• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin canm inşallah seninde rabbim gönlüne göre versin adetin geçtimi kendinde Bi farklılık hissediyorsan test yap bence
Gecikti 6 sinda oldum gecen ay tam tersi cok rahatim hic bisey hissetmiom adet olcak gibide degilim bole bombos ne hamile gibi ne adet olcak gibi bos bilemedim.s o kadar cok bkledim umut ettim ki belki bn inanmiorumdur hala.s

Kuzum döngum 38 gun olmus 45 46 gune kadar bklicem daha önce 1 kez 42gun adet oldum yine uzulmek istemiorum oyuzden bkleyim haftaya pazartesi yada en erken persembe gunu saglik ocagina kan vereyim diorum rahim filmi cekilcekti bu ay belki onun stresidir diorum . Umarim hamileyimdir 1 seneyi gecti bkleyeli.🤲😔
Anladım kuzum 😇 ayyyy inşallah hamilesindir 🙏🧿❤️ Bize de haber ver mutlaka olur mu 🙏

arkadaşlar merhaba, benim de reglime daha 3 gün var, bir haftaya yakındır ayaklarım çok üşüyor, yalnız ateşimi ölçüyorum 37 ile 37.5 arasında çıkıyor. bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor, adet öncesi belirtilerim bir hafta önce başladı, göğüsler olsun ağlamaklı ruh hali olsun, yorgunluk uyku hali olsun ama geçti reglime 3 gün kala. normalde regl günümde geçerdi. anlamadım yani kafam karışık yardımınıza ihtiyacım var..

arkadaşlar merhaba, benim de reglime daha 3 gün var, bir haftaya yakındır ayaklarım çok üşüyor, yalnız ateşimi ölçüyorum 37 ile 37.5 arasında çıkıyor. bir sıcak basıyor bir üşüme geliyor, adet öncesi belirtilerim bir hafta önce başladı, göğüsler olsun ağlamaklı ruh hali olsun, yorgunluk uyku hali olsun ama geçti reglime 3 gün kala. normalde regl günümde geçerdi. anlamadım yani kafam karışık yardımınıza ihtiyacım var..
İstersen bir test yap 😇

Gecikti 6 sinda oldum gecen ay tam tersi cok rahatim hic bisey hissetmiom adet olcak gibide degilim bole bombos ne hamile gibi ne adet olcak gibi bos bilemedim.s o kadar cok bkledim umut ettim ki belki bn inanmiorumdur hala.s
O zaman Bi test yap canm varsa çıkar adetin geçmiş beklemek düşünmek seni daha çok yıpratır benim Bi kızım var kızımdan sonra 10 yıl bekledim ikinciyi hayırlısı ne zamansa rabbim ozaman gönderiyor bol bol dua et umudunu kaybetme

Kizlar sizce varmi son 3 gun ben cok ince goruyorum sanki

Eklentiler

• 20190813_210214.jpg
    20190813_210214.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 80
Adetim bu sabah oldu kendimi cok kötü his ediyom kafam cok dolu piskolojim bozuluyo cok yordum beklmekten
Sabirla bkle bk hepimiz ayni durumdayiz rabbim insallah biz gibi bkleyen herkeze nasip eder annelik duygusunu . Bnde sen gibi iice kotulesmistim herseye agliodum 2 aydir sallamiorum biraz kndini birak doktora fln git bi sorun ne bksinlar kafani baska seylerle oyala uzulme.💕

O zaman Bi test yap canm varsa çıkar adetin geçmiş beklemek düşünmek seni daha çok yıpratır benim Bi kızım var kızımdan sonra 10 yıl bekledim ikinciyi hayırlısı ne zamansa rabbim ozaman gönderiyor bol bol dua et umudunu kaybetme
Ediorum dualarimi bklioruz sadece bakalim nolcak insallah guzel olur ya uzulmek istemiorum 42 . Gun yine olursam diorum testlere hep bosa para verdim ne gerek var diorum bakalim persembe cuma belki test alir denerim umarim guzel seyler olur. 😔💕

1 bucuk yil oldu evlendim basindan beri cocuk istiyorum bi hamilelik gecerdim onunda 7 haftalikken kalbi durdu aldirdim simdi tekrar istiyorum ama olmuyo doktura gidiyom bütün testlerimi yaptim bi sıkıntım olmadigini beklememi soyluyor dokturum buda beni her ay sitrese sokuyo

1 bucuk yil oldu evlendim basindan beri cocuk istiyorum bi hamilelik gecerdim onunda 7 haftalikken kalbi durdu aldirdim simdi tekrar istiyorum ama olmuyo doktura gidiyom bütün testlerimi yaptim bi sıkıntım olmadigini beklememi soyluyor dokturum buda beni her ay sitrese sokuyo
Allah alla asilama niye yapmamislarki bna bile doktor dedi rahim filmi yapalim dier ay asilama yapariz dedi dusun 1 yil oldu bizimde yeni gitmeye basladim doktora bn korkuorum bu film olayindan sansima olursa rabbim nasip ederse insallah hamileyimdir geciktim bu ay 6 da oldum gecen ay bide komik olan 19 da da film icin randevumuz var bnce baska bi doktora daha git biz 3 hastane gezdik esimle bu hastane cok ilgilendi umarim olur bekleyen herkezin saglikli hayirli yawrulari. Ama cidden baska bi hastane dene. Bebegin icinde uzuldum insallah rabbim nasip eder tez zamanda saglikli.🤲😔

Kızlar bişe soracam size ben temmuzun 24 adet oldum 6 gün sürdü adetim sonra ağustosun 3ünde elimin yarısından az kan ben adet oldum sandım ped koydum o pedle ertesi güne kadar durdum ertesi değiştirin dedim siyah çamur gbi gelmişti yeni ped kattım ve Snra hiç bişe gelmedi kızlar sizce ne olabilr normalde ağustosun 24 adet olmam lazm ama o adette değil di

Back