• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sanki çok silik şekilde var gibi. Bat ne zaman?
Canım bence o aynı testi bide aydınlıkta çek sanki ben görüyor gibi oldum
6sında ....canım,sen öyle deyince tekrar baktım var gibi geldi bana da....yarım bıraktığım vitaminlerim var,bu durum olası diye kullanamıyorum.bir belli olsaydı.......

Sanki loş Işık’ta daha net g

6sında ....canım,sen öyle deyince tekrar baktım var gibi geldi bana da....yarım bıraktığım vitaminlerim var,bu durum olası diye kullanamıyorum.bir belli olsaydı.......

Sanki loş Işık’ta daha net g
Vitaminlerin zararı olmaz bence ama yine de sen bilirsin. Testi adet gününde yada 1 gün kala tekrar yap bence

Bende tesetturluyum 🤣 2 parca fazla kumaş koyuyorlar diyefoyati ekliyorlarda ekliyorlar . Tunikler lc waikide 80den başlıyor güzel şeyler var bulabilirsin ben eşimin işi gereği hatay arsuzda yaşıyorum ve burda imkanı yok tesettüre dair hiçbirşey bulamazsın ilk evlenip geldiğimde toplu iğne sordum eşarbı takmak için adam one dedi bana. Her zaman ıskenderuna gitmeye vaktim olmuyor avmler çok pahalı bende sefa merveden sipariş veriyorum alacaklarımı ve aklınızda bulunsun kızlar internet sitelerinde lc waikide özellikle bedeninizi tam olarak biliyorsanız internet sitesinden sipariş verin orda daha ucuz oluyor baya hemde. Defactonun internet sitesinde açıklar için kısa tulumlar var tunik yapıp giyebilirsin 😂

Ben iskenderunluyum iskenderunda oturuyorum 😍😍 ayy çok mutlu oldum yaaa 😍😍 kuzum ben de netten alışveriş yapıyorum. Az önce bayramlık sipariş ettim. Pahalı şeyleri almak istemiyorum çünkü bebişin de masrafı çok olacak. Ama jean tulum almazsam olmaz 😍😍😍 tesettür kıyafetlerini ya instadan ya da sefamerveden alıyorum. Çok uygun. Ama bazı markalar inadına aşırı pahalı ve gereksiz.

gonca1907 gonca1907 canım gittinmi doktora ?

Gittim kuzum maşallah süphanallah bebiş sağlıklı😍 doktor ve ben pipisini gördük sanki😂 3 hafta sonra cinsiyeti tam belli olur belki o kordon olabilir dedi doktor. Ölçümlerini yaptı maşallah iyi dedi. Ama ben çok stresliymişim 😁😁😁 doktor sakin ol sorun yok rahat ol dedi. Rabbim bu zamanları sana da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin kuzum 😍😍😍

goncam gittinmi doktora gonca1907 gonca1907
Chocolata_zeynep Chocolata_zeynep canım seni de merak ediyorum
yazın oldumu bize

Kuzum maşallah süphanallah bebiş sağlıklı kuzum. Doktor erkek olabilir %80 dedi 😍😂 bir pipi gördük sanki🤣🤣 çok stresliymişim o yüzden sakin ol rahat ol dedi. Bebeğin iyi olduğunu duyunca rahatladım.

Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah canım benim 💗💗🤲🤲🤲

Ben iskenderunluyum iskenderunda oturuyorum 😍😍 ayy çok mutlu oldum yaaa 😍😍 kuzum ben de netten alışveriş yapıyorum. Az önce bayramlık sipariş ettim. Pahalı şeyleri almak istemiyorum çünkü bebişin de masrafı çok olacak. Ama jean tulum almazsam olmaz 😍😍😍 tesettür kıyafetlerini ya instadan ya da sefamerveden alıyorum. Çok uygun. Ama bazı markalar inadına aşırı pahalı ve gereksiz.
Ay gerçektenmi 😂😂 tesadüfe bak .primall güzel şeyler var . Hangi hastaneye gidiyorsun kaç haftaliksin 😂

Gittim kuzum maşallah süphanallah bebiş sağlıklı😍 doktor ve ben pipisini gördük sanki😂 3 hafta sonra cinsiyeti tam belli olur belki o kordon olabilir dedi doktor. Ölçümlerini yaptı maşallah iyi dedi. Ama ben çok stresliymişim 😁😁😁 doktor sakin ol sorun yok rahat ol dedi. Rabbim bu zamanları sana da nasip etsin isteyen herkese nasip etsin kuzum 😍😍😍
Ay maşallah çok sevindim kuzum❤️Amin inşallah valla randevumu bile birkaç gün daha erkene almayı düşünüyorum😂2020 erkek senesi diyorlar geneli hep erkek ama. Sağlık olsun bende öyle hissediyorum ama görücez bakalım 😂🙏🏻benimde aklıma saçma sapan şeyler geliyor bazen ve kendimi tutamayıp ağlıyorum Rabbim sağlık versin meleklerimize inşallah🙏🏻🙏🏻

