Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Son 1 haftadır bulantım azdı resmen yumurtayı haşlanmış yiyorum ama kavrulmuş yersem midemde kalmıyor tereyağına dayanamıyorum kokusundan bile tiksindim. Halbuki en sevdiğim şey. Kilo almam gerekirken kilo verdim bunlar normalmiş tabi ki. Arada bulantı ilacı içiyorum faydası oluyor. En azından su içebiliyorum artık

Ahh ahh her şeye ağlıyorum. Her şeye alınıyorum. Eşim arada offluyor ama yine de kıyamıyor

Çarşamba günü kontrolüm var inşallah iyi geçer kuzum

Havuç iyi geliyor mide bulantısını bastırıyor canım

Ay iyi bari ilaç fayda ediyorsa kuzum ya Valla bende bu ara herkese takıl durumdayım bilmiyorum ters geliyor bazı şeyler bana hemen sinirleniyorum benim eşimde ama napsın yapmak birleşti yok siz iyi olunda ben çekerim dayanırım diyor garibim inşallah kuzum iyi geçecek ben eminim benim ağustosda daha ya

Kimseye söyleme kuzum. Bizim sadece ailelerimiz biliyor başka kimse bilmiyor. Nazar falan olur hiç söyleme. Biraz büyüsün bebişin.

Ah ah bu söylememe mevzusu keşke bende de olsaydı bi kişi iki kişi derken eşimin memleketten akrabaları geldi ve şuan bütün Memleket biliyor sanırım bende dedim bende söylicem o zaman yakın arkadaşlarıma Rabbim korusun nazarlardan inşallah meleklerimizi

Aynen kendi anneme bile söylemedim sadece eşimin ailesi biliyor
Canımmmmm haberine çok sevindim ağladım yaaRabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla
Bugün girememiştim şimdi fırsat buldum merakla okumaya başladım sayfalarca yazı yazıldığını görünce, o an heycan bastı, dedim kesin sonucu iyi çıktı bu kızın yoksa bunca sayfa yazılmazdıve sonucunu görüncede istemsiz bi şekilde aşırı duygulandım, darısı bizlere olsun inşallah, son 1gün kaldı, 2gündür çok az akıntım oluyodu, göremiycek kadar azdı ama bugün sabahtır durduk yere ıslanıyorum aha adet oldum kesin diyip wcye koşturuyorum, baya kıvamlı akıntı gördüm durdum. Oyy oyy kötüde düşünmek istemiyorum ama ümidim yok gibiydi, ama sende belirtim olmadı pek diyince hayırlısı diyorum, göğüs ağrım ve 2gündür olan akıntı harici başka belirti yok malesef

Bide bendede 3tane fıtık var, önceden ameliyat la 3fıtıktan kurtulmuştum son 2senede malesef başka yerden 3fıtık daha türemiş maşallah, aşırı ağrı çekiyorum 1senedir dahada ağırlaştı ayakkabı bile giyemiycek haldeyim baya ilerlemiş çünkü, ayakkbıyı anca sandalyeye oturup da ayağımı kendime çekerek giyiyorum yani,, bu haldeyken bide 10yıl sonra bidaha gebeliğe merak saldım,, iyimi olur kötümü bilemiyorum bu yüzden, çocuklarım bukadar çok kardeş istemeselerdi hiç niyetim yoktu ama içime istek girdi bikere olana kadar vazgeçmek yokhayırlısı rabb'im ne eylerse güzel eyler bakalım

Allah razı olsun canım kan testi verdim pozitif çıktı çok şükür allah olmayan herkese nasip etsin inşallah Bende hala şaşkınım açıkçası benim de göğüs ve akıntı dışında belirtim yoktu canım inşallah seninde dolmuştur rahmin

Görmüştüm cnm evet sonucunu, zaten buraya girince bi sendeydi aklım nedense, sonucunun olduğu sayfaya kadar okurken zaman geçmedi zatenne heycanlı bi duygu cnm ya, insan tanımadığı insanlarla nasılda bağ kuruyor aslında, yoldaşlık bu olsa gerekilk gebeliğin sanırım daha çok heycanlısındır,gerçi benim 3cu olucak olursa ama öteki ikisinde 21,22yaşındaydım arka arkaya oldular, çok yıllar geçtiği içinmi bilmiyorum ama şuan sanki ilk kez hamile kalıcakmışım gibi heycan var içimde, ötekilerde pek bişey anlamadım yada sonuçta tecrübesizdim gençtim diyelim, eşimde bende aynı şeyi düşünüyoruz evlendik hemen çok erken bebek yaptık bişey anlamadık vs konuşuyoruz, oyüzden şimdiki daha heycanlı geçicek, rabb'im kimsenin kıcağını boş bırakmasın, herkez mutlu olsun inşallahtekrar hayırlı olsun

Evet herkes herkese derdini anlatıyor dualar ediyorlar birbirlerine destek oluyorlar herkesten allah razı olsun gerçekten
Aslında ilk gebeliğim değil canım ilki 10.haftada kalp atışlarını duyamadığımız için Kürtaj oldum şubatta nasip 4 ay sonra bu güneymiş işte çok şükür bizimde önümüzdeki ay evliliğimizin 2.yılı bitiyor inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik Olur

Hayirli sabahlar kizlar regle 3 gun kladi ve anormal bi sekilde idrar rengimde koyulasti idrar renginin koyuluguda bir gebelik belirtisimidir

Evet haklısın soru sorulmuyor gerçekten bende araştıra araştıra işte zorlayarak öğrendim. çok iyi doktor bulman lazım ilgilenecek sana bilgi ve akıl verecek ama daha bende bulamadım hayırlısı :) evet kalan çok var benimde eşimin dayısının kızı o şekilde hamile kaldı ilk kimysal gebelik geçirdi sonra film çekildi ve hamile kaldı yani her şey Allahtan tabi bunlar vesile bende 1 sene olacak çekileli tık yok 1 ay beklersin ne olacak bu kadar zaman geçiyor sağlıklı ve hayırlı olsunda. ben dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum o yüzden hayırlısı ve sağlıklısı olsun artık. aynen hakkımız da hayırlısı olsun.. ayyy inşallah canım inşallah artık bizde sevinelim bizde hayırlı haberleri alalım mutlu olalım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…