- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
İnşallah canım kötü olmaz umarımCanım ama yorma kendini sen sakın
Diş ağrısı çok zor kuzum biliyorum
Bende dişçiden geliyorum hatta dolgularım vardı yaptırdım
İnşallah sorun olmadan atlatırsın hamilelikte diş durumunu
Kizlar merhaba
Bat'a 5 gün var henüz.
3 gündür farkli marka testlerde 3 saat sonra 2.cizgi silik olarak belirmeye basladi. Daha önce asla cikmiyordu böyle bir cizgi.
Umutlanmali miyim sizce?
Kızlar yarın sabah tekrardan test yapacağım da eczaneye gitmem lazım önce.
Idrarimi biriktirsem bekleme suresi icinde herhangi bir durum olmaz dimi?
Sonuç yanlış çıkmaz?
Selam kuzumSelam kızlllaarrr
Cnm hic test yapmadin miSelam kızlarr benimde bugün normalde reglimin 3. Günü olması gerekiyor ama hala olmadım. Baya baya regli olacakmışım gibi hissediyorum ama hala beklemedeyim
Hayır canım yarın yapacağım. Regli olurum diye yapmamıştımCnm hic test yapmadin mi
Allh seni napmyaHayır canım yarın yapacağım. Regli olurum diye yapmamıştım
Allh seni napmyane guzl dayanmissin. Bnm daha 9 gun var acaba bi kac gun erken yapsam mi diorm
Bu yüzden yapmadım testi yani bugün de 3. Gün bakalım kısmetAslında bir çok belirtim oldu ama adet günüm yaklaştıkça aynı adet belirtilerim olmaya başladı inşallah hamişizdir. Eğer yarın ki test sonucum pozitif olursa belirtilerimin hepsini yazıcam
Simdi yaz kiiiz nolur Aslında bir çok belirtim oldu ama adet günüm yaklaştıkça aynı adet belirtilerim olmaya başladı inşallah hamişizdir. Eğer yarın ki test sonucum pozitif olursa belirtilerimin hepsini yazıcam
Yok totem yaptım yarın yazıcam söz bide baya belirtim vardı uzun uzun düşünüp yazayımSimdi yaz kiiiz nolur 
Zaten adette yasananlr da oluo gebelikte
Ole olsn baklm tutar insllh toteminYok totem yaptım yarın yazıcam söz bide baya belirtim vardı uzun uzun düşünüp yazayım
Aynen sabah baya baya adet olacağımı sanmıştım şuan ince bir sızı var arada oluyor.
Naptin test yapabildin miKızlar benim yine baya adet sancım var ama sadece sağ kasığım ve belim ağrıyor sanki her an olacakmışım gibi. Bugün adetimin 4.günü ama hafif akıntıdan başka bir şeyim yok eğer olmazsam öğlende test yapıcam. Sizce hamilelik olabilir mi ya ooff??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?