- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım bekle bakalım belki var ama çıkmıyor hiç belli olmaz hayırlısı olsun gelsin meleğin inşallahDaha 4 varya goncam haklısın
Bide bu testleri sevmedim ben yumurtlamayı bile hiç net göstermiyordu
Biraz daha bekleyeyim normal test alırım
Gerçi bu aydan hiç ümitli değilim ama neydiii hiç ümidimizin olmadığı anda geliyordu bebeklerimiz
İnşallah koyulaşır kuzum erken gebelik testi yokmuydu bunların yanındaOzaman ben biraz daha bekleyeyim kuzum
Çünkü benim adete daha 4 gün var
Bakayım koyuşaşırsa giderek ümitlenirim
Hayırlı olsun canm kan ver netleştir bence adet ağrısı normal yerleşme evresinde şuan ani hareketlerden kaçın korkma meleğin seninle inşallahKızlar adetime 3 gün var. İki gün önce ve bugün test yaptım yeterince koyulaşmış mı? Adet ağrılarım var korkuyorum kimyasal olmasından. İlki iki gün önceki diğeri bugünkü.
Kızlar adetime 3 gün var. İki gün önce ve bugün test yaptım yeterince koyulaşmış mı? Adet ağrılarım var korkuyorum kimyasal olmasından. İlki iki gün önceki diğeri bugünkü.
Canım kirpik karısması da bır nevi hamılelık belırtısı bu ay kendimde gördüm bu olayıHanimlar ben bu kirpik karışmasını anlayamadim nasıl oluyo
Yani kirpiklerin çapraz çapraz olmasi miCanım kirpik karısması da bır nevi hamılelık belırtısı bu ay kendimde gördüm bu olayı
Fazlalaşıyor karısıyor böyle üst üste kirpik cıkıyor benım normalde cok azdır kirpiğim ama bu ay cogaldıgını ve karıştığını farkettımYani kirpiklerin çapraz çapraz olmasi mi
Canım sende ağrı var mı benim kasık ağrım var sol tarafta |
Yoktu kuzum bana yollamamışlar hainlerİnşallah koyulaşır kuzum erken gebelik testi yokmuydu bunların yanında
İnşallah canımmmMerhaba aranıza yeni katıldım inşallah en kısa zamanda bebiş haberleri alırız
Evet canım her türlü agrı oldu hala da oluyor
Canım sende ağrı var mı benim kasık ağrım var sol tarafta
Benimde alt kirpigim cok az ve cansizdi belirginleşti ve cok cikti adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyimFazlalaşıyor karısıyor böyle üst üste kirpik cıkıyor benım normalde cok azdır kirpiğim ama bu ay cogaldıgını ve karıştığını farkettım
Rabbim sağlıkla kucağımıza versinEvet canım her türlü agrı oldu hala da oluyor
Yanı buna kesin bir sey diyemem ama ben adete 1 kac gun kala cok karışık kirpiklerim olduBenimde alt kirpigim cok az ve cansizdi belirginleşti ve cok cikti adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyim
İnşallah canımmm
Hoşgeldin bu arada
Ne zamandır istiyorsun canım bi de adete ne kadar var test falan yaptınmı
Insallah bu ay olmustur yaYanı buna kesin bir sey diyemem ama ben adete 1 kac gun kala cok karışık kirpiklerim oldu
Bizimde 3-4 aydır kuzumİlk kez bu ay denedik daha taze heyecan
Bat yarın heyecan dorukta
Test yaptım birkaç gün önce ama erken gebelik testi yapmam gerekiyormuş bilmiyordum
Zaman geçmiyor resmen siz ne zamandır istiyorsunuz
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerinizi alırızBizimde 3-4 aydır kuzum
Bende test yaptım bugün 4 gün kalmıştı adete ama çıkmadı
Yarın yeniden yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?