102 48 saat dolmadan 214 oldu çarşamba perşembe 1000 gecer gel dedi c. Tesi bekliyorum eşimde olsun diye progastan verdi ve pihtilasmam var diye iğne başladık cok şükür kotu şeylerden bahsetmedi biraz once de sari yogun akintim geldi sizde de var mı
Canım benim adetten 2 gün sonra gittim erken ama daha felan dedi neyse tahlil aldı 1977 çıktı hcg tabi benim de erken gitme sebebim daha önce kimyasal gebelik geçirdim ve ilk olacak inşallah sonu gelirse. Yani anlayacağın istediğini desin salla. Moral bozma..dün doktora gittim çok erken gelmişsin dedi(bilmiyorlar ki heyecandan duramıyoruz)İlk gebeliğim o kadar da olsun yani cuma günü tekrar kan testi yaptır ve gel bakalım dedi artışa eğer 1000'lere çıkmışsa hcg kese görürüz ama şuan çok çok çok erken, dış gebelik falan bahsetti iyice insanı düşüncelerde çıkmaza sokuyorlar..
kimyasal gebelik dış gebelik vs.. korkularım hep bunlar zaten Allah korusun. İlk gebelik olunca daha hassas oluyoruz. forumlarda bakıyorum 2. ve 3. bebek için strese giriyorlar. haklılar ama çok şükür evlat sahibisiniz. biz tecrübseizler napalım.... moral bozuluyor illa ki elde değil ki canım. bu konuyla kalkıp bu konuyla yatıyorumCanım benim adetten 2 gün sonra gittim erken ama daha felan dedi neyse tahlil aldı 1977 çıktı hcg tabi benim de erken gitme sebebim daha önce kimyasal gebelik geçirdim ve ilk olacak inşallah sonu gelirse. Yani anlayacağın istediğini desin salla. Moral bozma..
Ayyýy hadi inşallah canımValla Allh izin verrse adetim 2 gun daha gelmzse insllh test yapicm
benim kuzenimde hiç bulantı olmamıştı, bünyeye göre değişir bir problem olacağını sanmam mide bulantısıyla.Merhabalar,
8 haftalık bebeğim ama geçen hafta mide bulantısından birşey yiyemezken bu hafta bulantım hiç olmadı 1-2 kere mide ekşimesi yaşadım. Acaba sorun mu var diye çok korkuyorum. 8. Haftada bulantısı kesilen var mı??
Ayyy bende de 27 sını bekliyorumBuraya not alıyorum eğer hamişsem belirtilerim buracıkta kalsın
Yorgunluk halsizlik
Göğüs hassasiyeti üzerine bile yatamıyorum şuan
Ağza acı su gelmesi sürekli geğirme hali
Ağızdaki acı tat
Kocaman sivilceler , kipriklerin belirginleşmesi
El ayak ateş basması
Ve en son bu sabah sol kasığıma iğne batar gibi oldu 4-5 kez
Eğer bunların hepsi psikolojikse benim zır deli olduğumu tasdiklettirmem lazım
Bat 27 Ağustos gergin bekleyiş devam ediyor
Ayyy bende de 27 sını bekliyorumiğnenin 10.günnde kasik batması ve ağrısı başladı hala devam ediyor ara ara yoğunlaşıyor ara ara batma oluyor geceleri bazen uyuyamiyorum kokularda biraz hassasiyetim var sanırım yoğun olarak sarı ve beyaz akintim var . Göğüs uçlarında kıpkırmızı ve sis ama çok hafif açıyorlar bakalım bende de heyecanlı ve stresli bekleyiş var
tatlım biliyorum kesinlikle elinde değil benden sonra evlenen herkesin bebişi oldu kimsenin bebişinde gözümüz yok Rabbim sağlık sıhhat versin ama. ben her duyuşumda ağlardım şunun bebeği olmuş bunun kızı oğlu olmuş dediler mi ağlardım. Ve bu ay tedaviye başlayacaktık biz ama Rabbim kendiliğinden verdi şükür . moralini yüksek tut değerlerin yükselsin.kimyasal gebelik dış gebelik vs.. korkularım hep bunlar zaten Allah korusun. İlk gebelik olunca daha hassas oluyoruz. forumlarda bakıyorum 2. ve 3. bebek için strese giriyorlar. haklılar ama çok şükür evlat sahibisiniz. biz tecrübseizler napalım.... moral bozuluyor illa ki elde değil ki canım. bu konuyla kalkıp bu konuyla yatıyorum
Geçen hafta çarşamba yani 14 Ağustos da adetim bitti ve ilişki yaşandı o günden beri mide bulantısı iştahsızlık baş ağrısı yaşıyorum ve bu iki gündür de bel ağrısı bacak ağrısı var ve arada bir kasık ağrısı oluyor düzensiz adet oluyorum ve 3 aylık bebeğim var hamile miyim acaba bütün duzenim dengem bozuldu bunu düşünmekten bu siteyi sürekli takip ediyordum ama bugün kayıt oldum nerden konu acilicagini bilmediğim için bu sorunun altına yazdım sorunumu lütfen bana da yardımcı olun lütfen ☹☹☹
tamam anlaştık moralim yüksek olacaktatlım biliyorum kesinlikle elinde değil benden sonra evlenen herkesin bebişi oldu kimsenin bebişinde gözümüz yok Rabbim sağlık sıhhat versin ama. ben her duyuşumda ağlardım şunun bebeği olmuş bunun kızı oğlu olmuş dediler mi ağlardım. Ve bu ay tedaviye başlayacaktık biz ama Rabbim kendiliğinden verdi şükür . moralini yüksek tut değerlerin yükselsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?