canım goncam benimRabbim sağlık versin kuzum. Ohh tatilde bol bol kafa dağıt. Hiçbir şey düşünme. Ben gebe kalmadan önce eşimle tatil yapmıştımkafanı boşalt. Her şey gönlünce olsun canım benim ❤❤
Birgün bir bakacaksın ki o mucize gerçekleşmiş. İnan bana hiç beklemediğin zaman olacak. Bizim bebekler nazlı olduğu için hemen gelmiyorlarcanım goncam benimçok teşekkür ederim
artık sanırım tevekkül etmeyi öğrendim eskisi gibi değilim
Rabbim istediği zaman gelecek Rabbime bıraktım herşeyi
Kızlar bende ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum bu gün 17. Günüm adetime 4 gün var acaba hamile olabilir miyim idrar testinde kesin çıkar mı
Benim olmuştu canım. Daha sonra değişti ve sürekli beyaz akıntı gelmeye başladı.Kızlar günaydın. Size bişey sormak istiyorum. Gebeliğinizi öğrendiğiniz ilk ay sarı akıntınız oldu mu? Adetime bir hafta var sarı akıntı geliyor ara ara. Hiç böyle akıntım olmadı ilk defa başıma geliyor? Yardımcı olursanız sevinirim
Sarı akıntın nasıl geliyordu benim ara ara geliyor. Canım dün geldi ilk defa .Benim olmuştu canım. Daha sonra değişti ve sürekli beyaz akıntı gelmeye başladı.
Canm sende çatlatma iğnesi mi oldunBenim de bugün 15.günüm hala gelmedi arada hafif ağrılar oldu dün kasık ağrısı. Yumurta çatkadıktan 14 gün sonra adet olmak şart mı kızlar?test yapmalı mıyım
Hadi yaÇatlatma iğnesi olmadım canım normal yollarla deniyoruz. 2 ay önce düşük yaptım. Ben az önce kırmızıları gördüm.
İnşallah canm. Artık o kadar yoruldm ki. Yumırta çatladıktan 15 gün sonra geldi. Dün kasık ağrım çoktu. Rabbim hayırlısnı versin sana da bana daHadi yainşallah diger ay hayırlı haberler alırsın. Benimde kasık agrım var galiba benimde yakın
İnşallah kuzumValla kuzum telefondaki programa göre regli olmam lazımdı fakat hala gelen giden yok geç ay 22 de olmuştum neyse hafif akintimda açık pembe leke vardı ama devamı gelir mi bilmiyorum uzun zamandır kabızlık sorunum yoktu ve dün çok hareketliydim ip atladım yakar top oynadım bugün evde bir sürü temizlik yaptim ama kabiz olmuşum çok şaşırdım b aşırı gaz yukluyum merakla bekliyorum bakım yarın gelen giden olacak mi diye akinti geliyor her yerim tutulmuş gibi ınş gelmiştir melegim
Ay ne bileyim valla kuzum hep bir evhamBenim hiçbir gebe arkadaşımda veya akrabamda bulantı ve kusma olmamışşaka gibi ama ben ilaç içmezsem çok kötü oluyorum. 3.ay bitecek hala bulanıyor hala kusuyorum. Geçen gün bayıldım ama çok şükür eşim evdeydi. Çok istifra etmiştim o gün. İlaç içtim şimdi iyiyim şükür. Ben de doktora gideceğim zaman aşırı heyecanlanıyorum. Doktor odaya girince direk ekrana bakıyorum bebek hala yerinde mi diye Sağlıklı olsunlar da bunlar güzel anılar ❤
Kuzum ümit vermek gibi olmasın ama o gebelik belirtisi. Çünkü bende de çıktı ama ben daha önceleri fark etmemiştim gebe olduğumu öğrendikten sonra fark ettim. Bence test yap. Beyaz kabarcıklar sadece gebelikte çıkar diye biliyorum.Arkadaşlar birde bende 5 6 gündür gögüs ucumda beyaz kabarcıklar çıktı bugünlerde dahada arttı acaba neden kafayı yicem herşeyi belirtiye yormaya başladım
Ara ara geliyordu canım. Sonra beyaz sulu akıntıya dönüştü.Sarı akıntın nasıl geliyordu benim ara ara geliyor. Canım dün geldi ilk defa .
Amin kuzum. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da mide bulantısını çekerimAy ne bileyim valla kuzum hep bir evhamaman dikkat et Allah korusun ya .bende doktor açınca ultrasonu bakıyorum görünce bir şükür çekiyorım normal de Ağustos’ta gidecektim de böyle olunca erken gidiyorum olsun görüyorum en azından içim rahatlıyor ne evhamlı anneleriz Rabbim sağlık versin meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?