Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ama yorma kendini sen sakın
Diş ağrısı çok zor kuzum biliyorum
Bende dişçiden geliyorum hatta dolgularım vardı yaptırdım
İnşallah sorun olmadan atlatırsın hamilelikte diş durumunu
İnşallah canım kötü olmaz umarım
Ben hiç dokunmadım valla kayınbabamla kayınvalidem elimi sürdürmediler yıkadılar

Her iki hamileliğimi de adet görmeye 1 hafta kala
  • Akşamüstü aniden bastıran uyku
  • Ağzımda tükürük miktarının dolayısıyla yutkunmanın artması
2-3 gün kala
  • Ateşimin normalden yarım derece yüksek olması
  • Serviksin yukarıda olması
  • Yürürken yüksek efor sarfetmişim gibi yorulma
Belirtilerliyle anladım

Kizlar merhaba
Bat'a 5 gün var henüz.
3 gündür farkli marka testlerde 3 saat sonra 2.cizgi silik olarak belirmeye basladi. Daha önce asla cikmiyordu böyle bir cizgi.
Umutlanmali miyim sizce?

15 dakikadan sonra alınan sonuç güvenilir değildir, bence birkaç gün sonra sabah idrarıyla deneyin

Kızlar yarın sabah tekrardan test yapacağım da eczaneye gitmem lazım önce.
Idrarimi biriktirsem bekleme suresi icinde herhangi bir durum olmaz dimi?
Sonuç yanlış çıkmaz?

Hayırlı günler hanımlar :) ilk kızımı isterken buraya üye olmuştum sonra ara ara hep girip bakarım :) Genelde gebelik planlayınca daha çok okuyorum şimdi 3. Düşünüyorum:)) Rabbim hepinizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun :) bana da yine nasip etsin amin :)

Selam kızlarr benimde bugün normalde reglimin 3. Günü olması gerekiyor ama hala olmadım. Baya baya regli olacakmışım gibi hissediyorum ama hala beklemedeyim

Allh seni napmya ne guzl dayanmissin. Bnm daha 9 gun var acaba bi kac gun erken yapsam mi diorm
Aslında bir çok belirtim oldu ama adet günüm yaklaştıkça aynı adet belirtilerim olmaya başladı inşallah hamişizdir. Eğer yarın ki test sonucum pozitif olursa belirtilerimin hepsini yazıcam

Aslında bir çok belirtim oldu ama adet günüm yaklaştıkça aynı adet belirtilerim olmaya başladı inşallah hamişizdir. Eğer yarın ki test sonucum pozitif olursa belirtilerimin hepsini yazıcam
Simdi yaz kiiiz nolur 
Zaten adette yasananlr da oluo gebelikte

Kızlar benim yine baya adet sancım var ama sadece sağ kasığım ve belim ağrıyor sanki her an olacakmışım gibi. Bugün adetimin 4.günü ama hafif akıntıdan başka bir şeyim yok eğer olmazsam öğlende test yapıcam. Sizce hamilelik olabilir mi ya ooff??

Naptin test yapabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…