Oyy ya minnoş kuzumay benim daha çok var ya merak ediyorum ağustos da gidicem nasip bakalım Biz içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim inşallah güzel çıkıcak kuzum bende bazen korkuyorum ama Bol bol dua ediyorum Seninde çok güzel bir kalbin var ve yeterki kalpten isteyelim Bende koymuştum takvimi ama dayanamadım kaldırdım ya
Batı 5gün geçmişse daha belirgin görünmesi lazım 2.çizginin.. . Ama fotoda öyle çıkmos olabilir sen bakınca görüyor musun?5.gunum gecti
Gec dollenme olabilir canim 5 gun daha bekle bi arkadasin 7.gununde belli olmustu5.gunum gecti
Valla canim tam degil ama sanki t vizgisinde birazcik belirginlik var insallah hamissindirEki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Kizlar adete 3 gun kaldi sizce gebelik varmi bir saat sonra cikti ama
Bebetime gebelik testim
Bence varEki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Bebetime gebelik testim
Evet görüyorum ama adetlerim düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir diyorumBatı 5gün geçmişse daha belirgin görünmesi lazım 2.çizginin.. . Ama fotoda öyle çıkmos olabilir sen bakınca görüyor musun?
Insallah cnmValla canim tam degil ama sanki t vizgisinde birazcik belirginlik var insallah hamissindir
Saatler sonra cikti amaBence var
Insallah guz3lim ben inankyorum olucakTamam canım inşallah vardırBende aldım beklemede testler regl bitsin baslayacagım tek seferde hedefi 12den vururum inşaallah
Yarın sabah ilk idrarda ya da elinde varsa bir lkaç gebelik testi aksam da yap... Sabah aksam bile fark ediyorEki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Bebetime gebelik testim
Kuzummm hayirli olsunn cok sevidnimnsenin adina Insallah sagkicakla kucagina alirsinKuzum doktor kontrolü yaklaşınca bende de korku oluyor ama içimi dualarla rahatlatıyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
Ben takvimi bebek büyüyene kadar açmak istemedim kuzum. Nolur nolmaz. Ayrıca iç dünyamda bir burukluk oldu, ama bugün takvimi açayım dedim. Herkese uğur getirsin güzel haberler getirsin inşallah
Ay inşaallah canım benim... Güzel temennilerin için teşekkür ederimInsallah guz3lim ben inankyorum olucak
Rica ederim daima yqnindayim Ve topikte bulunan herkesi cok seviyorum birbirimize destek olmak icin birdayiz herdeyden ote kardes gibi oluyoruz insallah sizde beni oyle goruyorsunuzdur ❤❤❤Ay inşaallah canım benim... Güzel temennilerin için teşekkür ederim
Hım onu bilmiyorum ama foto da bile görünüyor bilemedim benim eski bir test vardı ona bakayım bir silikti o da böle miydi adete 5gün kala görmüştükSaatler sonra cikti ama
ne güzel yazmışsın güzel yürekli kuzum benimAynen öyle kuzum valla istediğin içişin mutlu olmak için yapacaksın bazı şeyleri ilişkiye de bebek diye o kafayla girmiceksin ben kaç ay yok ayakları dikeyim yok duşa girmeyeyim yok bel altına yastık koyayım diye uğraştım durdum ama nasip olmadı en sonunda eşim yeter ya dedi bu ne böyle Bırak olacağı varsa Allah nasip ettiyse olur bunlara gerek yok dedi ve o ay gerçekten umursamadık ne yastık ne bişey inanmazdım kafandan attığın an olucak diyenlere ama şükür ki Rabbim nasip ediceği zamanı biliyormuş inşallah sizlere de öyle olucak ben öğrenmeden öncede her duamda kendim dahil hepinize ederdim şimdide öyle Rabbim inşallah en kısa zamanda hepinize nasip etsin bizlerede sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsinÇünkü bunun içimizde savaşını veriyoruz zor ❤❤
Amin kuzum inşallahKuzum doktor kontrolü yaklaşınca bende de korku oluyor ama içimi dualarla rahatlatıyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
Ben takvimi bebek büyüyene kadar açmak istemedim kuzum. Nolur nolmaz. Ayrıca iç dünyamda bir burukluk oldu, ama bugün takvimi açayım dedim. Herkese uğur getirsin güzel haberler getirsin inşallah
Kesinlikle bende burayı sizleri çok seviyorum okuduk a için açılıyor mutluluğunuz mutluluğum hüznünüz hüznüm oluyor... İnşaallah hep birlikte hamiş olacagızRica ederim daima yqnindayim Ve topikte bulunan herkesi cok seviyorum birbirimize destek olmak icin birdayiz herdeyden ote kardes gibi oluyoruz insallah sizde beni oyle goruyorsunuzdur ❤❤❤
Canım çok çok silik var sanki ama bilemiyorum ya inşallah meleğin seninledirEki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Bebetime gebelik testim
Bende sizleri iyi ki tanıdım kuzum inanalım yeterki Rabbim kabul etsin dualarımızı şükredelimne güzel yazmışsın güzel yürekli kuzum benim
iyiki tanıdım hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?