• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ikili tarama testi falan yaptıran var mı amacı ne bu testlerin bilgisi olan varsa yazabilir mi 🤔

Kuzum ben yaptırmadım çünkü yüzde yüz doğruluk payı yok. Olsa yaptırırdım. Zaten yaptırmasan bile doktor bebeğinin ense kalınlığını ultrasondan da ölçüyor. Eğer bebeği aldırmak istiyorsan ve sorun varsa bebekte işte o zaman o testler işe yarıyor. Doktorum bebeği aldırmayacaksan yaptırma dedi. Para kazanacağı halde bana yaptırma dedi. Yani o kadar gereksiz. Bebeğinde down sendromu hastalığı var mı diye bakıyor. Ama dedim ya sonuç yüzde yüz doğru değil. Ayrıca bebekte olmayan hastalık bile var denilebiliyor. Çünkü ölçümlerin doğruluk payı yok. Kuzenime bebeğin ciğerinde sorun var aldır dedi doktor. Aylarca ağladı. Bebek doğdu ve hiçbir sorunu yok maşallah. Yani çoğunlukla böyle boş üzüntüler yaşanıyor. Gereksiz bir test.

Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Hayırlı Cumalar kızlar 🌷🌷

Şöyle birşey canım benimde ilk gebeliğim olduğu için bir çok şeyi bilmiyorum doktorum bana ense kalınlığına ve cinsiyetine bakıcaz dedi extra birşey demedi zaten çocukta birşey çıksada hiç birşekilde o cana kıyamazsın kaldıki bi kaç doktora gitmek evet belki doğrudur ama fazlasıda kafa karışıklığı ben kendi doktorum için diyorum para için birşeyi yaptırmıyor bazı sağlık ocağında olan testleri bile git orda yaptır diyor yani özel hastahanedeki doktorlarında hepsi bir değil ben devlete bekarken gitmiştim bi sıkıntımdan dolayı ben bekar olduğum halde doktor bana çatala çık bakıcam dedi ve bekarım dediğim halde başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü çıktım odadan demem o ki özel veya devlet hepsi bir olmuyor doktorların .Rabbim evladına sağlık versin inşallah🙏🏻Bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻Tez zaman da isteyen herkesede nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻

Kuzum o testi hiç yaptırma. Doktor ultrasonda bile ölçüyor ense kalınlığını. Ben özel hastaneye gidiyorum. Doktor para alacağı halde bana önermedi. Kendi sağolsun ultrasondan ölçtü gayet iyi dedi. Sağlıklı bir bebek dedi çok şükür. Birçok akrabam arkadaşım yaptırdı ve olmayan hastalıkları söylediler, gebelik boyunca ağladılar, doğumdan sonra ise bebeklerde hiç sağlık sorunu olmadığı ortaya çıktı. Benim de ilk gebeliğim ama test yaptırmadım. Doktorum çok iyi. Sağolsun zaten ultrasona her girdiğimde ölçümleri yapıyor. Sen de ultrasonda girince doktorundan ölçüm iste. Ben istemeden doktorum kendi ölçüyor. Biraz doktordan da fark ediyor.

Kuzum o testi hiç yaptırma. Doktor ultrasonda bile ölçüyor ense kalınlığını. Ben özel hastaneye gidiyorum. Doktor para alacağı halde bana önermedi. Kendi sağolsun ultrasondan ölçtü gayet iyi dedi. Sağlıklı bir bebek dedi çok şükür. Birçok akrabam arkadaşım yaptırdı ve olmayan hastalıkları söylediler, gebelik boyunca ağladılar, doğumdan sonra ise bebeklerde hiç sağlık sorunu olmadığı ortaya çıktı. Benim de ilk gebeliğim ama test yaptırmadım. Doktorum çok iyi. Sağolsun zaten ultrasona her girdiğimde ölçümleri yapıyor. Sen de ultrasonda girince doktorundan ölçüm iste. Ben istemeden doktorum kendi ölçüyor. Biraz doktordan da fark ediyor.
Yok kuzum zaten ense kalınlığına bakıcaz dedi bana da sadece doktorum extra birşey söylemedi veya gerçekten extra bir paracı bir doktor değil özel hastahanede olmasına rağmen şükür ki dediğin gibi ultrasonda detaylıca anlatıyor zaten evet valla kuzum olmayan hstalığıda çıkartıyorlar bazen yanlışlıklar olabiliyor ama insan da doğuma kadar ölüp diriliyor Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı inşallah bakalım inşallah herşey yolundadır bayramdan sonra gidicez 🙏🏻🧿❤️