Ay gerçektenmi 😂😂 tesadüfe bak .primall güzel şeyler var . Hangi hastaneye gidiyorsun kaç haftaliksin 😂

Evet primall güzel ve marka çeşidi çok. Gelişim hastanesi doktor Ozan Turgut ve çooooook memnunum kuzum çok şükür 🤲🤲😍 15. haftamdayım😘😘

Ay maşallah çok sevindim kuzum❤Amin inşallah valla randevumu bile birkaç gün daha erkene almayı düşünüyorum😂2020 erkek senesi diyorlar geneli hep erkek ama. Sağlık olsun bende öyle hissediyorum ama görücez bakalım 😂🙏🏻benimde aklıma saçma sapan şeyler geliyor bazen ve kendimi tutamayıp ağlıyorum Rabbim sağlık versin meleklerimize inşallah🙏🏻🙏🏻

Kuzum stres bebeği çok etkiliyormuş o yüzden sakin kalmaya karar verdim. Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. Ama ben rüyamda erkek görmüştüm içime erkek doğuyordu. Ki ben kız istiyorum 😁😁😂😂 hayırlısı olsun 😊🤗🤗

Evet primall güzel ve marka çeşidi çok. Gelişim hastanesi doktor Ozan Turgut ve çooooook memnunum kuzum çok şükür 🤲🤲😍 15. haftamdayım😘😘
Şükür rabbim devamını getirsin sağ salim kucaklarimza alalım yavrularımızı. Bende palmiye özge karagöze gidiyorum bende çok memnunum . Bak ben şuan 20 hafta olduk önce kıza benziyor dedi ilk zaman sonra 15. haftalik falandım erkeğe benziyor dedi 17. Haftada kesin kız olduğunu söyledi 😂😂 ve ben sürekli erkek bebek görüyordum rüyamda sürekli ve etrafımdaki herkes de öyle kizim oluyor bak 🤣🤣 belki kızdır . Bide erkek iriliginden de belli oluyor 😂

Kuzum stres bebeği çok etkiliyormuş o yüzden sakin kalmaya karar verdim. Sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. Ama ben rüyamda erkek görmüştüm içime erkek doğuyordu. Ki ben kız istiyorum 😁😁😂😂 hayırlısı olsun 😊🤗🤗
Aynen öyle çok etkiliyor kuzum ama bazen elde olmuyor işte nedense ya 😥Aynen öyle sağlıklı olsunlar da bende kız istiyorum eşimde ama nasip ve sağlıklı olsun 🙏🏻

İlk test sabah ilk idrarım
İkinci de meraktan bir kez daha yaptım sıkışık idrara sizde görüyormusunuz cizgiyi

Eklentiler

• IMG_20190802_094950.jpg
    IMG_20190802_094950.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20190802_143448.jpg
    IMG_20190802_143448.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 64
Şükür rabbim devamını getirsin sağ salim kucaklarimza alalım yavrularımızı. Bende palmiye özge karagöze gidiyorum bende çok memnunum . Bak ben şuan 20 hafta olduk önce kıza benziyor dedi ilk zaman sonra 15. haftalik falandım erkeğe benziyor dedi 17. Haftada kesin kız olduğunu söyledi 😂😂 ve ben sürekli erkek bebek görüyordum rüyamda sürekli ve etrafımdaki herkes de öyle kizim oluyor bak 🤣🤣 belki kızdır . Bide erkek iriliginden de belli oluyor 😂
Amin 🙏🏻ananasa etrafımda herkes erkek diyor bende öyle hissediyorum rüyamda da erkek gördüm sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil😇🙏🏻Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻

Doktor kordon da yanıltıyor dedi. Kuzenim diyor ki bu kollar erkek kolu maşallah 😂😂 ama bizimki sporcu olacak sanırım boksör gibi poz vermişti 😂😂 palmiyedeki doktorlar da iyi ama ben de memnun olduğum için doktorumu değiştirmedim. İlk öğrendiğimden beri ona gidiyorum. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil kuzum sana da maşallah 😍

Aynen öyle çok etkiliyor kuzum ama bazen elde olmuyor işte nedense ya 😥Aynen öyle sağlıklı olsunlar da bende kız istiyorum eşimde ama nasip ve sağlıklı olsun 🙏🏻
Stresli olduğun zamanlar dua et kuzum. Bebek etkilenmesin. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Biz de kız istedik ama 3 hafta sonra tam belli olacak😁😍😂

Stresli olduğun zamanlar dua et kuzum. Bebek etkilenmesin. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Biz de kız istedik ama 3 hafta sonra tam belli olacak😁😍😂
Öyle yapıyorum kuzum en azından rahatlıyorum o zaman şükürler olsun 🙏🏻Aman sağlıklı olsunlar da kuzum 💕

Back