Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aaaaah ahh kuzum ne bi ayi 2 ay beklicem bu ay yapmadilar gircegimiz ay yapcaklarmis rahim filmini 2 ay beklicem anlican cok uzuldum 1 ay olsa nys nasip ya napalim verende allah alanda saglikli hayirli yawrularimiz olsunda gec olsun zor olsun yeterki saglikli olsun.

Anlamadığım nokta idrar testinde silik cikiyo kanda neden çıkmıyo ya kafayı yicem
Cnm bnde de olmustu o adet zamani ve hormonlarin yukseldigi zmn cok nadirde olsa olabiliomus , bide bozuk olabiliomus test.s veya kimyasal dusuk vs gibi olaylari vucudunda fark etmeyince oluomus ki adetunininde duzeni bozuluomus doktor demisti bunlari ihtimal cok.

canım Andyou ben seni çok iyi anlıyorum
ama şöyle düşün
Allah'ın nasip ettiği vakte biz ne yazık ki müdahale edemiyoruz
kendimizi de parçalasak olmuyor bu vakte tesirimiz
tüp bebek için 10 kere deneyen insanlar var ama olmuyor
sonra tam vazgeçiyorlar o ay kendiliğinden oluyor
yani sen kendini şartlama hiçbir şey için
isyan da etme
Allah'ın bildiği bir vakit var ve ne yazık ki o vakti biz ne öne çekebiliyoruz
ne de erteletebiliyoruz
böyle düşün

Kızlar bugün itibariyle 7 gün gecikti adetim 4 gün önce idrar testi yapmıştım negatif çıktı, ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bence yine test yap
Bi arkadaş 2 günde değer Yükselmez demişti bana ama anlayamadım adet de olmuyorum normalde hiç gecikmez adetim ilk kez böyle bir şey oluyor geç döllenme denilen şey mi acaba ne olduğunu da bilmiyorum ben ... normalde testte pozitif çıkması lazımdı eğer hamileysem öyle değil mi.. çoğu adetten önce öğreniyor bebeği

Varsa simdiye belli olur aslnda.
Mevsimden dolayi da olabilir cnm. Senede bikac defa erken ya da gec adet olunabilir. Son test yap istersen icin rahtlasn. Yoksa adet olursun buyuk ihtimlle

Vaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…