Yok kuzum zaten ense kalınlığına bakıcaz dedi bana da sadece doktorum extra birşey söylemedi veya gerçekten extra bir paracı bir doktor değil özel hastahanede olmasına rağmen şükür ki dediğin gibi ultrasonda detaylıca anlatıyor zaten evet valla kuzum olmayan hstalığıda çıkartıyorlar bazen yanlışlıklar olabiliyor ama insan da doğuma kadar ölüp diriliyor Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı inşallah bakalım inşallah herşey yolundadır bayramdan sonra gidicez 🙏🏻🧿
Doktorum bana dedi ki bir sorun olursa bebeği aldıracak mısın ben de asla dedim. O zaman gerek yok zaten yüzde yüz sonuç değil dedi. Evet doktor çok önemli kuzum. Bir arkadaşım burada çok önemli ve bilgili diye bilinen bir doktora gitti. Pişman oldu. Herkesin önerdiği o şahane olarak görülen doktor resmen saçma sapan şeyler söylemiş. Arkadaşım ağlayarak odadan çıkmış. Sonra devlet hastanesine gitti ve şuan çok memnun. Yani özel hastane doktoru bile her zaman iyi olmuyor. Biz şanslıymışız çok şükür. Bebeğim Rabbime emanet diyorum. Doktorum bu zamana kadar kötü bir şey demedi şükür. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ❤❤❤

Kızlar yumurtlama testlerini paylaşan arkadaşlar var. Ben o testlerden pek anlamadığım için yorum yapmıyorum. Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah 🌷🌷🌷❤ dualarım sizinle. Siz yeter ki stresten uzak durun ve bebek için ilişkiye girmeyin. Zevk almak için ilişkiye girin. Bebek için doğru zamanlarda ilişkiye girilince vücutta stres oluşuyor acaba tutacak mı diye ve doğru zamanda bile tutmuyor. Rabbim hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin.

Doktorum bana dedi ki bir sorun olursa bebeği aldıracak mısın ben de asla dedim. O zaman gerek yok zaten yüzde yüz sonuç değil dedi. Evet doktor çok önemli kuzum. Bir arkadaşım burada çok önemli ve bilgili diye bilinen bir doktora gitti. Pişman oldu. Herkesin önerdiği o şahane olarak görülen doktor resmen saçma sapan şeyler söylemiş. Arkadaşım ağlayarak odadan çıkmış. Sonra devlet hastanesine gitti ve şuan çok memnun. Yani özel hastane doktoru bile her zaman iyi olmuyor. Biz şanslıymışız çok şükür. Bebeğim Rabbime emanet diyorum. Doktorum bu zamana kadar kötü bir şey demedi şükür. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ❤❤❤
Aynen öyle kuzum kıyamayız ki canımız onlarda nasıl kıyar bir insan canına tabikidr her doktor bir olmuyor ama ben bekarken. Bi devlette doktora gittim pişman oldum birde evlendikten sonra başka özel muaynaneye gittim ablamın doktoruydu oda ondada saçma sapan şeyler söyledi bana ağlayarak çıktım ama şimdiki doktorumu eşim buldu 1 yıldan beride ona gidiyorum şükür şimdilik bi sıkıntım yok doktorla ilgili herşey Allah’tan dediğin gibi Rabbime emanet evlatlarımız sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻🙏🏻💕

E3D99837-E99E-462C-846C-49B429A79E6E.jpeg
Bi 20 dk sonra daha belirginleşti ilk anda çok net gözükmüyordu sizce hamilemiyim adet günğm bu güb

Kızlar bir sorum olacak. Adetime 10 gün var göğüslerimde dolgunluk vardı bugün yok şeffaf uzayan bir akıntım oluyor biraz. Bacaklarımın üst kısmı ağrıyor belimde ve başımda çok ağrım oluyor sizce tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Yumurtlama dönemim geçti ama anlayamadım. Nette hamilelik belirtisi de olabilir yazıyor ama bilemedim. Ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Kızlar bir sorum olacak. Adetime 10 gün var göğüslerimde dolgunluk vardı bugün yok şeffaf uzayan bir akıntım oluyor biraz. Bacaklarımın üst kısmı ağrıyor belimde ve başımda çok ağrım oluyor sizce tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Yumurtlama dönemim geçti ama anlayamadım. Nette hamilelik belirtisi de olabilir yazıyor ama bilemedim. Ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Peki bu ay yumurtladın mı 😇 bir kez yumurtlama oluyor diye biliyorum ama 🤔 yerleşme de olabilir ya da yumurtlama ..

Peki bu ay yumurtladın mı 😇 bir kez yumurtlama oluyor diye biliyorum ama 🤔 yerleşme de olabilir ya da yumurtlama ..
Evet yumurtlama oldu. Uzayan akıntı oldu değerlendirdik zaten Dr um belli günler vermişti adetin 10.12.14. Ve 16. Günleri yani 1 gün arayla ilişki. Ama yine böyle bir akıntı ama bu sefer az oldu. Yani farkına varmayabilirdim de

Herkese hayırlı bayramlar. Rabbim sevdiklerimizle mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin. Kesilen kurbanlarımız kabul olsun inşallah.

Bebek isteyen herkese Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin, gebe arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

❤❤🐏🐏😍😍❤❤🐏🐏😍😍

Back