Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bekle bakalım belki var ama çıkmıyor hiç belli olmaz hayırlısı olsun gelsin meleğin inşallah

Kızlar adetime 3 gün var. İki gün önce ve bugün test yaptım yeterince koyulaşmış mı? Adet ağrılarım var korkuyorum kimyasal olmasından. İlki iki gün önceki diğeri bugünkü.
Hayırlı olsun canm kan ver netleştir bence adet ağrısı normal yerleşme evresinde şuan ani hareketlerden kaçın korkma meleğin seninle inşallah

E="Aslisaray, post: 60685963, member: 940025"]
Hanimlar ben bu kirpik karışmasını anlayamadim nasıl oluyo
[/QUOTE]
Canım kirpik karısması da bır nevi hamılelık belırtısı bu ay kendimde gördüm bu olayı

Fazlalaşıyor karısıyor böyle üst üste kirpik cıkıyor benım normalde cok azdır kirpiğim ama bu ay cogaldıgını ve karıştığını farkettım
Canım sende ağrı var mı benim kasık ağrım var sol tarafta

Benimde alt kirpigim cok az ve cansizdi belirginleşti ve cok cikti adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyim
Yanı buna kesin bir sey diyemem ama ben adete 1 kac gun kala cok karışık kirpiklerim oldu

İnşallah canımmm
Hoşgeldin bu arada
Ne zamandır istiyorsun canım bi de adete ne kadar var test falan yaptınmı

İlk kez bu ay denedik daha taze heyecan
Bat yarın heyecan dorukta
Test yaptım birkaç gün önce ama erken gebelik testi yapmam gerekiyormuş bilmiyordum
Zaman geçmiyor resmen siz ne zamandır istiyorsunuz

İlk kez bu ay denedik daha taze heyecan
Bat yarın heyecan dorukta
Test yaptım birkaç gün önce ama erken gebelik testi yapmam gerekiyormuş bilmiyordum
Zaman geçmiyor resmen siz ne zamandır istiyorsunuz
Bizimde 3-4 aydır kuzum
Bende test yaptım bugün 4 gün kalmıştı adete ama çıkmadı
Yarın yeniden yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…