- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
2.günü canım aslında geçen ay dokuzunda olmustum daha bir ay olmadı tam 4 + 1 hesaba göreİşte bu çok güzel haber ♥ Gecikmenin kaçıncı günüydü canım bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.günü canım aslında geçen ay dokuzunda olmustum daha bir ay olmadı tam 4 + 1 hesaba göreİşte bu çok güzel haber ♥ Gecikmenin kaçıncı günüydü canım bugün
Oyy maaşallah2.günü canım aslında geçen ay dokuzunda olmustum daha bir ay olmadı tam 4 + 1 hesaba göre
Senin değerin kaç çıkmıştı canım sende yeni gebesinOyy maaşallah
Ya öyle birşey ki eşim istiyor ama dr olmazsa gideriz kısmet acelemiz yok diyor geçen basim dönüyor dedim ma verelim dedi bende hayır dedim girmedim ama kadın doğuma şart galiba gitmemKuzum bi doktora görünsene muayene ol bi. Ya
Biliyorum canim takip ediyordum seni umarım sağlıklıbir gebelik gecirirsinBen 2017 Kasım’dan beri uğraşıyorum çatlatma iğneleri klomen falan kullandım 2.aşılama ile Aralık’ta hamile kalmıştım fakat şubatta Kürtaj oldum bu ay keyfime göre istediğim zaman ilişki oldu odaklanmadım düşünmedim çok şükür kendiliğinden geldi miniğim inşallah devamı sağlıklı olur
Ya en azından iltihapmı ne var onada bakarlarYa öyle birşey ki eşim istiyor ama dr olmazsa gideriz kısmet acelemiz yok diyor geçen basim dönüyor dedim ma verelim dedi bende hayır dedim girmedim ama kadın doğuma şart galiba gitmem
Yumurtlamadan sonraki 13. gün 207 çıkmıştı canımSenin değerin kaç çıkmıştı canım sende yeni gebesin
Olmadi akşam acile giderim artikYa en azından iltihapmı ne var onada bakarlar
Hayirli olsun kuzummm Saglicakla kucahina al insallah bizimle belirtilerini paylasirmisin ☺Kızlar Allah’a şükürler olsun hamileyim 192 çıkmış sonucum
Amin canım inşallah tek dileğimBiliyorum canim takip ediyordum seni umarım sağlıklıbir gebelik gecirirsin
Cok farklı değil değerlerimiz canım yaklaşık aynı birbirineYumurtlamadan sonraki 13. gün 207 çıkmıştı canım
Amin canım Çok bir belirtim yok aslında canım tahmini yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim ve şişliği oldu agrım falan olmadı pek beyaz akıntım vardı çoğunlukla ve aşırı gergin ve sinirlilik vardı üstümde bu şekildeHayirli olsun kuzummm Saglicakla kucahina al insallah bizimle belirtilerini paylasirmisin ☺
Aynen canım, ikimiz de erken öğrendikCok farklı değil değerlerimiz canım yaklaşık aynı birbirine
Evet işte o yüzden insan stres yapıyor valla eşim yatıyordu kaldırdım hemşire aradı baba oluyorsun dedim bir uyanışı sarılışı var şükür rabbime Gebe tavşanım diyor banaAynen canım, ikimiz de erken öğrendik
Bir de arkadaşım yeni Doğum yaptı Doğuma girerken çok dua etmiş bana ondan da allah razı olsunHayirli olsun kuzummm Saglicakla kucahina al insallah bizimle belirtilerini paylasirmisin ☺
Tesekkur ederim canim bnm Tekrardan tebrik ederimAmin canım Çok bir belirtim yok aslında canım tahmini yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim ve şişliği oldu agrım falan olmadı pek beyaz akıntım vardı çoğunlukla ve aşırı gergin ve sinirlilik vardı üstümde bu şekilde
Evet biter bitmez çekiyorlar ben ekim 25 de olmuştum 31 ekimde çektirmiştim. Sizinde 5 gün sürüyorsa eğer cuma günü olabilir.benim herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek kalmadı ama sanırım açılmazsa laparoskopi yapılıyor. çünkü doktorum öyle demişti.aşılama hiç yaptırmadım eğer 1 kaç ay daha hamile kalamazsam bende düşünüyorum artık. ama bildiğim kadarıyla yumurtlama günün takip edilir ve çatlamaya yakın aşılama yapılır. benim doktorum rahim filminden sonra 1 ay korun demişti ne de olsa radyasyona maruz kalıyorsun diye. en güzel cevabı doktorun verir bu konuda.Bisey sorabilirmiyim bnmde bilgim yok doktor bna adetli gunun 2 veya 3 . Gunu gel kan alicaz sonra rahim filmi cekicez ona gore aşilama yapicaz dedi hemen adetin bitti gundemi yapio örnek 6 da baslangicim oldu bu hafta persembe cuma biter hemen filmmi cekicekler ? Birde tikali olsa nasil oluo ilac acamadi dielim bi kac kez dahami ilac vercekler yoksa baska biseymi yapiolar ? Son sorum da şu asilamada yumurtlamanin oldugu zmanami getiriolar yani haftaya olmus oluo igneyle iyice catlatip direk asilamami yapiolar yani ayni ay icindemi olcak bi sorun olmazsa yoksa dier ayami atiolar merak ediorum ?
Rica ederim canım saolTesekkur ederim canim bnm Tekrardan tebrik ederim
E nabızda benimki de çıkamadı canım hemşire aradıbenim sonuçlar yarına kaldı anlaşılan kızlar..