Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar belirtilerinizi erkenden aramayın. Birçok gebe gebeliğini öğrendikten sonra yani günü geçince belirti yaşar. Gününüz geçene kadar sabredin. Tabi benim gibi 23 gün sabretmeyin bazen hiç belli olmuyor erkenden test yapılıyor ve gebelik varsa da çıkmıyor o testte. Öyle çok arkadaşımız var. Biraz kafanızı dağıtın. Başka şeylerle meşgul olun. Bebeğe odaklanarak ilişkiye girmeyin. Mesela ben geç döllenme yaşayarak gebe kalmışım. İlla yumurtlama günlerinde tam tutacak diye bir şey yok. Bazen geç yumurtlama olabiliyor. Dua edin Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.

Rabbim sağlık versin kuzum. Ohh tatilde bol bol kafa dağıt. Hiçbir şey düşünme. Ben gebe kalmadan önce eşimle tatil yapmıştım kafanı boşalt. Her şey gönlünce olsun canım benim ❤❤
canım goncam benim çok teşekkür ederim
artık sanırım tevekkül etmeyi öğrendim eskisi gibi değilim
Rabbim istediği zaman gelecek Rabbime bıraktım herşeyi

Kızlar bende ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 17. Günüm adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyim idrar testinde kesin çıkar mı

canım goncam benim çok teşekkür ederim
artık sanırım tevekkül etmeyi öğrendim eskisi gibi değilim
Rabbim istediği zaman gelecek Rabbime bıraktım herşeyi
Birgün bir bakacaksın ki o mucize gerçekleşmiş. İnan bana hiç beklemediğin zaman olacak. Bizim bebekler nazlı olduğu için hemen gelmiyorlar 11 ay bekledim ve daha uzun süre bekleyenler var. Ama Rabbim sonunda sabrın meyvesini veriyor. Her şey gönlünce olsun kuzum ❤ ohhh tatilini yap kafanı dağıt gez toz

Kızlar günaydın. Size bişey sormak istiyorum. Gebeliğinizi öğrendiğiniz ilk ay sarı akıntınız oldu mu? Adetime bir hafta var sarı akıntı geliyor ara ara. Hiç böyle akıntım olmadı ilk defa başıma geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim

Benim olmuştu canım. Daha sonra değişti ve sürekli beyaz akıntı gelmeye başladı.

Benim de bugün 15.günüm hala gelmedi arada hafif ağrılar oldu dün kasık ağrısı. Yumurta çatkadıktan 14 gün sonra adet olmak şart mı kızlar?test yapmalı mıyım

Bir de idrar rengim afedersiniz çok koyulaştı sık idrara çıkıyorum idrarım az gelse bile

Arkadaşlar birde bende 5 6 gündür gögüs ucumda beyaz kabarcıklar çıktı bugünlerde dahada arttı acaba neden kafayı yicem herşeyi belirtiye yormaya başladım

Çatlatma iğnesi olmadım canım normal yollarla deniyoruz. 2 ay önce düşük yaptım. Ben az önce kırmızıları gördüm.

İnşallah kuzum

Ay ne bileyim valla kuzum hep bir evham aman dikkat et Allah korusun ya .bende doktor açınca ultrasonu bakıyorum görünce bir şükür çekiyorım normal de Ağustos’ta gidecektim de böyle olunca erken gidiyorum olsun görüyorum en azından içim rahatlıyor ne evhamlı anneleriz Rabbim sağlık versin meleklerimize

Arkadaşlar birde bende 5 6 gündür gögüs ucumda beyaz kabarcıklar çıktı bugünlerde dahada arttı acaba neden kafayı yicem herşeyi belirtiye yormaya başladım
Kuzum ümit vermek gibi olmasın ama o gebelik belirtisi. Çünkü bende de çıktı ama ben daha önceleri fark etmemiştim gebe olduğumu öğrendikten sonra fark ettim. Bence test yap. Beyaz kabarcıklar sadece gebelikte çıkar diye biliyorum.

Amin kuzum. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da mide bulantısını çekerim ben bebeği görünce hemen kalbine bakıyorum kalp atışını duyunca içim rahatlıyor. Eğer ilaç içmediğim zamanlar kusmalarım geçmezse doktora serum takın diyeceğim. Vücudum susuz kalıyor. İnşallah devam etmez. Her şey bebeğimin sağlığı için. Ben de kucağıma bi alayım minik ayağına küççük bir çimdik atacağım bana çektirdi diye ama tabi kıyabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…