- 8 Nisan 2010
- 293
- 229
- 303
halk sağlığı labaratuvarı diye sayfa var ordan bakıyorum zaten ama...saglık ocagı garantı olsun dıye yarın öğleden sonra cıkar dıyor..E nabızda benimki de çıkamadı canım hemşire aradı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halk sağlığı labaratuvarı diye sayfa var ordan bakıyorum zaten ama...saglık ocagı garantı olsun dıye yarın öğleden sonra cıkar dıyor..E nabızda benimki de çıkamadı canım hemşire aradı
Hım anladım canım bende doktorumla görüştüm 10 gün ile 2 hafta arasında gel dedihalk sağlığı labaratuvarı diye sayfa var ordan bakıyorum zaten ama...saglık ocagı garantı olsun dıye yarın öğleden sonra cıkar dıyor..
sen hcg ye baktırmayacaksın sanırım artık dırek göruntulemeyemı gıdeceksınHım anladım canım bende doktorumla görüştüm 10 gün ile 2 hafta arasında gel dedi
Yine 3 4 günde bir baktırırım canım herhaldesen hcg ye baktırmayacaksın sanırım artık dırek göruntulemeyemı gıdeceksın
Gidicem.baska doktorada canım. Bakalim o ne diyecekNasıl kapalı olsa açılmayacak öyle şey mi olur. Benimde tıkanıklık vardı hsg ile anlaşııldı ve o anda bir daha ilaç verip açtılar. raporda da o şekilde yazıyor. Bence başka doktora da danış mantar aşılır ilaçtı fitildi ama o dediği bana pek mantıklı gelmedi.
Hayirli olsun canim, tebrikler :))) doktorunun dedigi gibi iki gun sonra tekrar baktir ve sonucu doktoruna soyle. Sonuca gore doktorun seni muayene icin en zaman cagiracagina karar verecek.Yine 3 4 günde bir baktırırım canım herhalde
Saol canım evet 10 15 güne gel dedi zatenHayirli olsun canim, tebrikler :))) doktorunun dedigi gibi iki gun sonra tekrar baktir ve sonucu doktoruna soyle. Sonuca gore doktorun seni muayene icin en zaman cagiracagina karar verecek.
Saglikla al kucagina insallah :)
Ts ederm ya soru sorulmuoki doktorlara yolluo direk gidince sorcam ama yarin umarim pes pesine olur kafam rahat olur ama rahim filmi cekildikden snra normal gebelik oluomus cogu kiside ole okumustum hatta yakinimda biride o sekilde solemisti ve dediginiz gibi ise rahim filminin pesinden asilama yapmazlar bir ay sonraya kalir of yani bir ay daha beklicem uzuldum umudum pes pesine olursa belki bi ihtimal gebelik olurdu. Nys hakkimizda hayirlisi olsun ya yapcak bisey yok .s umarim seninde guzel hberini aliriz bu ara bnle konusan cogu kisi hamile oluo insallah sanada bulasir bu sansEvet biter bitmez çekiyorlar ben ekim 25 de olmuştum 31 ekimde çektirmiştim. Sizinde 5 gün sürüyorsa eğer cuma günü olabilir.benim herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadı ama sanırım açılmazsa laparoskopi yapılıyor. çünkü doktorum öyle demişti.aşılama hiç yaptırmadım eğer 1 kaç ay daha hamile kalamazsam bende düşünüyorum artık. ama bildiğim kadarıyla yumurtlama günün takip edilir ve çatlamaya yakın aşılama yapılır. benim doktorum rahim filminden sonra 1 ay korun demişti ne de olsa radyasyona maruz kalıyorsun diye. en güzel cevabı doktorun verir bu konuda.
Canim hayirli olsun tebrik ederim belirtilerini soylermisin ve adetine daha 4 gun varken seni test yaomaya iten sey neydi genelde kimse cesaret edemiyor benim gibiBenim adete 4 gün kala 14, 3 gün kala 51 çıktı beta
Bu ay sağdan yumurtlamıştım ve sağ yumurtalığımda göz seğirmesi gibi titreme gibi bi hareket vardı ara ara. Sarı beyaz çok yoğun akıntım oldu bu da ilkti benim için. Ovulasyon tarihimi net biliyordum ovulasyonun üzerinden 10 gün geçince idrarda varla yok arası silik çizgiler çıkmaya başladı. Gidip kan verdim. Sanırım erken döllenme benim.Canim hayirli olsun tebrik ederim belirtilerini soylermisin ve adetine daha 4 gun varken seni test yaomaya iten sey neydi genelde kimse cesaret edemiyor benim gibi
Maşallah Allah mubarek eylesin saglicakla kucagina alirsin insallah Benimde 3 gun kaldi Artik bakalim kirmizi kart gorcekmiyim gormiyicekmiyimBu ay sağdan yumurtlamıştım ve sağ yumurtalığımda göz seğirmesi gibi titreme gibi bi hareket vardı ara ara. Sarı beyaz çok yoğun akıntım oldu bu da ilkti benim için. Ovulasyon tarihimi net biliyordum ovulasyonun üzerinden 10 gün geçince idrarda varla yok arası silik çizgiler çıkmaya başladı. Gidip kan verdim. Sanırım erken döllenme benim.
İnşallah görmezsinMaşallah Allah mubarek eylesin saglicakla kucagina alirsin insallah Benimde 3 gun kaldi Artik bakalim kirmizi kart gorcekmiyim gormiyicekmiyim
Yine son adetine göre hesaplanır canım yumurtlamayı bilerek bulma sansın çok az çünkü belki ilk gün belki ikinci günkü ilişkide kaldın bilemezsinKızlar, geç yumurtlama olunca gebelik haftası neye göre hesaplanacak? Kafam çok karıştı
gonca1907 nasılsın kuzum bulantın filan varmı ya benim iştahım açıldı resmen
Amin canım benim darısı sizlere
Ay ALLAH yardımcın olsun kuzum benim yok şükür sadece sabahları oluyor bide bazen 1 gün oluyorsa ertesi gün olmuyor bazen yemeği çok kaçırırsam bulanıyor .Ben şimdilik yumurta yemeye devam yiyebilirken yiyeyim Ay bende saçma sapan sebeplere ağlıyorum yaa ama hiç dikkat etmedim yaşların nasıl olduğuna Aman sağlıklı olsunda meleklerimiz inşallah doktora da daha çok var gitmeme merak da ediyorum Rabbim korusunAbowww kuzum sürekli midem bulanıyor. Sadece yoğurtlu makarna, haşlanmış patates ve yoğurt çorbası yiyebiliyorum. Tereyağı ve yumurtadan tiksindim. En çok sevdiğim şeylerden tiksindim. Günde 3 kez kusuyorum. Bebeğimin canı sağolsun da napalım çekeceğiz 1 ay daha
Bugün bir şey fark ettim. Ağlarken gözyaşım jelimsi akıyor. Sanki yoğun ve yapış yapış gibi.
Ahh bu hormonlar
Sen nasılsın kuzum? İştahın açıldıysa bol bol ye
O zaman bir hafta geriden gelir benim minikYine son adetine göre hesaplanır canım yumurtlamayı bilerek bulma sansın çok az çünkü belki ilk gün belki ikinci günkü ilişkide kaldın bilemezsin