canım aslında yaptım 6 gün kalaInsallah canim adet gununde hamile oldugunu ogrenirsin
Ovulasyon testi yaptinmi cnm
Insallah bu sefer hamile kalirsin surekli msjlarinizi okuyorum arar ara msj atiyorumda bu topige kendim icin ne kadar istiyosam sizin icinde okadar istiyorum cnm bnmcanım aslında yaptım 6 gün kala
ama çok da belirgin çıkmamıştı
resmini ekleyeyim sana
Aynen cnm, önemli olan kırmızıları görmemek, testte çıkmayadabiliyor ne örnekler okudum bende herkezin yaşadıkları farklı artık bunu anladık yani, kıyaslama yapmak yanlış elbette oyüzden☺ayy bal damlıyor kuzum ağzından
keşke kuzum keşke
atmadım testi çekmecede
şimdi işteyim
gidince eve bakayım nasıl oldu
bazen diyorum 3 gün kaldı varsa da daha belirgin çıkmazmıydı
ama burda bi arkadaş adet günü bembeyaz bir test sonrasında 2 gün sonra silikle öğrenmişti
ve nice örnek var böyle
bakayım zaten kaldı 3 hergün yaparım test nasılsa
sen nasılsın kuzum kaç kaldı bata
sende takma kuzum zaten güzel güzel geziyorsunuz instada görüyorum
rahat olalım boşver
yoksa gerçekten olacağı varsa da olmuyor biliyorsun
çok teşekkür ederim kuzumInsallah bu sefer hamile kalirsin surekli msjlarinizi okuyorum arar ara msj atiyorumda bu topige kendim icin ne kadar istiyosam sizin icinde okadar istiyorum cnm bnm
Canım ya bende çok hayali bir çizgi görüyorum acaba baya da bir baktım ama inşallah gelmiştir meleğinGünaydın kızlar
Bugün bata 3 var sabah test yaptım ama yine birşey göremedim
Ekliyorum buraya da
canım inşallah gönlüne , gönlümüze göre olurAynen cnm, önemli olan kırmızıları görmemek, testte çıkmayadabiliyor ne örnekler okudum bende herkezin yaşadıkları farklı artık bunu anladık yani, kıyaslama yapmak yanlış elbette oyüzden☺
Bende iyiyim gayet,ne belirti arıyorum kendimde nede batı takip ediyorum, unuttum kaçında başlıycanı inat ettim takvimede girmiyorum adete şukadar var dedikçe bende stres başlıyordu çünkü en iyisi hiç bakmamak dedim, heycanlı oluyor, ama 10günden az kalmış olması lazım10lu testimi sipariş ettim yarın gelirse yarından sonra yapmaya başlarım bende
Geçen ay Dr yumurta çatlamış dediği gün değerlendirdiğimizde pekte ümidim yoktu, olmadıda zaten, ama bu ay yumurtlama günlerini adetin 3.cü günü gittiğimde ,ultrason bakmıştı yine temiz dedi, hormon bakalım diye test yaptırdık, ama malesef sonuç öğrenmeye gidemedim, ertesi gün gel dedi gittiğimde yoktu Dr bidahada gidemedik, Dr tarih söylemişti yumurtlamayla ilgili değerlendirin şu günleri diye gelmene gerek yok ogünleri gün aşırı deneyin demişti, tamda değerlendirdik, yumurtlama 2gün öncesi, tam günü ve ertesi günü oldu(bu tamamen bebek odaksızdı hatta kafamda yoktu bile taki eşim iş bittikten sonra altıma yastığı uzatana kadarozaman aklıma geldi, demekki o unutmamış bebek odaklı çalışıyomuş), bide bu sabah ilişki oldu yine bebek odaksızdı çünkü eşime yumurtlama dönemin bittiğini söylemiştim artık yapmasakta olur demiştim
Bu arada sabah yapılan ilişkilerde daha fazla tutma ihtimali olduğunu bi uzmandan dinlemiştim yeni evlendiğim yıl, ilk çocuktada hep sabahları yapardık 7gibi 6gibifalan, eşimin aklına o gelmişte bu ay sabahları yapalım demişti öyle denedik bide yani, bakalım nasip hiç belirtim yok yine, göğüslerimdeki ağrı başladı bitek, akıntım hiç yok, bu göğüs ağrısıda artık yanıltıyor beni, adete yakın olurdu ama yine çok erken başladı, kimyasal olduğu zamanda bu kadar erken başlamıştı göğüs ağrım, hayırlı herşeyin olmassada durmak yok yola devam cnm
kuzum eşimin haberi yoktu yaptığımdan olursa süpriz yaparım diyeCanım ya bende çok hayali bir çizgi görüyorum acaba baya da bir baktım ama inşallah gelmiştir meleğinTest yanındaysa baksana varsa biraz daha koyulaşıyor genelde
kuzum eşimin haberi yoktu yaptığımdan olursa süpriz yaparım diye
yapıp çekip hemen çekmeceye attım işe geldim
gider gitmez bakıcam kuzum bakalım değişiklik varmı
yarın sabah bi daha yaparım varsa zaten hayaletse eğer belirgin olur belki
Biraz üzerinde oynadım biraz belli oldukuzum eşimin haberi yoktu yaptığımdan olursa süpriz yaparım diye
canım yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederimBiraz üzerinde oynadım biraz belli oldu
İnşallah tatlım ben var gibi hissediyorum sanki sende ümitlendirmek istemem ama koyulaşacak gibi adetin geçti micanım yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim
bende biraz da olsa gördüm şimdi
keşke yarın koyulaşsa
zaman geçse de sabah olsa
Ay hadi inşallah şuan hepimiz senin teste yoğunlaştıkkuzum eşimin haberi yoktu yaptığımdan olursa süpriz yaparım diye
3 gün kaldı kuzumİnşallah tatlım ben var gibi hissediyorum sanki sende ümitlendirmek istemem ama koyulaşacak gibi adetin geçti mi
oy canımmm inşallah yaaAy hadi inşallah şuan hepimiz senin teste yoğunlaştıkİnşallah meleğin gelmiştir kuzum ❤bi program var bende onunla bi bakayım atarım buraya
İnşallah kuzumoy canımmm inşallah yaa
bakalım sabah belli olur
heyecanlıyım
Ben 1 gün falan varken öğrendim canım önce ovulasyon testinin çok koyu çıkmasından şüphelendım öyle gecenin 12sinde nöbetçi eczaneye gittim test aldım geldim 4 5 gibi yaptım yatmadan önce çıktı zaten biri ovulasyon biri gebelik3 gün kaldı kuzum
inşallah canım inşallah
sizler kaç varken öğrendiniz kızlar unuttum ben
Sanki burda var bir çizgi kuzum inşallahİnşallah kuzum ❤
tüh keşke yanıma alsaydım ovulasyonBen 1 gün falan varken öğrendim canım önce ovulasyon testinin çok koyu çıkmasından şüphelendım öyle gecenin 12sinde nöbetçi eczaneye gittim test aldım geldim 4 5 gibi yaptım yatmadan önce çıktı zaten biri ovulasyon biri gebelik Eki Görüntüle 2293562 Eki Görüntüle 2293563
ayy keşke kuzummm yaaaSanki burda var bir çizgi kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?