- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Bende bir kere yaşadım tedirgin olmuştum ama doktorum ara kanama olduğunu söyledi bende öyle biliyorum canım tabi senin ki belki başka nedendendir inşallah gönlünden geçen olur rica ederimHayatımda hic yasamadim boyle bir kanama ama hayirlisi olur insallah. Bir iki gun sonra yapmayı düşünüyorum. İnternette biraz arastirdim. Yerlesme kanamasi, ustune gorme vs bir cok sey okudum. Kafam o kadar karisti ki. Cok tesekkur ederim ilgin icin
Bende olmadı hamileyim şuan canımYerlesme kanaması herkesde olmasi gerekiyormu olmazsa anormal bir durummudur?
Hayirli olsun canim kac haftalikBende olmadı hamileyim şuan canım
8 haftalık olacak canım da biraz sorunlar var Salı günü nasipse izmire doktora gidicez dua edin güzel haberlerle gelelimHayirli olsun canim kac haftalik
Canım Rabbim yardımcın olsun güzel haberler alacaksın inşallah içini ferah tut8 haftalık olacak canım da biraz sorunlar var Salı günü nasipse izmire doktora gidicez dua edin güzel haberlerle gelelim
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirimCanım Rabbim yardımcın olsun güzel haberler alacaksın inşallah içini ferah tutDualarım seninle
Yerleşme kanaması olabilir canımAdet oldum dedim ama pembe akıntı oldu nasıl deyim yumurta akı gibi cok acık pembe Bi akıntı ped hiç kan olmuyor anlamış değilim adet Bi tam sökülemedi
Tam adet fikrine kendimi alıştırıyorum gelmiyor şimdi bunu düşünürüm kesin gelir. Belirsizlik cok kötü bişey ya cok sagol canım inşallah öyledir saol cevap verdiğin içinYerleşme kanaması olabilir canım
Yerlesme kanaması herkesde olmasi gerekiyormu olmazsa anormal bir durummudur?
Ne kadar zaman oldu? Leke geleliTam adet fikrine kendimi alıştırıyorum gelmiyor şimdi bunu düşünürüm kesin gelir. Belirsizlik cok kötü bişey ya cok sagol canım inşallah öyledir saol cevap verdiğin için
Canım kanamalı yumurtlama bu bence. Hemen değerlendir ilişkiye girin. Burada bir arkadaşımız bunu yaşadı ilişkiye girdi o ay hamile kaldı.arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen
8 haftalık olacak canım da biraz sorunlar var Salı günü nasipse izmire doktora gidicez dua edin güzel haberlerle gelelim
Canım kanamalı yumurtlama bu bence. Hemen değerlendir ilişkiye girin. Burada bir arkadaşımız bunu yaşadı ilişkiye girdi o ay hamile kaldı.
Dün adetim tam 2 gün gecikmişti bende peceteyle silince farkettim sıçonra ped koydum filan bişey yok suan halaNe kadar zaman oldu? Leke geleli
yerleşme kanamasıdır insallah canımmmmmmmmDün adetim tam 2 gün gecikmişti bende peceteyle silince farkettim sıçonra ped koydum filan bişey yok suan hala
Ayy hiç duymadim daha neler duycam ki
yaptım az once negatıfBen de göremedim...inşallah çıkar canım sabah...ama eğer varsa 3 gün kala akşam da yapılsa çıkıyor.
Ben de o hamile arkadaşımda ilk kez duymuştum. O ay gebe kaldı. Hemen değerlendir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?