Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kuzum doktor kontrolü yaklaşınca bende de korku oluyor ama içimi dualarla rahatlatıyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.

Ben takvimi bebek büyüyene kadar açmak istemedim kuzum. Nolur nolmaz. Ayrıca iç dünyamda bir burukluk oldu, ama bugün takvimi açayım dedim. Herkese uğur getirsin güzel haberler getirsin inşallah

Kizlar adete 3 gun kaldi sizce gebelik varmi bir saat sonra cikti ama
Bebetime gebelik testim

Batı 5gün geçmişse daha belirgin görünmesi lazım 2.çizginin.. . Ama fotoda öyle çıkmos olabilir sen bakınca görüyor musun?
Evet görüyorum ama adetlerim düzensiz olduğu için geç döllenme olabilir diyorum

Kuzummm hayirli olsunn cok sevidnimnsenin adina Insallah sagkicakla kucagina alirsin

Ay inşaallah canım benim... Güzel temennilerin için teşekkür ederim
Rica ederim daima yqnindayim Ve topikte bulunan herkesi cok seviyorum birbirimize destek olmak icin birdayiz herdeyden ote kardes gibi oluyoruz insallah sizde beni oyle goruyorsunuzdur ❤❤❤

ne güzel yazmışsın güzel yürekli kuzum benim
iyiki tanıdım hepinizi

Amin kuzum inşallahAynen öyle canım benimde öyle aklıma geldi sonradan kaldırdım İnsan acaba diğer arkadaşlar ne hisseder ne düşünür demeden de geçemiyor işte .Amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Rica ederim daima yqnindayim Ve topikte bulunan herkesi cok seviyorum birbirimize destek olmak icin birdayiz herdeyden ote kardes gibi oluyoruz insallah sizde beni oyle goruyorsunuzdur ❤❤❤
Kesinlikle bende burayı sizleri çok seviyorum okuduk a için açılıyor mutluluğunuz mutluluğum hüznünüz hüznüm oluyor... İnşaallah hep birlikte hamiş olacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…