Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde sabah 7de yaptığım ilk şey 2gündür olduğu gibi bembeyazdı, dedim busefer sonradanda çıkmıcak kesin hayalet çizgi demiştim ama saatler sonra yine belirmiş, gerçi 2gündür çıkan hayaletlere nazaran daha bi belirsiz ama olsun enazından çıkmış diye avutuyorum kendimi
Üstteki sabahki,
Alttaki şimdiki hali
Gerçi fotoda çizgi pek belli olmamış sanırım, ışığa tutunca görebiliyorum ben

bende adetıme 5gun kala dün akşam yatmadan once yaptım hıc aklımda yokken burda okurken gaza geldımya hayalet cızgı gordum kafayı yemıste olabılırım tabi bana mı oyle gelıuor sizce??bıde yarın sabah yapacam ılk idrarla ama karnım agrımaya başladı regl sancısı gıbı sizce varmı burda bişeyy

Eklentiler

• 8686E02B-BF95-4F77-85DD-14C650FFE751.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu çizgileri ben de görüyorum.benimkilerin aynı...kan verdim 1 saat önce...mailime sonuç gelecek.böyle çizgi beklemekten şaşı olucam yoksa.adamakıllı çıksın ne varsa:)

Kırmızıyı çizmeden atsan bir de canım?

Kırmızıyı çizmeden atsan bir de canım?
arkadasıma gonderdım yok dedı bende anlayamadım yarın sabah bıdaha yapacam ama bu dun akşamdı yatmadan once yarın 3gün kala olan olacak

Eklentiler

• D31C9CE5-6A43-4AF1-A84C-3D8AD784652F.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 86
Ben de Bata 4 gün kala bu sabah yaptım kızlar ikinci cizgi silik şekilde gibi geldi bana acaba öyle mi?bir de karnım şiş ve kasıklarımda ağrı var iki gündür

Eklentiler

• 8205DD6F-9934-4616-8606-5947BC2819AC.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 76
arkadasıma gonderdım yok dedı bende anlayamadım yarın sabah bıdaha yapacam ama bu dun akşamdı yatmadan once yarın 3gün kala olan olacak
Ben de göremedim...inşallah çıkar canım sabah...ama eğer varsa 3 gün kala akşam da yapılsa çıkıyor.

Ben de Bata 4 gün kala bu sabah yaptım kızlar ikinci cizgi silik şekilde gibi geldi bana acaba öyle mi?bir de karnım şiş ve kasıklarımda ağrı var iki gündür
Canım kan ver netleştir hayırlısı olsun var gibi benimde böyleydi adet gününe kadar koyulaşmasana bak o gün de kan testi yaptır sağlıcakla kucağına Alman nasip olsun inşallah

arkadaslar merhaba, gebelik istiyorum. Adetime 8 9 gün var. Bugün lekelenme yaşadım. Açık pembe olarak. Peçete geliyor ama adet gibi degil. Sizce üstüne görme, yerlesim kanamasi vs. Böyle mi oluyor aranizda daha once yasayan var mi. Bittiginde test yapıcam ama suan cok meraktayim. Ve coook sicak basiyor gercekten iki gündür fena halde sicaklik yasiyorum. Bir kac gun kramplarim oldu. Ama dedigim gibi adet gibi degil cunku sabahtan beri azicik bir lekelenmem oldu devami yok. Daha once yasayaniniz varsa bana yardimci olur musunuz lutfen

Canım bu yumurtlama kanaması olabilir ara kanama yani bazen bazı aylar olabiliyor bu kadar erken yerleşme olurmu bilmiyorum test yap yine de sen için rahatlar Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah

Canım bu yumurtlama kanaması olabilir ara kanama yani bazen bazı aylar olabiliyor bu kadar erken yerleşme olurmu bilmiyorum test yap yine de sen için rahatlar Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah

Hayatımda hic yasamadim boyle bir kanama ama hayirlisi olur insallah. Bir iki gun sonra yapmayı düşünüyorum. İnternette biraz arastirdim. Yerlesme kanamasi, ustune gorme vs bir cok sey okudum. Kafam o kadar karisti ki. Cok tesekkur ederim ilgin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…