Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet tarihine göre diye biliyorum kuzum ama ben geç döllenme olmuşum o yüzden doktor 10 gün sonraya değiştirdi adet tarihimi. Yine de doktora sor kuzum. Bazen bebek daha ilerde oluyor ama doktor onu saymıyor.

Sanki sivilce gibi kuzum. Küçük ve kabar kabar. İlerde o kabarcıklar biraz daha büyüyor.
Hmm anladım, peki sizde göğüs büyümesi ve hassasiyeti adet öncesi mi başladı sonrası mı. Benim göğüslerim şiştiler ve ağrımaya başladı yavaş yavaş. Normalde adet öncesi ağrırdı ama şişmezlerdi hamilelik belirtisi olabilir mi bilemiyorum çok da umutlanmak istemiyorum. Ara ara gelen kasık ağrılarım var, bunların dışında belirtilerim yok.

Benim baş dönmesi ve mide bulantısı yine olmaya başladı acaba bebek mi büyüyor ki ona yormak istıyorum
Ve şu kızamıkçık olayı bebeğe zarar verdi mi çok korkuyorum ya

Adet tarihine göre diye biliyorum kuzum ama ben geç döllenme olmuşum o yüzden doktor 10 gün sonraya değiştirdi adet tarihimi. Yine de doktora sor kuzum. Bazen bebek daha ilerde oluyor ama doktor onu saymıyor.
Evet kuzum benimde ilerde gözüküyor ultrasonda ama hangisinden hesaplıyacağımı şaşırdım Cuma günü gittiğimde sorayımsenin göğüste hassasiyet varmı canım benim yok sadece arada bir acı ağrı giriyor

Benim baş dönmesi ve mide bulantısı yine olmaya başladı acaba bebek mi büyüyor ki ona yormak istıyorum
Bebek büyüyordur annesi sakin ol dua et bolca rabbim korusun evlatlarımızı ne zamandı kontrolün sen ilaçlarını kullan bolca dinlen

Hiç belli olmaz canım kırmızıları görene kadar umut hep var biliyorsun yeterki stres yapma ki hamileyken de müthiş kasık ağrısı oluyor
Valla canim benim kadın da ağrıyor akintiyla beraber pembe pembe peceteye sürüyor galiba yavas yavas sokuluyor napim canim sağolsun artik

Kuzum günüm geçince onlar oldu. Ama zaten adet belirtilerimde de göğüs şişliği ağrısı olduğu için gebelik aklıma gelmemişti. Biraz bekle günün geçince test yaparsın.

Kuzum kötü düşünme lütfen. Hormonların yükseliyor bence o yüzden oluyor bunlar. Bende ilk zamanlar senin gibiydim ama hala bulantı kusma yaşıyorum. Hormonların değiştiğı için normaldir. Hayra yor hayr olsun. Kendini üzme kuzum.

Benim göğüsler bomba gibi şiş ve sütyen değiştirirken acıdan canımdan can gidiyor. Normalde göğsüm küçüktür. Ama kocaman oldular. Özellikle sabahları ağrı oluyor. Damarları da çok belli oluyor.

Kızlar biliyorsunuz idrar testim pozitif çıkmıştı bugün kan verdim sonuç 2000 küsürlerde. Hamileyim yani. Ama geç döllenme olmuş. Dahaca kese görünmez dedi. Asıl moralimi bozan sağ yumurtalığımda 7 cmlik kist oluşmuş büyük ihtimal gebelikten kaynaklanıyor ilerleyen zamanlarda erir dedi ama çok kafama taktım. Yaşayan ya da bilen varsa yardım etsin lütfen 7 cm çok büyük geldi bana erir mi sizce. Ya da gebeliğe zararı olur mu

Bence erken gebelik testi yerine ucuz testleri kullan canım çünkü bazen erken gebelikte çıkmayabiliyor hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledir
Standart testlerde 10 gun once cikar mı ki onlardanda var ama bat yaklaşsın diye bekletiyorum

Standart testlerde 10 gun once cikar mı ki onlardanda var ama bat yaklaşsın diye bekletiyorum
10 gün önce göstermez yine canım kiminde geç döllenmede olabiliyor dayanamazsan 2 3 gün kala yap bence testi eğer varsada negatif çıkar yıpranırsjn ve adetten önce yaptığında her ihtimal olabiliyor

Öyle düşünmek istiyorum benim aklımı sadece kızamıkçık geçirmiş olmam korkutuyor inşallah gebelikten öncedir ve bebeğe zarar vermemiştir umarım yoksa mide bulantısı ve baş dönmesinin olması beni etkilemiyor o iyi olsunda

Benimde bomba gibiler damarlar belli kabarcıklar var ama acı yokmaşallahım var benim o zaman ya belirtisiz hamilelik Allah başka dert vermesin yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun

Aynı benimde baya şiştiler sütyenden taşacak diye korkuyorum bazen

10 gün önce göstermez yine canım kiminde geç döllenmede olabiliyor dayanamazsan 2 3 gün kala yap bence testi eğer varsada negatif çıkar yıpranırsjn ve adetten önce yaptığında her ihtimal olabiliyor
6.test zaten ara vermem gerekli üzülüyorum sonra kanda vermeye korkuyorum 10 gün nasıl durucam bilmiyorum belirsizlik insani öldürüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…