Gözün aydın canım benım sağlıklı bir gebelik olur inşallah bakalım bende yarin gidicem kan testi içinkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
çok sağolun yaGözün aydın canım benım sağlıklı bir gebelik olur inşallah bakalım bende yarin gidicem kan testi için ☺
Ayyyyyy cokkkk sevndm cnmmmkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
Bence güzel artış 2 kat artması en güzeli aslındaçok sağolun yanormalmi sizce artışş
Sanırım 1 2 kişi aynı zamanlarda Doğum yapacak gibiyizçok sağolun yanormalmi sizce artışş
3 günde olan artış buBence güzel artış 2 kat artması en güzeli aslında
GözÜn Aydın canım sağlıcakla ilerlesin inşallahkızlar kızlar kızlar...cuma 26 olan hcg pazartesi 129 olmuş...hamileyim ya sanırım...çok şükür bin şükür...
İyi bence canım 192 Benimde bakalım yarin kaç çıkacak3 günde olan artış bu
Canim senin hic yerlesme kanaman oldumu ve oldu ise adetten kac gun onceydi3 günde olan artış bu
bundan sonraki adım ne 2000 cıvarında kese görünebiliyormuşİyi bence canım 192 Benimde bakalım yarin kaç çıkacak
çok tesekkürler canım.. insallah hersey herkes için yolunda gider
Evet ben 22 Temmuz falan gibi gitçem büyük ihtimallebundan sonraki adım ne 2000 cıvarında kese görünebiliyormuş
Senin adina cok sevindim gercekten
Gec dollenme olabilir canim 1 hafta bekle oyle yap yeniden testi hayirli olsun cizgi silikse mutlaka gebelik oluyorKızlar dün kan testi yaptırdım 0.7cikti aile hekimi 1 hafta daha bekleyelim yükselme olabilir dedi ama testlerde silik çıkıyorum.adette olmadım 4 gün gecti
Anlamadığım nokta idrar testinde silik cikiyo kanda neden çıkmıyo ya kafayı yicemGec dollenme olabilir canim 1 hafta bekle oyle yap yeniden testi hayirli olsun cizgi silikse mutlaka gebelik oluyor
dediğin şeyde tuhaflık var çüngü hcg önce kana daha sonra idrara geçiyor..kanda olmayan idrara çıkamazKızlar dün kan testi yaptırdım 0.7cikti aile hekimi 1 hafta daha bekleyelim yükselme olabilir dedi ama testlerde silik çıkıyorum.adette olmadım 4 gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?