Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bata 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı diğer testlerde özellikle bebetime marka olanda silik çizgileri gayet net gördüm ona istinaden gittim bata 5 gün kala kan verdim ama 0.1 cıktı acaba yükselir mi sizce bu arada bugün itibariyle 3 gün kaldı adet günü mü gidip kan versem gecikmeyi mi beklesem

Şu an hamile misin cnm yani o kirpik karışmasından sonra mi ogrendin
Bana sormak istedin sanırım canım ama yanlış yere yazdım evet hamıleyım Allah izin verirse evet kirpiklerinin karıstıgını hamıle olmadan önce öğrendim

Tsh değerim 6,85 hamileliğe engel mi bu durum
Canım kesinlikle gitmelisin doktora
Benim değerim 4 olmasına rağmen , doktor gebelik istiyorsan bu değer 2.5 in altında olmalı diyerek ilaç verdi bana şuan 75 mg ilaç kullanıyorum sürekli kontroldeyim
Ve gebelik başlayınca hemen gel doz ayarlaması yapalım dedi
Gebeliğe engel bir durum , yüzde 100 değil ama ihtimal bile olması önemli bence
Çünkü bebeğin kalbinin durmasına bile sebep oluyormuş

Tsh değerim 6,85 hamileliğe engel mi bu durum
Ben anlatayım canım bu sorunum vardı doktor bu yüzden gebe kalamıyor olabilirsin dedi 1. Senemize girecek olmamıza rağmen bebeğimiz olmamıştı tsh değerim ayni senin gibi cikti sonra ilaca başladık önce 25mg sonra 50 mg ve tsh değerim 3e düştü 2 ay içinde ve o ay ben hamile kaldım ve d3 vitaminide etkiliyor . Gebelik ilerledikçe çocuk sürekli senden aldığı için yükselme yapıyor tsh şuan 4 buçuk aylık hamileyim. 75 mg kullandım ve şuan 100mg kullanıyorum her ay takip ediliyorum bakılıyor ona gore doz ayarlanıyor. Şuan için 100mg ilaç yetiyor

Günaydın kızlar
Bugün bata 3 var sabah test yaptım ama yine birşey göremedim
Ekliyorum buraya da

Eklentiler

• 8F445BEC-8860-496F-84C6-57B311D07609.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 3CB97EF5-DAD7-48BE-A1B9-544CC7393F1C.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 67
  • B7E53041-AA9C-4896-B387-1584B2E6C3C1.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızlar
Bugün bata 3 var sabah test yaptım ama yine birşey göremedim
Ekliyorum buraya da
Cnm fotoyu yaptıktan sonra hemenmi çektin yani 5dk sonra falanmı, yazmıycaktım ama dayanamadım, sanki beyaz hayalet çizgin çıkmış gördüm sanki bikaç gün sonra silikte olsa görünücek gibi his girdi içime
Çok istiyorum seninde muradına tez vakit ermeni, dualarım seninle

kuzum hemen çektim
hatta eşimden gizli yaptığım için bekletemedim bile hemen çekip çekmeceye attım
inşallah kuzum ya ben çok bişey göremiyorum böyle silik çizgiler falan anlamıyorum belkide
bakalım yarın yine yapıcam nasılsa test bol bayatlamasın
ama bu ay yumurtlama günlerini hiç düzgün değerlendiremedik biliyormusun
çok alakasız zamanlarda oldu
olursa şaşırıcam

Valla bebişin ne zaman tutucağı hiç belli olmuyor, yumurtlama günü diye belirlenen günlerde yapıpta sonuç alamayıp en alakasız zamanda birliktelik olupta erken döllenmeyle gebeliğini öğrenen arkadaşımdan bahsetmiştim bizaman önce, oyüzden gerçekten ümidini kaybetme, bu ay gayet relaxsın görüyorum çok güzel böyle devam et, test bolsa yap tabi, inşallah görürsün bu ay, bende bugün çoklu test alıcam netten bulunsun evde,belki bata yaklaşırken bende yaparım
Bu arada testini akşama tekrar kontrol et bakalım öyle beywz hayalet çizgi olunca akşamına biraz kırmızı gibi oluyodu bende, şu sonki kimyasalda mesela 7gün önceden yapmıştım hatırlarsan çizgim öncesinde beyazdı yeri belliydi sonra biraz zorda olsa görünen silik kırmızı olmuştu, okadar erken ne diye yaptıysam töbe töbe

Bak seninkinede filtreyle baktım, bende kendime baktığımda anca filtreyle görünmüştü yani

ayy bal damlıyor kuzum ağzından
keşke kuzum keşke
atmadım testi çekmecede
şimdi işteyim
gidince eve bakayım nasıl oldu
bazen diyorum 3 gün kaldı varsa da daha belirgin çıkmazmıydı
ama burda bi arkadaş adet günü bembeyaz bir test sonrasında 2 gün sonra silikle öğrenmişti
ve nice örnek var böyle
bakayım zaten kaldı 3 hergün yaparım test nasılsa
sen nasılsın kuzum kaç kaldı bata
sende takma kuzum zaten güzel güzel geziyorsunuz instada görüyorum
rahat olalım boşver
yoksa gerçekten olacağı varsa da olmuyor biliyorsun

Evet anladım sonuçları haftaya göstercem muhtemelen.. bizde 6 aydır uğraşıyoruz olmuyordu anladım teşekkür ederim

Anladım canım hayırlı olsun öncelikle teşekkür ederim bilgilendirdiğini için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…