Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende bir kere yaşadım tedirgin olmuştum ama doktorum ara kanama olduğunu söyledi bende öyle biliyorum canım tabi senin ki belki başka nedendendir inşallah gönlünden geçen olur rica ederim

Adet oldum dedim ama pembe akıntı oldu nasıl deyim yumurta akı gibi cok acık pembe Bi akıntı ped hiç kan olmuyor anlamış değilim adet Bi tam sökülemedi

Canım kanamalı yumurtlama bu bence. Hemen değerlendir ilişkiye girin. Burada bir arkadaşımız bunu yaşadı ilişkiye girdi o ay hamile kaldı.

Arkadaşlar merhaba, benim bata 4 gün var yaptığım testte ikinci çizgi silik pembe şekilde çıktı.iki gündür kasık ağrılarım vardı bugün ise adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var.gün yaklaştıkça stres yaptım iyice testi tekrarlamak istiyorum ama enazından iki gün kalayı bekleyim diyorum daha net olsun diye.adet sancısına benzer sancı yaşaypta ve ayrıca testi benmki gibi olup hamile oldgugunu öğrenen var mı acaba?Bu bekleme sürecinde Yardımlarınızı rica ediyorum.testi de tekrar yüklüyorum

Eklentiler

• 1E4A1A79-7EE9-491D-8C9B-6856834CB3EF.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…